Поліція розкрила розбійний напад в Ужгородському районі

07.04.2019 12:06 КРИМІНАЛ

У готелі в селі Минай Ужгородського району, під час застілля, група осіб, погрожуючи ножем, відібрала гроші та мобільні телефони від двох відпочиваючих. За фактом розбійного нападу поліція розпочала кримінальне провадження. Одного з розбійників уже затримано і взято під варту. Особи його спільників встановлено.

Учора, 6 квітня, в поліцію звернувся 34-річний житель Ужгородщини. Заявник повідомив про те, що під час відпочинку в одному з готелів у селі Минай Ужгородського району його пограбували.

Прибувши на місце пригоди, слідчо-оперативна група Ужгородського районного відділення поліції встановила, що потерпілий відпочивав у готелі разом зі своєю знайомою. Там вони познайомилися з компанією інших відпочиваючих, серед яких були два хлопці й троє дівчат. Під час спільного вживання алкогольних напоїв дані особи, погрожуючи ножем, напали на потерпілого й відібрали від нього та його подруги грошові кошти в іноземній та українській валюті в загальному еквіваленті близько 5000 гривень. Також від жертв відібрали чотири мобільні телефони. Після цього нападники втекли.

Даний злочин було розкрито «за гарячими слідами». Слідчо-оперативна група, оперативники карного розшуку Ужгородського відділення поліції, спільно з працівниками патрульної поліції області, оперативно затримали одного з нападників. Ним виявився 17-річний житель селища Середнє Ужгородського району.

Встановлено особи трьох неповнолітніх дівчат, які були в компанії розбійників. П’ятого нападника, жителя Ужгорода, наразі розшукують.

За даним фактом слідчі Ужгородського районного відділення поліції розпочали кримінальне провадження. Правопорушникам загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат