Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 16000, 20

Понад 50 митців з усієї України їдуть на ярмарок авторських речей в Ужгород

У п’ятницю, 14 серпня, об 11.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція, головною темою якої стане проведення 14-16 серпня в Ужгороді одного з   наймасштабніших заходів літнього сезону - "BIG ART-PICNIC".

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 14 серпня. Нехай ваше прокидання буде приємним разом з дорогими людьми поруч, а також горнятком улюбленої кави. Вірте у своє щастя, воно вже близько. Гармонійного вам дня, світлих думок і доброї кави!

На Закарпатті готуються до осінньо-зимового опалювального періоду


У четвер, 13 серпня, під керівництвом заступника голови Закарпатської ОДА Михайла Рівіса відбулася нарада з керівниками профільних департаментів та підприємств паливно-енергетичного комплексу.   Проаналізовано стан підготовки підприємств житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери краю до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 рр.

Бажання стати мером Ужгорода коштує чотири з половиною тисячі гривень

Ужгородським претендентам на крісло мера доведеться сплатити найбільшу грошову заставу по області

Працівник Ужгородської РДА спіймався на хабарі

За гроші місцевого мешканця мали включити в списки творчих колективів, щоб Словацьке Консульство видало йому шенгенську візу

Школярі з Масарикової школи їдуть на відпочинок у Чехію

Сьогодні голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко зустрічався з школярами та вчителями Ужгородської ЗОШ № 3, які коштом благодійного українсько-чеського фонду «Віза» їдуть в літній табір в чеський край Височина. Про таку поїздку в рамках співпраці Закарпатської області та краю Височина домовився керівник ради Володимир Чубірко.

Із життя мукачівської еліти

Життя у Мукачеві покращилось настільки, що усім потребуючим видали інвалідні візки від компанії "Lexus".

Юрій Кравчук, www.facebook.com

Звернення Сергія Ратушняка до краян

Шановні краяне! Для тих, хто розуміє, що трагедія нашої держави - це влада антиукраїнських сил, що утворили систему кримінальної олігархії...

Російські спецслужби намагаються впливати на місцеві вибори на Закарпатті

На Закарпатье Служба безопасности Украины предупредила попытки российских спецслужб повлиять на подготовку и проведение местных выборов 2015 года.

На посаду заступника голови – керівника апарату Закарпатської ОДА призначено Олександра Петіка

Про це йдеться в розпорядженні голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.

Москаль угорською мовою представляв голову Берегівської РДА (ФОТО)  

Згідно з розпорядженням Президента України Петра Порошенка, головою Берегівської райдержадміністрації призначено Іштвана Петрушку.

У Закарпатті затримали українця з 10 ящиками «Marlboro»

Учора, 12 серпня на контрольно-пропускному пункті «Тиса» (на українсько-угорському кордоні), прикордонники та митники затримали мікроавтобус із Чернівецької області, що прямував у бік Угорщини.

Губернатор Закарпаття має нового заступника (ФОТО)

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль підписав розпорядження про призначення своїм заступником Михайла Рівіса. Сьогодні, 13 серпня Михайло Михайлович приступив до виконання службових обов’язків.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 13 серпня. Нехай цей день розпочинається з гармонійного настрою і самозаспокоєння. Релаксуйте з горнятком ароматної кави, додавайте до неї улюблені солодощі. Запрограмовуйте себе на успіх, і нехай все задумане здійсниться!

Грозний: Підсижувати Маркевича не буду

Головний тренер «Говерли» - про результати команди в поточному сезоні.

Балога продовжує розкрадати ліс та забирає роботу у місцевих жителів

В Заповіднику “Синевир” триває незаконна вирубка лісів. Жителі місцевих регіонів не можуть протидіяти корупційним схемам, адже їм загрожують та перекривають шляхи до лісу. В то же час в Мукачеві, не зважаючи на мораторій Президента, триває   відвантаження деревини.

Відлуння мукачівського побоїща: Імена підозрюваних стрільців "Правого сектора"

Прокуратура Закарпатської області підозрює 13 бійців «Правого сектора» у перестрілці в Мукачеві 11 липня поточного року.

Експертизою контрабанди на Закарпатті займуться іноземці

Это будет компания «Джей Ти Интернешнл Компани».

Погорєлов про нового заступника Шкирту: “Мені його не нав’язали, це мій товариш”

Журналісти запитали, чи   Віктору Погорєлову нав’язали нового “зама”, котрого називають людиною голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.

В Ужгороді відбудеться концерт в пам'ять про Кузьму Скрябіна

5 вересня в Ужгороді в драмтеатрі о 19.00 пройде концерт всеукраїнського туру «А пам'ятаєш? А не забудем!».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат