Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13880, 20

Сквер Марії-Терезії в Ужгороді збираються відкрити   до кінця червня

В Ужгороді тривають роботи по впорядкуванні скверу Марії-Терезії, який невдовзі відкриється навпроти Ужгородського греко-католицького кафедрального собору.

Закарпаття підписало угоду з національним комітетом Міжнародної Торгової Палати

Закарпатська ОДА в особі голови Геннадія Москаля та Український національний комітет Міжнародної Торгової палати (ІСС Ukraine) в особі Генерального Секретаря Володимира Михайлова уклали угоду про співробітництво та координацію діяльності. Церемонія підписання відбулася сьогодні, 20 квітня.

Скульптурну композицію жертвам голокосту відкрили на   Іршавщині

19 квітня на центральній площі у селі Білки, що на Іршавщині, відбулося урочисте відкриття пам’ятного знаку, приуроченого жертвам голокосту —   закарпатцям єврейського походження, які були насильно вивезені з с. Білки під час Другої світової   війни. З таборів тоді повернулися тільки одиниці.

Поїздка за кордон: що потрібно знати про платіжні картки

Літню відпустку, особливо за кордон, варто планувати заздалегідь. Тому, якщо ви збираєтесь відвідати іншу країну, наша стаття буде для Вас просто необхідною.

Закарпаття: Долина нарцисів розквітла у рекордно ранні терміни

Зазвичай це природне явище спостерігається у першій половині травня, але цьогорічні аномально теплі зима і весна спричинили дуже раннє цвітіння.

23 квітня відбудеться відкриття Великоднього ярмарку у Хусті

Протягом трьох тижнів у стилізованих дерев’яних будиночках можна взяти участь у різних майстер-класах та придбати унікальні предмети, продукцію, а також поласувати традиційною закарпатською кухнею.

Вода в Ужгороді здорожчає майже на три гривні за кубометр

У місцевому водоканалі кажуть, що тарифи не підвищували рік, а відтоді собівартість води значно зросла. Як наслідок, підприємство недорахувалося майже півтора мільйона гривень.

Аналітика: Плани Путіна, або Яких трюків чекати від Кремля у цьому році

(мовою оригіналу) Глобальные цели РФ в войне на 2016-2017 годы: каким странам ожидать нового удара, и какой сценарий уготовлен Путиным для каждого отдельного соседа

Китайці готові допомогти Закарпаттю позбавитися сміття

Представники найбільшої в Китаї компанії, яка спеціалізується на будівництві сміттєпереробних заводів «China Western Power Industrial Co Ltd» у понеділок, 18 квітня, зустрілися з керівником краю Геннадієм Москалем, щоб обговорити питання утилізації місцевих відходів. Китайська делегація відвідала Закарпаття, щоб вивчити можливість   інвестувати в будівництво заводу з переробки сміття на електричну та теплову енергію.

Закарпатська облрада стає все менш публічною

На початку місяця Закарпатська обласна рада відзначилася дурною славою не лише у регіональних, а й загальноукраїнських медіа. Журналісти поінформували, що депутати прийняли нібито якесь сепаратистське рішення.

За сприяння Угорщини в Ужгородській ЗОШ облаштували клас угорської мови  

18 квітня   за участі міністерського комісара з питань управління транскордонними інвестиціями управління прем’єр-міністра Угорщини Іштвана Грежі   відбулось урочисте відкриття оновленого класу для вивчення угорської мови в Ужгородській ЗОШ № 2.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні вівторок, 19 квітня. Нехай ваш ранок буде затишним і гармонійним з горнятком ароматної кави в руках. Наповнюйте день радістю разом з бажаними людьми й у здійсненні корисних справ. Приємного вам кавування й гарного вівторка!

Гравець молодіжки "Говерли" Станіслав Котьо судитиметься з Цигаником

Програма «Про футбол» на телеканалі «2+2» в останній час дуже ретельно вивчає гру ФК «Говерла». В останній передачі за 17 квітня, її ведучий Ігор Циганик натякнув на можливий фіксований результат у матчі 22-го туру молодіжних складів команд «Говерла» – «Динамо» й безпосередньо звинуватив капітана молодіжного складу командиужгородців Станіслава Котьо в сприянні для досягнення «потрібного результату».

Стартував Чемпіонат Закарпаття з футболу

У суботу-неділю відбулися перші тури чемпіонатів Закарпаття. Про підсумки першого туру Східної Зони першої ліги Закарпаття читайте огляд нашого кореспондента Євгена Свищо.

За самовільне водокористування підземних вод Держекоінспекція вимагає відшкодування збитків на 76953

Державною екологічною інспекцією у Закарпатській області було проведено планову перевірку ПОГ ЕВП “Учбово-спортивна база “Закарпаття” ВФСТ “Колос” АПК України, в ході якої виявлено порушення вимог природоохоронного законодавства, а саме: порушення правил ведення обліку відходів, самовільне водокористування підземних вод.

Бізнес Закарпаття спрямував на соцвиплати майже 465 млн грн

Протягом січня-березня 2016 року платники Закарпатської області сплатили 464 млн 833 тис. грн єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. При цьому, лише у березні поточного року платники єдиного внеску краю перерахували на рахунки Держказначейства понад 159 млн грн.

Регулярні авіарейси між Ужгородом та Києвом відновилися


Від сьогодні, 18 квітня, після кількамісячної перерви місто Ужгород знову матиме авіасполучення зі столицею – рейс «Ужгород-Київ-Ужгород» відновлено.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі понеділок, 18 квітня. Прокидайтеся в доброму гуморі й насолоджуйтеся ароматною ранковою кавою. Нехай весняна гармонія наповнить вашу душу й зарядить позитивом. Теплого вам прокидання поруч із бажаними людьми, а також гарних справ нині!

Як Рада призначала Гройсмана

14 квітня однією пакетною постановою під назвою «Про Кабінет Міністрів України» Верховна Рада по-наполеонівськи вирішила одразу три питання:

Ліс рубають, аж гай шумить.   Чому мовчить народ?

Уважно прочитав у газеті «РІО» публікацію «Лісова мафія в Закарпатті має десятки мільйонів доларів на рік від незаконних рубок» (№ 11 від 19 березня 2016 р.). Це дійсно актуальна стаття.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат