Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13920, 20

Боздоський парк має нове тимчасове керівництво

Як уже повідомлялося, на конкурс на посаду директора КП "Парк культури та відпочинку "Боздоський" надійшли заяви від п'яти претендентів. Процедуру відбору провели у присутності громадськості та представників ЗМІ.

Цьогоріч на Закарпаття ввезено понад 150 тонн гуманітарних вантажів

Закарпатською митницею ДФС через пункти пропуску, що знаходяться в зоні її діяльності, з початку року пропущено понад 384,5 тонн гуманітарних вантажів. З цієї кількості 153 тонни надходили саме до Закарпатської області.

Завтра посадовці Міноборони та Генштабу проведуть на Закарпатті прийом громадян

У четвер, 14 квітня, в Регіональній громадській приймальні міністра оборони України при Закарпатському обласному військовому комісаріаті відбудеться прийом громадян посадовими особами Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України.

Єврокомісія запропонує скасувати туристичні візи для українців вже у четвер (після дощичка?)

Європейська комісія вже післязавтра може запропонувати країнам-членам організації остаточно скасувати візи для громадян України, які подорожують до Євросоюзу.

«Дешевше сім років «відмічатись» на кордоні, ніж один раз чесно розмитнити авто!»

За вживаний автомобіль, куплений в Європі за три тисячі євро, в Україні доводиться платити до семи тисяч євро податків і зборів

300 лікарів із різних країн приїхали на конференцію в Ужгороді (ФОТО, ВІДЕО)

Вже другий день в Ужгороді працює Міжнародна науково-практична конференція присвячена профілактиці та лікуванню соціально-значимих захворювань в закладах первинної медико-санітарної допомоги.

Супермаркети повертаються: закарпатці знову можуть у неділю їхати на "шопінг" до Угорщини

Уряд вирішив, що угорські супермаркети знову працюватимуть у вихідні дні.

Коментар Негоди щодо децентралізації Закарпаття

Репліка першого заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України В’ячеслава Негоди.

Приємна звістка для закарпатських водіїв: акциз на б/у авто знизять в 28 разів!

12 квітня Верховна Рада прийняла за основу законопроект №3251, яким тимчасово, до 31 грудня 2017 року, ставки акцизного збору на вживані легкові автомобілі знижуються від 2 до 28 разів.

Москаль сказав, що самоврядність Закарпаття - це шахрайство

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Закарпатської ОДА.

У Будапешті відкривається перша виставка Йосипа Вассера, учня закарпатця Золтана Баконі

15 квітня о 18.00 у Центрі української культури в Будапешті відбудеться відкриття художньої виставки колишнього ужгородця Йосипа Вассера.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні середа, 13 квітня. Нехай ваш ранок буде бадьорим і легким, наповненим приємними дрібницями. Насолоджуйтеся горнятком ароматної кави, додавайте до неї позитивні емоції. Вірте, що все найкраще у вашому житті станеться якнайшвидше, тому будьте у передчутті. Гарної середи!

Фоторепортаж з Відкритого кубку Закарпаття із бодибілдингу

В Ужгороді пройшов Відкритий кубок Закарпатської області з бодибілдингу та фінесу. У змаганні взяли участь спортсмени із Закарпаття та сусідніх областей. ФОТО Яноша Немеша.

На Закарпатті всі вул. ім. Терешкової   перейменовано

На Закарпатті всі вулиці Терешкової перейменовані   в рамках закону про декомунізацію. Нагадаємо, що нині Валентина Терешкова – член Вищої ради партії «Єдина Росія», діючий депутат Держдуми Росії, котра в березні 2014 року голосувала за анексію Криму.

Минулого року закарпатці скоїли   понад 350 крадіжок природного газу

Протягом 2015 року фахівцями ПАТ «Закарпатгаз» виявлено понад 350 крадіжок дороговартісного природного ресурсу населенням та підприємствами компобуту, чим товариству заподіяно понад 4,3 млн. гривень збитків. З них більш ніж 3,2 млн.гривень відшкодовано з залученням правоохоронних органів та судів.

Закарпатські депутати проти користування надрами краю за принципом «мовчазної згоди»

Контроль за діяльністю дозвільної системи у сфері надрокористування повністю централізовано на рівні Києва, а роль рад зведена до формального прийняття рішення

Закарпатські рятувальники розповіли дітям   про Чорнобильську катастрофу


11 квітня, напередодні 30-х роковин Чорнобильської трагедії та у рамках проведення Тижнів знань з основ безпеки життєдіяльності, до ужгородської загальноосвітньої школи-інтернат з поглибленим вивченням окремих предметів завітали працівники Служби порятунку.

ДФС оприлюднила податковий календар

15 квітня, п’ятниця — останній день подання:

У Закарпатській ОДА кадрові зміни

Керівник краю Геннадій Москаль під час апаратної наради представив нового керівника управління капітального будівництва Закарпатської ОДА. На цю посаду призначений Ігор Прокоф’єв.

Москаль позивається до суду щодо "автономності" Закарпаття

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль направив позов до Окружного адміністративного суду.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат