Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13800, 20

Що зробили з ведмедем Ратушняка у Боздоському парку?

За свої каденції екс-мер Ужгорода Сергій Ратушняк розмістив у різних місцях обласного центру статуї ведмедів — символів закрапатського краю.

З перших десяти днів травня п’ять відпочиватимемо

У зв’язку зі святкуванням Великодня, Дня солідарності трудящих та Дня перемоги у Другій світовій війні українці в першій декаді травня 2016 року відпочиватимуть 6 днів.

Генеральний консул Польщі приїхав на Закарпаття

Закарпаття відвідав Генеральний консул Республіки Польща у Львові Вєслав Мазур. У рамках візиту він провів ділові перемовини з головою ОДА Геннадієм Москалем і головою облради Михайлом Рівісом.

УжНУ готується до визначення найкрасивішої студентки (ФОТО)

Зовсім скоро обиратимуть найголовнішу вродливицю між усіма красунями УжНУ – Міс Ужгородського національного університету. Цьогоріч за корону боротимуться 17 дівчат з різних підрозділів вишу.

Скільки ужгородці платитимуть за газ з 1 травня?

На мешканців Ужгорода чекає нове подорожчання "комуналки". Услід за майбутнім подорожчанням води, з 1 травня піднімається і ціна на газ.

СБУ підозрює закарпатських прикордонників у сприянні масштабним вирубкам лісу поблизу кордону

Співробітники СБУ спільно з військовою прокуратурою викрили керівників одного з підрозділів Чопського прикордонного загону,які сприяли вирубці лісу поблизу державного кордону зі Словаччиною.

У найстарішій кав’ярні Ужгорода відкриють виставку естонського карикатуриста

6 травня, о 20.00 у кафе-музеї "Під замком" ("Снек") відбудеться відкриття виставки карикатур "Диванний спорт" естонця Прійта Коппеля.

Аналітика від Цилі Зінгельшухер:   Про політкоректність за шкалою Савіка Шустера

(мовою оригіналу) Когда у общества берут анализ на наличие свободы слова говорить за «среднюю температуру по палате» бесполезно. Свобода слова штучна, она имеет имя, место и время. И чем громче имя, чем известнее место и чем важнее время, тем сильнее штучность запрета затмевает разрешённую вседозволенность серых масс.

Закарпатці зможуть поєднувати депутатство і чиновництво

Держслужбовці, котрі стали депутатами на останніх місцевих виборах, зможуть і далі поєднувати державну службу з представницьким мандатом.

Москаль обіцяє словакам захистити їхній бізнес у Закарпатті (ФОТО)

На словацько-українському форумі в рамках «Днів України в Словаччині», що проходять у ці дні у словацькому Кошице, голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль закликав словацький бізнес не боятися вкладати гроші в Україну загалом і в Закарпаття зокрема.

Анатолій Гриценко: Капітуляція спланована на травень-липень. Слово за Радою (ДОПОВНЕНО)

Нуланд привезла до Києва план капітуляції. Презентувала фракціям. Наголошує, що з цим планом Порошенко погодився у Мінську - тож треба виконувати.

Економічний факультет УжНУ запрошує на навчання

Економічний факультет Ужгородського національного університету запрошує абітурієнтів на навчання за сучасними та вкрай затребуваними спеціальностями

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні четвер, 28 квітня. Зустрічайте новий день у гармонії з собою і світом. Насолоджуйтеся ароматною ранковою кавою і щирими розмовами з близькими людьми. Будьте відкриті до свого оточення – і щирість повернеться до вас. Вдалого четверга!

Фехтування. Турнір пам"яті В. Герея. (Фото)

26-27 квітня у спорткомплексі "Юність" проходить турнір з фехтування присвячений пам’яті Заслуженого тренера України Василя Герея.

Закарпаття наблизилося до повної декомунізації

У місті Ужгороді мережа дошкільних навчальних закладів забезпечує освітніми послугами понад 5573 дошкільнят. Ця кількість дітей одночасно повинна забезпечуватись чотириразовим харчуванням упродовж їх перебування у дошкільному закладі. Однак, навчальні заклади зазнають труднощі з виконанням цієї задачі через зношене або морально застаріле кухонне обладнання.

Ужгородці мітингували проти обласного прокурора (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Вчора в Ужгороді відбувся мітинг з елементами флешмобу під прокуратурою Закарпатської області,   з вимогою залишити займану Володимиром Янком посаду прокурора Закарпатської області через системну бездіяльність у боротьбу з корупцією в області.

Ужгородський водоканал пояснив ситуацію із стоками води біля “Нової лінії”

У понеділок, 25 квітня, в ЗМІ поширились фотографії, де видно як скидаються нечистоти у річку Уж. Свідками цього стали прохожі міста, що їхали по транспортному мосту в районі Боздош.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі середа, 27 квітня. Прокидайтеся з ароматною ранковою кавою і передчуттям чогось позитивного у своєму житті. Вірте у свою мрію, йдіть до неї сміливими кроками і не зважайте на обставини. Іноді важливіше не те, куди ми прийшли, а те, як ми йдемо і з ким. Приємного вам кавування і гарного дня!

Говерла досі не розрахувалася з Райчевичем

Замість грошей Мірко Райчевічу показали якийсь папірець. Про це Футбол 1 заявив сам гравець.

Закарпатці взяли участь у Дні відкритих дверей Кошицького університету Шафарика

Сьогодні Кошицький університет Шафарика провів Дні відкритих дверей

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат