Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-12') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 16160, 20

Для чого Віктор Балога частенько літає в путінську Росію (ВІДЕО)

Вчора на телепрограмі "Люди. Hard Talk. LIVE" закарпатський нардеп Віктор Балога зробив сенсаційне визнання своїх поїздок у путінську Росію.

Балога звинувачує владу у розпалюванні війни на Закарпатті (ФОТО)

«Влада руйнує мир на Закарпатті» - такі рекламні плакати нещодавно з’явилися на дорогах краю. Фактично партія Віктора Балоги «Єдиний центр» звинувачує владу у розпалюванні війни. Цілком логічно виникають питання: Якої влади? Проти кого?

На Закарпатті затримали 12 ящиків контрабандних сигарет і п’ятьох нелегалів із Африки

Протягом минулої доби на зеленому кордоні в Закарпатській області значних інцидентів не зафіксовано, припинено тільки кілька спроб контрабанди незначних партій тютюнових виробів та переправлення нелегальних мігрантів.

Москаль доручив подбати про потерпілих з автівки, яка впала у провалля

У понеділок (27.07) зранку в Свалявському районі Закарпатської області сталася ДТП з важкими наслідками. Близько 6-ї години 35 мешканців с.Березники та Керецьки Свалявського району виїхали для збору чорниці на гору Стій.

В Ужгороді почався набір у нову поліцію

Сьогодні (27.07) в фойє Закарпатської облдержадміністрації почався офіційний набір кандидатів у Нову поліцію України. Сформований поліцейський підрозділ слідкуватиме за порядком в Ужгороді, Мукачеві та автотрасою між цими двома містами.

На Свалявщині в   ДТП одна людина загинула, іще 19   травмовані

Вранці 27 липня у Свалявському районі сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій вантажного автомобіля «ГАЗ 66» при слідуванні на гору Стій в урочищі «Граб» с. Березники втратив керування, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся. Відповідне повідомлення надійшло до Служби порятунку «101» о 07:00.

Ввести італійські вина, каву й оливкову олію митники не дозволили


А саме 28 каністр ємністю 5 літрів з оливковою олією, 42 пляшки «Martini Asti», інші червоні, білі ігристі італійські вина, ірландські та шотландські віскі, коньяк торговельної марки «Hennessy» та «COURVOISIER», бренді «Calvados», смажену мелену каву «Gold Medal тощо.


Як в Ужгороді набирають у поліцію (ФОТО)

Сьогодні, 27 липня у Закарпатській ОДА почали набирати у поліцію.

Закарпатські велосипедисти їдуть на кількаденний фест у Лумшори (ПРОГРАМА)

Wild Wild Fest - перший закарпатський музично-велосипедний фестиваль!

У Закарпатті пройде Міжнародний фест регбі (АФІША)

31 липня та 2 срепня на стадіоні "Спартак" в Ужгороді пройде Міжнародний фестиваль "Регбіліг".

4 людини потонули у Закарпатті

За останні три доби у водоймах Закарпатської області загинуло четверо осіб. Три нещасні випадки трапилися у Виноградівському районі, ще один – у Хустському.

Сьогодні Закарпаття почало набирати курсантів у поліцію

Сьогодні, 27 липня, о 10.00 у приміщенні Закарпатської ОДА стартував прийом до патрульної поліції єдиного конгломерату Ужгород-Мукачево.

В Ужгороді виявили контрабанду цигарок на 60 тисяч доларів (ФОТО)

В Ужгороді виявлено залізничний вагон з контрафактними тютюновими виробами.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 27 липня. Налаштовуйте себе на приємний початок нового дня з горнятком ароматної кави. Цінуйте кожну хвилину свого життя, змінюйте його, якщо чимось незадоволені. Усе у ваших руках. Вірте у себе!

Сільвія Полак: «Мрію, аби було кому передати свій досвід»

Наприкінці червня Закарпатський музей народної архітектури та побуту відзначив своє 45-річчя. А вже 17 липня в Україні відзначали День етнографа. З нагоди професійного свята ми поспілкувалися з Сільвією Полак, яка працює в музеї вже понад тридцять років і сьогодні обіймає посаду заступника директора з наукової роботи.

"Україна, кидай бухати!": Олексій Мочанов розповів про алкоголізм в АТО

Украинскую армию и милицию часто упрекают в злоупотреблении алкоголем. Это действительно имеет место, но давайте смотреть правде в глаза: каких призывников получают действующие части?

Йовбак проти фон Гутенберга, у закарпатському конфлікті обрали нульовий варіант

За два дні після збройного зіткнення в Мукачеві між представниками “Правого сектора” та правоохоронцями видання “Трибуна” писало, що СБУ дало можливість втекти бійцям Правого Сектору з під Мукачева.

Балога намагається загострити ситуацію в Закарпатті

Місцевий закарпатський феодал Віктор Балога намагається загострити ситуацію в Закарпатті після подій в Мукачеві. Він звик, що в області все підпорядковане йому. Однак помилився в іншому — подачки для потенційних прихильників уже не тішать закарпатців. Портфелями для першокласників та футбольними м’ячами для спортивних шкіл не відкупишся. Бо за ці дні всі швиденько порахували, що головний закарпатський контрабандист заробляв мільйони і мільйони американських грошей і його подачки повинні були бути значно вагомішими.

Як Маріуполь, Київ та Ужгород   допомагають закарпатському замку

Чинадіївський замок Сент-Мікловш на кілька тижнів об’єднав молодь із Маріуполя, Києва та Ужгорода. Середньовічна споруда другий рік поспіль є центром волонтерства на Закарпатті подібно до Невицького замку, де протягом багатьох років діяла потужна археологічна експедиція. Влітку в Чинадійові збирається молодь із різних куточків України, а також із-за кордону для того, щоб зберегти й відновити унікальний замок, історія якого сьогодні відома всього лише на 30 %.

Електронні закупівлі: бути чи не бути?

В Ужгороді порушили питання держзакупівель, а точніше «допорогових» (до 100 тис. грн.) закупівель, що не врегульовані законодавством і є легким джерелом корупції.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат