Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13980, 20

Закарпатські депутати вимагають   змін до Конституції і відновлення СЕЗ

Від депутатського корпусу Закарпатської облради направили звернення до Президента, Прем’єр-міністра, Верховної ради щодо зміни принципів децентралізації щодо Закарпаття.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі середа, 6 квітня. Нехай ароматна ранкова кава допоможе вам бадьоро зустріти новий день. Запрограмовуйте себе на корисні справи і легко приймайте рішення. А ще не забувайте помічати прекрасне навколо себе – передусім яскраві барви весни. Хай середа буде вдалою для вас!

Фехтування. Закарпатські паралімпійці здобули дві медалі на Кубку України

27 березня - 1 квітня у Києві на базі Конча- Заспа проходив Кубок України з фехтування серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату.

Прикордонники затримали 7 шріланкійців та афганця, які пробиралися малими групами

Восьмеро незаконних мігрантів впродовж цієї вночі затримали прикордонники в результаті проведених оперативно-розшукових заходів у Закарпатській області. 
Спочатку прикордонники Мукачівського загону затримали 3 громадян Шрі-Ланки.

            Громадянин України намагався повернутись додому за болгарським паспортом  

Підроблений паспорт громадянина Болгарії подав прикордонникам Мукачівського загону для перевірки громадянин України в пункті пропуску «Косине», що у Закарпатті.

На Закарпатті розпочався Всеукраїнський місячник Товариства Червоного Хреста

  В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція з нагоди відкриття Всеукраїнського Місячника Товариства Червоного Хреста України.

Москаль вимагає часткового демонтажу вивісок "Сбербанк России" в Ужгороді та Мукачеві

Голова Закарпатської ОДА закликає міську владу Ужгорода та Мукачева виконати розпорядження про частковий демонтаж вивісок «Сбербанку России».

Ще 10 топонімів декомунізовано– з’явилися вулиці Волошина, Бращайка, Мартона, Контратовича…

Голова ОДА підписав чергове розпорядження про перейменування вулиць у рамках Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».

День театру відсвяткували   в Ужгородському коледжі культури і мистецтв (ФОТО)

31 березня   в Ужгородському коледжі культури і мистецтв відзначили Міжнародний День театру та посвяту в режисери.

ФОТОРЕПОРТАЖ: В Ужгороді показали трюки з собаками

Нещодавно пройшов День відкритих дверей в обласному кінологічному центрі ГУНП в Ужгороді.

ФОТОРЕПОРТАЖ: матч ФК "Говерла" - ФК "Олімпік"

Нагадаємо, у неділю в Ужгороді відбувся матч між закарпатською ФК "Говерла" і донецькою ФК "Олімпік".

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні вівторок, 5 квітня. Радійте теплому весняному сонечку, нехай воно наповнює вас гармонією. Зустрічайте цей день з горнятком ароматної кави, успішно плануйте справи на день і легко досягайте бажаного. Вдалого вам вівторка й смачного кавування!

Кубок Закарпаття 1/4 фіналу. Перші матчі

Завершились перші матчі Кубку Закарпаття 1/4 фіналу.

В Ужгороді опалювальний сезон завершили, але зробили винятки

Рішення “Про припинення опалювального періоду ” прийняли   на позачерговому засіданні виконкому. Зібрання скликали саме для вирішення тільки цього питання, оскільки середньодобова температура в місті впродовж трьох днів перевищувала +8°С, а саме такий показник встановлений нормативними документами.

Сьогодні закарпатська освіта одержить 40 мобільних телефонів

Сьогодні, 4 квітня, представники виконавчої служби області передадуть 40 конфіскованих мобільних телефонів департаменту освіти та науки Закарпатської ОДА.

Чи матиме область абонплату за газ?

На одне з численних питань, з яким у ПАТ «Закарпатгаз» сьогодні звертаються представники засобів масової інформації та громадськості краю, й досі не має чіткої відповіді:

Анатолій Гриценко: "Президент не має морального права на офшори" (ДОПОВНЕНО+)

Анатолій Гриценко: З порохоботами не дискутую - людям пояснюю. Президент уникає сплати податків своїй країні.

Львівська пивоварня зменшила використання   вуглекислого газу на 12%

Ефективне використання вуглекислого газу в 2015 році дозволило Carlsberg Ukraine значно зменшити його споживання на виробництві, що дало змогу покращити продуктивність виробничого процесу.

В Україні знову урядовий колапс

Самознищення України триває. Цього тижня стало зрозуміло, що в державі діє міцна прокурорська мафія, а ще стало цілком очевидно, що уряд провалив реформи і тепер почалася велика торгівля за новий уряд і нову більшість у парламенті. Такі політичні ігри просто знищують державу і нам не потрібен навіть зовнішній ворог.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат