Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13860, 20

Вода з-під крана в Ужгороді —   за ціною 16,4 грн. за кубометр

Не буває так погано, аби не могло бути ще гірше. Ужгородці переконуються в цьому щодалі більше. Так, нове подорожчання водопостачання, без перебільшення, шокує. Комунальне підприємство — постачальник води в місті — повідомляє про зміну тарифів.

На сесію — через «металоогляд»...

Сесійне засідання у четвер 21 квітня, яке тиждень тому довелося припинити й перенести через знайдену чи то гранату, чи то її муляж у вбиральні мерії, продовжило свою роботу.

Карпати здобувають другу постіль перемогу в 13-му турі

Відбувся другий матч за участі "Карпат" у рамках 13-го туру, що проходить у Львові. Перший тайм закінчився з рахунком 14:12 на корить ужгородок. В другому таймі підопічні Петровського поступово збільшили відрив, матч закінчився з упевненою перемогою — 27:22. Найчастіше за "Карпати" відзначалася Косик (6), а також Готра та Лебедєва (5).

Говерлу позбавили 9-ти турнірних очок

У зв’язку з невиконанням ФК «Говерла» попередніх рішень КДК ФФУ від 12 лютого 2016 р. та 3 березня 2016 р. набули чинності штрафні санкції у вигляді зняття з ужгородського клубу 3-х та 6-ти турнірних очок відповідно. Повідомлення з"явилося на сайті УПЛ.

Не стало консула Угорщини, якому вдячні багато закарпатців

21 квітня о 13.15 у Будапешті, на цвинтарі по вулиці Козма Х-го району попрощаються з Яношем Вішкі

У Закарпатті пройде свято бануша (АФІША)

15 травня у селі Костилівка на Рахівщині відбудеться IX гуцульський фестиваль «Берлибаський бануш».

У Закарпатті відкривається Мала сцена, на якій презентують виставу "Спадкоємець" (АФІША)

До відкриття Малої сцени Закарпатський обласний український музично-драматичний театр ім.братів Шерегіїв ішов десятиліттями, але тільки нині мрія багатьох крайових театрів може втілитися в реальність.

В Ужгороді пройде майстер-клас з омолоджувального масажу обличчя

"Немає часу на СПА, а косметика не допомагає в боротьбі з реальними ознаками старіння – зморшками, носогубними складками, провисанням шкіри", - пишуть організатори.

Фещук: Грозний разом з Шуфричем дурять гравців

Колишній нападник ужгородської "Говерли" Максим Фещук в черговий раз торкнувся теми боргів свого колишнього клубу.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні п’ятниця, 22 квітня. Нехай ранкове кавування у компанії бажаних людей дарує вам приємні хвилини насолоди. Вірте у диво, робіть свою справу з натхненням. Іноді єдина зустрічна усмішка може змінити ваш погляд на світ. Нехай п’ятнична кава буде смачною, а вихідні вдалими!

"Карпати" перемагають "Спартак" з рахунком 26:21

Матчем "Карпати" - "Спартак" розпочався черговий зїзний тур жіночої Суперліги, що проходить у Львові. Ужгородські "Карпати" невпевнено почали матч проти київського "Спартака" і   вже після перших хвилин поступалися з рахунком 0:3. Досить швидко ситуацію вдалося вирівняти і вийти вперед. Далі до кінця гри ужгородки тримали суперниць на відстані кількох голів.

У словацькому Кошице триває виставка "Війна за мир", яку презентували закарпатці

19 квітня у мистецькому центрі “Културпарк” відкрили міжнародну документальну фотовиставку “Війна за мир”. Саме з виставки і розпочалися “Дні України в Кошице — 2016”.

Бокс. Ужгород, Чемпіонату України серед юнаків. Фоторепортаж

В Ужгороді триває Чемпіонат України з боксу серед юнаків. До вашої уваги фоторепортаж з турніру від нашого фотокореспондента Яноша Немеша.

Кадрові зміни у закарпатських лісівників (ФОТО)

У Закарпатському обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулось засідання роботодавців «Закарпаття».

Москаль хоче, аби закарпатські чиновники з подвійним громадянством звільнилися

З 1 травня цього року вступає в дію Закон України «Про державну службу» в новій редакції.

Територіальні громади Закарпаття показали свою ефективність

Як відомо, у Закарпатській області поки що - тільки дві об’єднані територіальні громади (ОТГ): Тячівська міська та Вільховецька сільська ОТГ.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі четвер, 21 квітня. Нехай прохолодний весняний ранок буде затишним для вас з горнятком ароматної кави в руках. Будьте вдячні за те, що маєте, цінуйте приємні дрібниці, а найбільше – людей, котрі вас оточують. Гармонійного прокидання й успішного четверга!

Лінійка «Квас Тарас» поповнилася новим темним сортом

У квітні ТМ «Квас Тарас» представила ринку новий сорт квасу - «Квас Тарас Чорний». Новинка вже з'явилася у продажу на території України і буде доступна покупцям в прозорій ПЕТ упаковці об'ємом 1,5 л.

Говерла - Динамо. Фоторепортаж, огляд

В суботу Говерла на стадіоні Авангард в Ужгороді приймала київське Динамо. Матч закінчився з рахунком 2:0 на користь гостей. Нижче детальний огляд матчу від Богдана Михальчука та фоторепортаж Яноша Немеша.

Бокс. Чемпіонат України серед юнаків відкривав чемпіон WBO у першій важкій вазі Олександр Усик

Уже вдруге Чемпіонат України серед юнаків 2002-2003 року урочисто відкрили у спорткомплексі «Юність». Серед почесних гостей – керівництво області та міста, представники Федерації боксу України та Закарпаття, а також чемпіон Європи та світу, Олімпійських ігор 2012 року, інтерконтинентальний чемпіон у першій важкій вазі Олександр Усик.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат