Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 16080, 20

Як ужгородська влада витрачає бюджетні кошти?

6 серпня 2015 року о 16.00 у приміщенні міської ради відбудуться громадські слуханння «Витрачання коштів бюджету міста Ужгород у 2015 році на потреби громади».

У Закарпатті запускають масштабний мистецький проект VOTO 2015

Галерея Ілько спільно з VOTO art-cafe представляє масштабний мистецький проект - виставку художників Західної України VOTO 2015.

У ПАДІЮНі хочуть замінити вікна

Цього року в   обласному навчально-виховному закладі «ПАДІЮН» планують почати заміну вікон на енергозберігаючі. Також буде завершено реконструкція покрівлі. Про це повідомив голова обласної ради Володимир Чубірко від час зустрічі з колективом закладу.

Мінюст вимагає поновити на посаді в Закарпатській ОДА Ерфана

Учора (3.08) відділ примусового виконання рішень департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України направив голові Закарпатської ОДА Геннадію Москалю офіційну вимогу

На Закарпатті стартує сезон грибів

Слід пам'ятати, що гриби можуть стати небезпечним продуктом харчування і призвести до отруєння, а іноді – й до смерті.

На Закарпатті розпочинається активна мобілізація до армії ромів, – ужгородський військком

Фейсбук, Юрій Кравчук от Панорама Мукачева: "Невдовзі: російська військова техніка на пунктах прийому металобрухту Мукачева".

Молоді працівники не будуть трудоголіками й не боятимуться втратити роботу (ІНФОГРАФІКА)

Працівники нового покоління. Якими будуть співробітники майбутнього.

Tizennyolc vámost fogott el a TEK a záhonyi cigarettacsempészet miatt

На сьогодні вже 23 угорських митника, які були задіяні в сигаретних контрабандних оборудках із закарпатською мафією, заарештовано спецпідрозділом угорського Антитерористичного центру, і угорський суд, жодного із них, як це зазвичай робиться у нас, не відпустив під заставу. Як пише Кліпньюс, "вони вже здають склади і схеми Балог".

Продукти, які варто їсти у спеку (ІНФОГРАФІКА)

У спекотні літні місяці здоров’ю будь-якої людини загрожує зневоднення. Перша його ознака – спрага – з’являється у разі втрати води, що становить 2% маси тіла (при 70 кг ваги – приблизно 1,5 л).

В Іршаві на концерті Івана Поповича охоронець побив одного з глядачів

В Інтернеті з′явилась інформація про недільний інцидент під час масових заходів у м.Іршава. На центральній площі міста проходив спортивний турнір «Свято сили» та концерт за участю народного артиста України Івана Поповича.

Поблизу Чопа не працюватиме залізничний переїзд

Про це повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 4 серпня. Нехай ароматна ранкова кава бадьорить вас до роботи і водночас дарує приємні хвилини насолоди. Помічайте дрібниці, у них також ховається щастя. Нехай вам легко дається новий день. Гарного вівторка!

На Чемпіонаті України з гімнастики, що проходив в Ужгороді, місцеві спортсмени медалей не здобули

Завершився Чемпіонат України з художньої гімнастики, який тривав упродовж кількох днів (з 30 липня по 2 серпня) в ужгородському спорткомплексі "Юність". Обласний центр Закарпаття приймає змагання всеукраїнського рівня вже не вперше, тому досвіду в організації не бракувало.

Районний футбол. На «Гребля-арені» відбулось гольове шоу імені Лацкуна та Чіки  

У 13 туру юнацької першості Іршавського району, в Греблі, місцевий лідер змагань приймав «Дружбу» з Дубрівки і мав громити її в 4-6 голів. Це було сусідське дербі, коли справжнім фанам до чужого поля «рукою подати», тому фактор господарів стадіону носив умовний характер. Однак, підтримка дубрівських фанів мало на що впливала.  

В Ужгороді пройде Beauty weekend із королевою краси (ПРОГРАМА)

22—23 серпня в Ужгороді відбудеться захоплюючий захід для жінок, присвячений красі, стилю, моді та повному релаксу!

300 тисяч гривень дав Ужгород на очищення Ужа

Із понеділка береги річки в Ужгороді очищатиме від порослі Облводгосп.

Водоканал наїхав на депутатів Ужгородської міськради (ЛИСТ)

Ужгородська міська рада розповсюдила серед ЗМІ лист від Водоканалу щодо певних депутатів Ужгородської міської ради. Подаємо текст.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 3 серпня. Радійте новому дню й початку ще одного літнього місяця з горнятком ароматної кави. Цінуйте своїх близьких, говоріть їм теплі щирі слова якомога частіше. Нехай усе добро, зроблене вами, повернеться до вас у значно більшому обсязі. Затишного вам прокидання і хорошого понеділка!

Україна переграла Сербію в Ужгороді (Фоторепортаж)

У п’ятницю на стадіоні "Спартак" відбувся матч міжнародного рівня - Національна збірна України U-18 приймала збірну Сербії відповідної вікової категорії.

В Ужгороді розпочалися всеукраїнські змагання з гімнастики. Фото

30 липня, у спорткомплексі «Юність» пройшло урочисте відкриття Чемпіонату України з художньої гімнастики. Спортсменки приїхали з усіх куточків України.Загалом Ужгород приймає близько двох сотень гімнасток, які представляють 17 областей та міст України.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат