Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 16060, 20

Буревій пошкодив школу, клуб і житлові будинки у Закарпатті (ФОТО)

Увечері, 5 серпня двома населеними пунктами Іршавського району пройшовся буревій. Відповідне повідомлення надійшло до оперативно-рятувальної служби Закарпаття о 21.10.

Закарпаття відстає у впровадженні децентралізації

Закарпатська, Київська та Тернопільська області відстають у реалізації процесів децентралізації.

Угорські водії намагаються уникнути штрафів, придумовуючи "історії"

Міліція Угорщини проводить огляд транспортних засобів у всіх областях країни, наразі у сусідній із Закарпаттям Саболч-Сатмар-Берегській області.

На західних митницях поменшає черг

Президент України Петро Порошенко доручив збільшити штат Держприкордонслужби та і Служби безпеки на західному кордоні у зв'язку з колосальними чергами через посилення контролю за товарами.

На Закарпатті за отримання 15 тис грн хабаря затримано керівника одного з коледжів

Вказану суму коштів керівник навчального закладу одержала за сприяння у вступі на навчання.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 6 серпня. Намагайтеся зробити сьогодні якомога більше корисних справ. Нехай усе, чим займаєтеся, приносить вам насолоду. Яскравих вам літніх днів і смачного ранкового кавування. Нехай мрії здійснюються якомога швидше й частіше!

Поетеса Л. Перцюк: "Треба змінювати себе - і тоді зміни відбудуться у країні"

Закарпатська поетеса Любов Перцюк нині мешкає в Ізраїлі. Вона переїхала з рідного Берегова, аби допомогти доньці, в якої народився син. В Ізраїлі життя поетеси цікаве та багате на яскраві події. Пані Перцюк опановує комп’ютерні технології та знімає відеоролики.

"Карпати" розпочали навчально-тренувальний збір на Драгобраті

Ужгородські «Карпати» розпочали свій трудовий тиждень в Карпатах, де в гірському масиві Драгобрату зміцнюють здоров'я та покращують загальну фізичну готовність до національної першості.

За три місяці звільнено половину керівників регіональних митниць (ДОПОВНЕНО)

Про це на брифінгу заявив заступник голови Державноі фіскальної служби України Костянтин Лікарчук, передає РБК-Україна.

Закарпаття витратить 50 мільйонів гривень на льодову арену

Про це повідомили вчора, у прес-центрі Закарпатської ОДА під час прес-конференції щодо будівництва льодової арени у м. Ужгород. Участь у заході взяли не лише представники обласних ЗМІ, а й батьки молодих хокеїстів, що наразі тренуються в ужгородській команді.

Закарпатська влада кличе на два фестивалі

Про це йдеться у повідомленні Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Закарпатської ОДА.

У Закарпатті шукають красунь

Незабаром серед найкрасивіших дівчат нашого краю оберуть найкращу – 18 вересня 2015 року на території ресторану "Будапешт" (м. Ужгород) відбудеться конкурс краси "Міс Закарпаття – 2015".

Результати ЧУ з велоспорту, що пройшов у Закарпатті (ФОТО)

З 31 липня по 02 серпня 2015 року в м.Ужгород та Ужгородському районі проводився чемпіонат України з велоспорту-маунтенбайк крос-кантрі „з точки в точку” та VI етап Кубку України з крос-кантрі.

Губернатор Москаль визначився з одним із своїх заступників по ОДА

Заступником голови ОДА-керівником апарату Геннадій Москаль планує призначити свого помічника Івана Шкирту.

На Закарпатті медики виїжджають за кордон: з Берегівської лікарні за рік звільнилося 86 працівників

Закарпатські лікарі і раніше виїжджали працювати за кордон. У першу чергу до сусідніх країн - в Угорщину та Словаччину, адже тут не мали проблем із знанням мови.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 5 серпня. Насолоджуйтеся яскравими літніми днями. Нехай турботи не зменшують вашого позитиву, а ранкова кава дарує заряд бадьорості на початку дня. Вірте у краще й воно обов’язково настане. Вдалої вам середи!

В Ужгороді виступатиме ансамбль танцю імені Вірського (АФІША)

Гордость Украины - Национальный Заслуженный Академический ансамбль танца Украины имени Павла Вирского.

6 вересня в Ужгороді пройде концерт DZIDZIO (АФІША)

Вони збирають стадіони та б’ють рекорди за переглядами на YouTube та телеканалах! Їх називають найвеселішим гуртом України і не дарма! Жарти та монологи лідера гурту DZIDZIO вже давно стали крилатими, а жартівливі пісні та відео мають шанувальників навіть за кордоном!

В Ужгороді завершилися всеукраїнські змагання з гірського велоспорту

В Ужгороді завершився Чемпіонат України з велосипедного спорту (маунтенбайк) в гонці крос-кантрі та Кубок України крос-кантрі VI етап. Стартували змагання 1 серпня з території ЗОШ №20 ліцею "Лідер". Нагадаємо, що до участі в чемпіонаті України прибули команди з 12 областей.

Найбільше анкет до лав закарпатської поліції було подано в другий день набору (ІНФОГРАФІКА)

На Закарпатті триває прийом заявок до лав нової патрульної поліції, яка буде охороняти правопорядок в містах Ужгород та Мукачево, а також патрулювати ділянки міжнародної траси Київ-Чоп.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат