Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13820, 20

Рената Ленартова: Ми хочемо, щоб закарпатці частіше відвідували наше Кошице

Заступник мера словацького міста Кошице, яке є побратимом Ужгорода, Рената Ленартова розповіла кореспонденту Prozak.info про те, що мерія Кошице активізує роботу щодо співпраці з Ужгородом.

У "Говерлі" кажуть, що команда фінансово спроможна, а борги будуть погашені

Керівництво ФК «Говерла» опублыкувало звернення щодо реструктуризації боргів.

Фехтування. Герей здобув бронзу на Гран-прі, що проходив у Ріо-де-Жанейро

Останній Гран-прі з фехтування на шпагах в Ріо-де-Жанейро завершився для українців більше, ніж удало. Лідер національного рейтингу Богдан Нікішин завоював «золото», а його товариш по команді Анатолій Герей - «бронзу».

Візьми участь в дитячій велогонці „Тур де Уж”!

Змагання з велоспорту-маунтенбайк серед дітей та молоді (аматорів) „Тур де Уж”  присвячені 15-річниці від відновлення діяльності Закарпатської обласної організації ФСТ „Спартак”   проводяться 15 травня 2016 року у м.Ужгород, Боздошський парк. Початок змагань о 11.30 год. Початок реєстрації о 10.00 год.

На Закарпатті — черговий конкурс з перевезення пасажирів

Організатор перевезень - Закарпатська обласна державна адміністрація оголосила конкурс з перевезення пасажирів на приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території області (внутрішньообласні маршрути).

Ужгородець поїде Україною автостопом із мінімальним бюджетом і розкаже про це у своєму блозі

Ужгородець Василь Головей здійснить подорож автостопом Західною Україною. Він хоче показати, що у нас можна відпочивати красиво, з невеликим бюджетом і захопливо. Василь прагне відкрити для себе та для інших цікаві місцини в Україні.  

Як курсуватиме транспорт на Закарпатті у святкові вихідні

Забезпечення перевізниками безперебійного перевезення пасажирів протягом святкових днів – 1-го, 2-го та 9 травня обговорили під час засідання Ради перевізників при департаменті житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури облдержадміністрації.

У Закарпатті надають безкоштовну правову допомогу (ПЕРШІ ПІДСУМКИ+ГРАФІКИ)

Відкрита у січні цього року приймальня у місті Ужгород найбільшої асоціації правозахисних організацій України підбиває підсумки роботи за перший квартал.

Петанк по-ужгородськи: Абсолютна перемога на дружніх змаганнях у Кошице

Ужгород у Словаччині розгромив Кошице у турнірі з петанку між містами-побратимами, а саме — між Ужгородським петанк-клубом та петанк-клубом "Кассовія" з міста Кошице.

Гройсман доручив Насірову розслідувати інцидент з ешелоном кругляку в Чопі

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман дав доручення голові Державної фіскальної служби України Роману Насірову негайно провести службове розслідування щодо інциденту в м. Чоп, пов’язаному зі спробою вивезення високоякісної необробленої деревини за кордон.

Українців каратимуть величезним штрафом за нерозмитнене авто

(мовою оригіналу) Штраф за нерастаможенный автомобиль будет огромный, так называемая схема временного ввоза, чтобы не ездить каждые 5-10 дней на границу, не будет работать.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні вівторок, 26 квітня. Нехай ароматне   ранкове кавування у компанії бажаних людей додасть   вам гармонії на початку дня. Зважайте на дрібниці, вони нерідко вказують на важливі речі. Проводьте цей день на позитивній хвилі. Смачної вам кави й корисних справ нині!

ФК "Говерла" звернулася з відкритим листом до ФФУ

Гравці та тренер молодіжного складу «Говерли» звернулися з відкритим листом до керівника комітету з етики та чесної гри   Федерації футболу України Кочетова Ігоря Миколайовича

"Ужгород" виходить в лідери Чемпіонату Закарпаття

Відбулися матчі других турів обласних Чемпіонатів.

Економічний факультет УжНУ запрошує на навчання

Економічний факультет Ужгородського національного університету запрошує абітурієнтів на навчання за сучасними та вкрай затребуваними спеціальностями

Сьогодні у Закарпатті відключень світла таки не буде

Як уже повідомлялося, через вихід із ладу   Бурштинської теплової електростанції було вирішено ввести графік аварійного відключення навантаження для Закарпатської області на рівні 100 мВт.

Ужгородська площа Народна вбралася у писанки (ФОТО)

Минулими вихідними в Ужгороді на площі Народній відбувся щорічний обласний фестиваль-конкурс «Воскресни, писанко!».

Чому сьогодні у Закарпатті вимикають електрику

Роз'яснює Дирекція ПАТ «Закарпаттяобленерго».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат