Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13960, 20

Площа Енді Воргола з’явилася у Закарпатті

Голова ОДА підписав чергове розпорядження про перейменування топонімів у рамках Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі п’ятниця, 8 квітня. Зустрічайте новий день з горнятком ароматної кави, налаштовуйте себе на позитив, і нехай ваші справи вирішуються легко і швидко. Не втрачайте часу задарма, цінуйте кожну прожиту хвилину. Весни вам у серці й щирої усмішки на обличчі!

Дні України 2016 у місті Кошіце (Словаччина)

Ці дні з 19 по 28 квітня 2016 року запропонують численним учасникам та зацікавленим відвідувачам обширну культурну програму: виставки, презентації української моди та дизайну, концерти, інвестиційний форум, майстер-класи, дискусії та спортивні змагання.  

Вже відомі півфінальні пари 1/2 фіналу Кубка Закарпаття

Відбулися матчі у відповідь 1/4 фіналу Кубка Закарпаття.

Розшукуваного Францією контрабандиста затримали на Закарпатті

Співробітники Служби безпеки України в Закарпатській області затримали іноземця, який майже два роки переховувався від слідства у Франції, що підозрюється в контрабанді наркотичного засобу.

СБУ вилучила контрабандні наркотики на 100 тис. грн.

Співробітники Служби безпеки України на закарпатському пункті пропуску "Тиса" виявили серед міжнародних відправлень сто пігулок з вмістом наркотичної речовини, прихованих у пачці з-під чіпсів.

Закарпатець сяде на 2 роки через переправу пакистанця до ЄС

Набрав чинності вирок Берегівського районного суду стосовно місцевого мешканця, який у липні 2012 року сприяв громадянину Пакистану в незаконному перетині державного кордону.

Вулиць Терешкової більше не буде у Закарпатті

Сьогодні в населених пунктах Закарпаття є близько двадцяти вулиць, названих на честь першої жінки-космонавта Валентини Терешкової. Найближчим часом усі вони будуть перейменовані розпорядженням голови ОДА в рамках закону про декомунізацію.

Закарпатські райони залишилися без митниці

Цим занепокоїлася Закарпатська обласна рада.

Закарпатців запрошують на Дні України у Кошице

У четвер, 7 квітня, об 11.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція, на котрій представники міста Кошице розкажуть про Дні України в Словаччині

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні 7 квітня, четвер. Нехай весна приносить тепло й гармонію у ваше серце. Прокидайтеся в доброму гуморі з горнятком ароматної кави у компанії бажаних людей. Насолоджуйтеся життям -   і воно віддячить вас яскравими емоціями. Гарного дня!

В Ужгороді пройшов семінар по міграційних тенденціях на украинсько-словацькому кордоні

(мовою оригіналу) В четверг, 6 апреля, Национальный институт стратегических исследований (НИСИ) провел в Ужгороде рабочий семинар на тему «Миграционные тенденции на украинско-словацкой шенгенской границе».

На Закарпатті поліцейські зініціювали здачу крові для порятунку Героя АТО

Рахівчанин Іван Гоубель, який півроку перебував в зоні антитерористичної операції на Сході України, вже майже два роки лікує не специфічний виразковий коліт. Через участь у бойових діях він не зміг вчасно пролікувати хворобу, а відтак потрапив до лікарні у критичному стані.

СБУ перевірить проект звернення депутатів 5 квітня

5 квітня 2016 року на пленарному засіданні сесії обласні депутати VІІ скликання пакетом проголосували, в тому числі за проект про звернення до вищого керівництва держави під назвою «Про Звернення Закарпатської обласної ради щодо внесення змін до Конституції України та законів України з метою надання широких адміністративних і фінансових повноважень органам місцевого самоврядування».

Місцеві бюджети Закарпаття поповнились на 65,6 млн грн від сплати єдиного податку

У Головному управлінні ДФС області інформують, що з початку 2016 року найбільші надходження єдиного податку забезпечили фізичні особи – «спрощенці», які сплатили майже 50 млн грн. Платники єдинники – юридичні особи забезпечили більше 16,3 млн грн.

Національний банк України ввів у обіг оновлену банкноту номіналом 500 гривень

Національний банк України 11 квітня цього року вводить у обіг оновлену банкноту номіналом 500 гривень зразка 2015 року з удосконаленою системою захисту.

Понад 4 млн гривень витратить Закарпатгаз на лічильники мешканцям

У 2016 році в рамках виконання інвестпрограми ПАТ «Закарпатгаз» планує встановити в оселях закарпатців 2,4 тисячі безкоштовних лічильників газу. На реалізацію програми передбачено спрямувати понад 4,2 мільйона гривень.

У Закарпатті запрошують вступати у Громадську раду   при Службі автомобільних доріг

З метою забезпечення участі громадськості у реалізації державної політики та здійснення громадського контролю в сфері дорожнього господарства при Службі автомобільних доріг у Закарпатській області створюється Громадська рада.

Закарпатська влада попросила у Києва незалежності

Йдеться про вчорашнє засідання Закарпатської обласної ради.

Аналітика: Офшори президента. П’ять вiдкритих питань

Соцпортал: "На різні думки може навести заголовок розслідування «Подвійне життя президента». Можливо, він знімається в порно для доволі специфічної аудиторії? Ну, або увійшов до якоїсь екзотичної секти?"

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат