"Курив би більше, якби патрульні постійно не ловили і не забирали" — сказав правопорушник

Патрульна поліція Закарпаття 11.03.2018 23:51 КРИМІНАЛ

Вчора, близько 21-ї години, ужгородським патрульним надійшов виклик на вулицю Другетів, що незнайома особа пропонує придбати у нього речовини схожі на наркотичні. За кілька хвилин, на місці події вже були патрульні поліцейські і за орієнтуванням швидко знайшли дану особу.

Згідно статті 34 ЗУ "Про Національну поліцію", охоронці правопорядку провели поверхневу перевірку, під час якої в чоловіка виявили багацько речей заборонених законом. В піджаку знаходились кілька поліетиленових пакетів із зеленою речовиною, схожою на маріхуану та пакет із речовиною ймовірно схожою на гашиш.

На запитання звідки у вас ці речовини і як часто ви їх вживаєте, чоловік відповів: "курив би частіше, якби ваші патрульні постійно не ловили і не забирали їх".

На місце події викликали слідчо-оперативну групу для з’ясування обставин та забезпечили охорону місця події.

Шановні громадяни! Ми вдячні Вам за небайдужість і повідомлення про подібні факти. Закликаємо Вас — негайно телефонуйте на лінію "102" у разі виявлення правопорушень. Бережіть своє життя, життя своїх дітей та оточуючих, котрі можуть зіштовхнутись із даною проблемою.

Патрульна поліція Закарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат