Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 14000, 20

Ужгородці серед обласних центрів України найменше схвалюють діяльність мера і найчастіше в Україні д

Про це свідчить соціологічне   муніципальне опитування, проведене Соціологічною групою «Рейтинг» від імені Міжнародного республіканського інституту.

Степан Сербайло: 38 років   у великому тенісі

Майстер спорту про перемоги на чемпіонатах, навчання спортсменів та ідею клубу європейського рівня в Ужгороді.

Від фесту до фесту на наб. Незалежності «сарай-базар»

Ужгородці давно нарікали, що в місті на фестивалях встановлюють примітивні смугасті китайські намети, які аж ніяк не додають святковості ні заходам, ні місту.
І ось на Новорічні свята в Ужгороді з’явилися дерев’яні фестивальні торгові будиночки. Вони, щоправда, дещо убогі, але таки не намети і вже це радує.

Бокс. Закарпатці здобули медалі у Зональнеому ЧУ

Закарпатські боксери виборювали першість у Львові на Зональному Чемпіонаті України.

В Ужгороді відбирали претендентів на директорські посади в міські парки

Відкритий відбір претендентів на посаду директора комунального підприємства Боздоського парку та парку «Під замком» відбувся цього тижня в Ужгородській міській раді.

Як на Закарпатті вкрали   понад півмільйона євро,   призначених для хоспісу

Проект створення Закарпатського центру паліативної допомоги починався не «з нуля». Для реалізації проекту районною радою було надано будівлю колишнього штабу військової частини загальною площею 858 м2, а також земельну ділянку. Крім даху, який був розібраний і замінений на новий, будівля виявилася повністю придатною — фундамент, стіни, сходові марші, перекриття — все це за різними оцінками становить близько 30 % ступеня готовності об’єкта. Однак незважаючи на ці умови й достатнє фінансування, за три роки проект так і не вдалося реалізувати, бо гроші... вкрали.

У Закарпатті відкрили сезон петанку турніром у Мукачеві

У Мукачеві відбувся другий традиційний турнір із петанку пам’яті засновника Мукачівського петанк-клубу Володимира Гвоздя. Саме цим турніром у області вже вдруге місцеві петанкісти відкривають сезон улюбленої гри. Цього разу турнір відбувся на нових майданчиках у Мукачеві, спеціально облаштованих для петанкістів у парку “Перемога”.

У мистецькій кав’ярні Ужгорода відкривається нова виставка (АФІША)  

5 квітня 2016 року в арт-кафе VOTO розпочинається виставка Віктора та Олени Дерди.

З 18 квітня відновиться рейс "Київ-Ужгород-Київ" (ДОКУМЕНТ)

Авіакомпанія «Мотор Січ» надіслала в Закарпатську облдержадміністрацію документальне підтвердження, що відновлює рейси «Київ – Ужгород – Київ» із 18 квітня. Про це йдеться в листі директора «Мотор Січі» Геннадія Маслова до голови ОДА Геннадія Москаля.

Гурт «Триставісім» популяризуватиме читання у Закарпатті (АФІША)    

У середу, 13 квітня о 18.00,   в Закарпатській обласній універсальній   науковій бібліотеці   ім. Ф. Потушняка   (пр.Свободи,16) стартує пілотний випуск нового проекту   «Бібліотечні гарадичі».

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі п’ятниця, 1 квітня. Нехай день буде веселим і цікавим на події у житті. Бадьоріться улюбленою кавою, запрограмовуйте себе на вдалий початок дня. Радійте життю, цінуйте те, що маєте. Хай швидкою буде п’ятниця й гармонійними вихідні!

Сергій Ратушняк закликав українців не платити за компослуги

Закарпатський політик та громадський діяч Сергій Ратушняк закликав українців не платити за комунальні послуги

Сьогодні ужгородські Карпати вирушать в Туреччину

Цієї ночі ужгородські гандболістки розпочнуть свій шлях до Туреччини, де 2 та 3 квітня вони проведеть два поєдинки в рамках півфіналу Кубку Виклику проти місцевої команди з Кастамону.

Які пільги можуть мати закарпатці, які мають дітей (ФОТО)

Державна фіскальна служба у Закарпатській області роз’яснює про податкову пільгу на дітей.

Мова документів Державного архіву Закарпатської області

Станом на 1 січня 2015 року в архіві зберігається 1 375 742 справи, документи яких охоплюють історичні епохи від раннього середньовіччя до початку 90-х років ХХ ст.

Одна людина померла, дев’ятеро госпіталізовані через ДТП у Закарпатті (ФОТО)

30 березня, о 20.25 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на автодорозі Київ-Чоп поблизу с. Ганьковиця Свалявського району.

У Закарпатті з’явився новий фонд, який допомагатиме мистецтву

Наше суспільне життя прискорено змінюється. З’явились і набули поширення нові форми громадської активності як волонтерство та благодійність. На фоні цієї активності починає діяти нова зіронька – благодійний фонд «Надія у мистецтві».

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні четвер, 31 березня. Проводьте останній березневий день у гармонії з собою і світом. Насолоджуйтеся горнятком ранкової кави, розмовами з близькими людьми й приємними дрібницями, котрі оточують нас. Нехай весна буде у вашому серці!

ХХІІІ Міжнародний Гуцульський фестиваль проведуть у Рахові

XXIII Міжнародний Гуцульський фестиваль проведуть 2 – 4 вересня у місті Рахів.
        Традиційно фестиваль відбувається у восьми гуцульських районах Івано-Франківської, Чернівецької і Закарпатської областей, а саме: Путильському, Вижницькому, Яремчанському, Надвірнянському, Коломийському, Косівському і Рахівському.

Визначились господарі стадіонів 1/4 фіналу Кубку-2016

На ТРК «Тиса» у прямому ефірі «Часу футболу» пройшло жеребкування матчів господарів 1/4 фіналу Кубку області серед аматорських команд (прийом-виїзд).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат