Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13940, 20

Ужгородці привезли 6 медалей зі Словаччини

9 квітня в Словацькому місті Бардеєв пройшов міжнародний турнір з дзюдо. Турнір зібрав 598 учасників різних вікових груп з 8 країн. Своїх спортсменів на змагання привезли представники таких країн: Болгарія, Чехія, Угорщина, Польща, Косово, Румунія, Словаччина та Україна.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі вівторок, 12 квітня. Насолоджуйтеся ранковою весняною прохолодою і гармонійно налаштовуйте себе на прийдешній день. Хай ароматна кава додає бадьорості й сприяє швидкому пробудженню. Успішних вам справ нині й загалом гарного вівторка!

ГК "Карпати" на тижні проведуть три матчі в Херсоні

Сьогодні ужгородська дружина вирушила в Херсон на другий з'їзний тур другого етапу жіночої Суперліги.

Вбивці індусів в Ужгороді розповіли про мотиви злочину

“Я не хотів їх вбивати, лише забрати гроші, золото й дорогу апаратуру”, – Каже 22-річний підозрюваний у вбивстві студентів-іноземців з Ужгорода.

Закарпатська прокуратура повторно оскаржила Генеральний план Ужгорода

Прокуратурою області у Закарпатський окружний адміністративний суд подано позовну заяву до Ужгородської міської ради про визнання нечинним та скасування рішення «Про затвердження містобудівної документації» № 119 від 10.03.2016.

На 142 тисячі гривень вкрали закарпатці електроенергії за минулий тиждень

ПАТ «Закарпаттяобленерго» інформує, що за період з 4 по 8 квітня поточного року працівниками Товариства виявлено 45 фактів крадіжок електричної енергії.

В Ужгородському коледжі мистецтв відбудеться концерт   народного фольклорного ансамблю (АФІША)

14 квітня, о 16.30 в актовій залі Ужгородського коледжу культури і мистецтв відбудеться концерт народного фольклорного ансамблю народних інструментів. Керівник ансамблю Валентина Вігула.

25 тисяч гривень отримає переможець Чемпіонату бограча

8 травня на території кемінг–зони комплексу «Термальні води Косино» відбудеться IV Міжнародний «Чемпіонат Бограча - 2016» (Закарпатська обл. Берегівський район, с.Косонь).

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні понеділок, 11 квітня. Зустрічайте новий день з легкістю в душі, ароматною кавою в руках і сподіваннями на краще. Нехай всі справи вирішуються швидко, а люди навколо сприяють успіху. Налаштовуйте себе на позитив, і все неодмінно буде добре!

Програма Словацько-Українського форуму «SUF 2016» в рамках «Днів України 2016»

У рамках «Днів України 2016 в Словаччині», які відбудуться з 19-28 квітня 2016 року в м. Кошице, пройде словацько-український форум «SUF 2016» з 26-28 квітня 2016 р. в Культурному парку міста.

"Говерла" з Ягодінскісом програла в Одесі (Відеоогляд)

Відбувся матч 21-го туру "Чорноморець" - "Говерла". Ужгородський клуб зазнав поразки з рахунком - 0:1. Знову у складі "Говерли" вийшов на поле Ягодінскіс, який ніби-от мав відбувати дискваліфікацію. Керівництву "Говерли" знову доведеться пояснювати цей факт, адже Ягодінскіс перебуває у списку відсторонених на цей матч згідно рішення КДК ФФУ.

Рівно два роки тому Ратушняк передбачив небезпеку від злодійкуватості Порошенка

Рівно 2 роки тому, 9 квітня 2014 року, політик Сергій Ратушняк зробив на своїй сторінці у "Фейсбук" допис, у якому закликав Петра Порошенка та Юлію Тимошенко знятися з виборів через їхню злочинну корупційність.

Закарпатські депутати захотіли   для області більше самостійності

У Закарпатті виник черговий скандал. На сесії облради депутати прийняли звернення до центральних органів із вимогою швидше втілювати в життя децентралізацію, яку так афішувала центральна влада ще до того, як владою стати.

Володимир Чубірко: Ужгородська міська влада сьогодні — це кооператив із заробляння грошей

Що отримав Ужгород внаслідок місцевих виборів? Якою є cитуація в міській владі й загалом у обласному центрі? Які є загрози для Ужгорода і, можливо, позитиви? Про головні теми ужгородського життя говоримо з громадським діячем і бізнесменом Володимиром Чубірком. Нагадаємо: молодий політик донедавна очолював Закарпатську обласну раду, а на виборах Ужгородського міського голови був серед лідерів кампанії. Досвід та ставлення до міста дають йму можливість оцінювати ситуацію в міській владі Ужгорода, ба навіть давати певні прогнози. Та про все — своєю чергою.

Хірург із тендітними руками   і великим серцем

Понад 40 років віддав лікарській діяльності Юлій Боршош.

У суботу "Чорноморець" приймає "Говерлу"

Цими вихідними відбудуться матчі 21-го туру УПЛ. "Говерла" у суботу проведе гру на виїзді із "Чорноморцем". Матч першого кола, що проходив в Ужгороді, закінчився внічию — 1:1. Початок поєдинку в Одесі о 14.00, трансляція на ТК "2+2". Цікавими також обіцяють бути матчі «Зоря» — «Дніпро», в якому команди зійдуться в очній боротьбі за бронзу і «Карпати» — «Олександрія», в якому команди боротимуться за шосте єврокубкове місце.

Словак Іван Міклош: Україні потрібно прискорення реформ, бо інакше може відбутися відкат у минуле

(мовою оригіналу) Бывший вице-премьер и экс-министр финансов Словакии Иван Миклош, в последний год консультирующий украинских министров финансов и экономразвития, считает, что Украине необходимо ускорить проведение реформ.

Сергій Ратушняк: Проповідником закарпатського сепаратизму є Балоога

Сергій Ратушняк на своїй сторінці у Facebook прокометував події навколо звернення депутатів Закарпатської облради до центральних органів влади щодо децентралізації влади.

Оголошено творчий конкурс для молодих художників

Їх побачать мільйони: ArtManagement і Катя Тейлор презентували всеукраїнський конкурс

ФОТОРЕПОРТАЖ: У Закарпатті пройшов чемпіонат Світу зі слідової роботи собак

Нещодавно у Закарпатті пройшов 22-й Чемпіонат Світу МКФ зі слідової роботи з собаками службових порід.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат