Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13900, 20

Ужгородський коледж культури і мистецтв — освітній центр, де виховують таланти

Ужгородський коледж культури і мистецтв називають скарбницею талантів. Тут навчається талановита й обдарована молодь нашого краю. Музиканти, хореографи, співаки, актори, режисери — це далеко не повний перелік тих спеціальностей, фахівців із яких готують у коледжі.

Закарпатський гурт «Триставісім»: Ми дуже любимо, коли є класна енергія на концерті

З вокалістом гурту «Триставісім» Павлом Геновим і бас-гітаристом Андрієм Шаповаловим ми записували інтерв’ю рік тому напередодні їхнього концерту в Ужгороді. Вже ніби за традицією цього разу теж зустрілися за тиждень до музичної події.

Незакопані таланти Степана Лемка

На 85-му році життя перестало битися серце відомого у краї освітянина, краєзнавця, літератора, ревного християнина.

Андріїв образився на Чубірка

У минулому номері ми розмістили інтерв’ю з колишнім головою Закарпатської облради, кандидатом у мери Ужгорода Володимиром Чубірком.

Боздоським парком керуватиме Чорний

Як уже повідомлялося, на участь у конкурсі на посаду директора
КП «Парк культури та відпочинку «Боздоський» надійшли заяви
від п’яти претендентів.

"Карпати" програли в гандбол

В Херсоні завершився 2-й з’їзний тур другого етапу жіночої Суперліги. В матчі фаворитів чемпіонату «Галичанка» перемогла «Карпати» 24:18 та збільшила свій відрив від ужгородської команди у турнірній таблиці до 4 очок.

Коли в Ужгороді буде сквер Марі-Терезії

Розмови навколо скверу, розташованого навпроти Хрестовоздвиженського кафедрального греко-католицького собору, не стихають з часу падіння муру, котрий огороджував цю територію. Поки дві протилежні думки дискутують щодо вже втраченої частини стіни, вартує нагадати ужгородцям про весь комплекс, відомий ще з 1640 року. Саме з цього скверу найкраще видно Кафедральний собор, тож його відновлення могло би стати черговою принадою Ужгорода.

Спеціальні економічні зони − це інструмент залучення інвестицій, - В. Панов

Спеціальні економічні зони необхідно розглядати не з позиції конкуренції на внутрішньому економічному ринку, а як конкурентна перевага країни в боротьбі за інвестора, - вважає Володимир Панов, віце-президент асоціації «Інноваційний розвиток України». У статті, підготовленій для видання " Forbes" він звертає увагу на те, що: гіперзавдання уряду − це грамотна інвестиційна політика, адже залучення прямих іноземних інвестицій − шлях до створення нової економіки.

Професор історії Федака презентує Ужгороду історію Закарпаття

У п’ятницю, 15 квітня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція для журналістів з нагоди виходу нової книжки Сергій Федаки «Історія Закарпаття у датах і подіях”.

Власники дорогих машин у Закарпатті подають митникам фальшиві медичні довідки

AUDI Q7, AUDI A6, BMW 320, RANGE ROVER SPORT, MERCEDES 320 – це автомобілі, власники яких подавали працівникам митниці підроблені довідки від медичних установ.

У Закарпатті негода розмила автошляхи

14 квітня негода наробила біди у двох районах Закарпатської області – Мукачівському та Берегівському.

Заради сакур на Закарпаття їдуть туристи зі Львова, Одеси і навіть Швейцарії

А заради петанку на 7-8 травня в Ужгород до Боздоського парку, який у десятках країн вже давно знають як осередок масштабних міжнародних турнірів, приїдуть гості з країн Східної Європи, Прибалтики та навіть Голландії.

Ужгородські активісти не розуміють, що “курнув” мер Андріїв

Мер Ужгорода Богдан Андріїв після сьогоднішньої сесії вирішив зробити пафосну заяву про намагання залякати міськраду, однак громадські активісти висміяли її в мережі.

Карпати мінімально поступилися Спартаку

Сьогодні ужгородки в напруженій боротьбі поступились столичному Спартаку та сподіваємось, що тільки на мить, втратили лідерство у внутрішньому чемпіонаті.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі п’ятниця, 15 квітня. Запам’ятовуйте щасливі миті свого життя, і нехай вони додають вам наснаги   у всіх важливих справах. Цінуйте те, що маєте, особливо людей, котрі поруч. Хай   сьогодні у вас буде якомога більше радісних хвилин. Смачного кавування і хорошого релаксу на вихідних!

Рейтинг українських вишів за показниками Scopus: УжНУ – 13-й, МДУ – один із найгірших в Україні

Видавничою службою «УРАН», на замовлення сайту Освіта.ua, здійснено наукометричний моніторинг суб’єктів науково-видавничої діяльності України за показниками бази даних SciVerse Scopus, на підставі якого складено рейтинг українських вищих навчальних закладів.

В УжНУ пройде семінар щодо партнерства України та НАТО

15 квітня 2016 року відбудеться Міжнародний публічний семінар-практикум «Партнерство України та НАТО: від стратегічних декларацій до тактики практичних дій».

150 тисяч закарпатських дітей сьогодні молитимуться

До міжнародного проекту «Лист миру» долучаться 150 тисяч дітей області.

У Мукачеві викладатимуть курс Гарвардського університету

Компанія TranSoftGroup стане офлайн-майданчиком з вивчення легендарного курсу Гарвардського університету CS50 "Основи програмування".

"Карпати" без ряду гравців все ж перемагають "Дніпрянку"

"Карпати" зіграли в першому матчі 12-го туру, що проходить в Херсоні. Суперником ужгородок була місцева "Дніпрянка". Гра закінчилася впевненою перемогою "Карпат" - 36:30.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат