Сергій Тарута: Україні потрібні не слуги, а ефективні управлінці — і країна запрацює

15.02.2019 13:13 ПОЛІТИКА

Громадяни України чекають від нового президента результатів. А для досягнення результатів президенту знадобляться три якості: реальний досвід ведення бізнесу, вміння знайти компроміс і володіння навичками управління.

Відомий промисловець і підприємець, успішний управлінець і ефективний перемовник, економіст, лідер партії «Основа» Сергій Тарута володіє всіма цими необхідними якостями.

Тарута — це досвід і репутація

Сергій Тарута пройшов трудовий шлях від майстра мартенівського цеху до керівника міжнародної промислової компанії, володіє величезним досвідом виробничої та управлінської діяльності. За роки роботи в індустрії зробив значний внесок у розвиток української промисловості. Модернізував Алчевський і Дніпровський металургійні комбінати, запровадив на підприємствах сучасні виробничі та екологічні технології.

Кандидат у Президенти України Сергій Тарута отримав дві вищі освіти: інженерну і економічну.

Стрімко увійшовши у велику політику, Сергій Тарута взявся за проблеми національного масштабу. Спільно з провідними вченими країни створив Доктрину збалансованого розвитку «Україна 2030», в якій детально викладені стратегія виходу України з кризи та оптимальні шляхи підвищення добробуту українського народу до європейського рівня.

Сергій Тарута — справжній патріот своєї країни. На посаді голови Донецької ОДА в 2014 році він зупинив наступ військ терористів на Маріуполь. А два роки тому розробив і запропонував міжнародному співтовариству план мирного врегулювання конфлікту на Донбасі «Три Основи».

Тарута — це гідна відповідь на виклики для України

Повернення миру. Сьогодні Україна опинилася на краю прірви. Впасти в неї країна може через цілу низку загроз. І найстрашніша — нездатність нинішньої влади повернути мир в Україну. Президент Сергій Тарута стане гарантом повернення миру до України.

Мінські переговори, на жаль, зайшли в глухий кут, і стало очевидним, що досягти успіху на них не вдасться. Розуміючи це, Сергій Тарута пропонує свій план мирного врегулювання конфлікту в регіоні. Після того, як стане президентом, Тарута поверне мир в Україну з допомогою ефективної дипломатії. Він досвідчений і жорсткий перемовник і доб'ється відновлення територіальної цілісності України шляхом політико-дипломатичних переговорів і юридичних рішень.

Подолання економічної кризи. Інша, не менш небезпечна загроза — це небезпека падіння країни в глибоку економічну кризу. Сьогодні українська економіка не працює. Гарантом її відновлення стане майбутній президент Тарута.

Тарута відновить українську промисловість і забезпечить зростання економіки. Він знає, що успіх економіки України — це, перш за все, нові робочі місця з гідною зарплатою. Все своє життя він розвивав індустріальні підприємства в Україні, створив десятки тисяч високооплачуваних робочих місць. У Сергія Тарути є стратегія економічного зростання України. З Президентом Тарутою економіка України реально запрацює.

Справедливі зарплати і пенсії. Внаслідок слабкої економічної та недолугої соціальної політики, українці стали найбіднішими в Європі. У нашій країні немає справедливих заробітних плат і пенсій, люди зневірилися в державі і масово виїжджають за кордон. Це стало серйозною загрозою для майбутнього країни. Єдиний шлях підвищення добробуту громадян — реалізація стратегії прискореного економічного зростання України. Гарантом гідного життя людей стане майбутній президент Тарута.

Він забезпечить людям праці гідну зарплату, а пенсіонерам — гідну пенсію: на рівні Польщі, Чехії, Словаччини та Угорщини. Сергій Тарута поважає важку і чесну працю, і   знає їй ціну. Він розуміє проблеми і потреби робітників — на своїх підприємствах створював кращі умови праці, виплачував високі зарплати, розвивав соціальну сферу в   тих містах, де працювали його заводи. У Сергія Тарути є програма «Принципи поваги і справедливості», реалізація якої надасть людям можливість щасливо жити і працювати в Україні. З президентом Тарутою запрацює справедлива система оплати праці в нашій країні.

Перемога над корупцією. Один із найскладніших викликів для України — надзвичайно високий рівень корупції. Українська держава не дбає про своїх громадян. Президент Тарута переможе корупцію в органах влади. Він знає, як кардинально змінити державну систему, як перейти на «електронний уряд», як скоротити кількість чиновників втричі й позбавити людей вимушеного спілкування з бюрократами. У Сергія Тарути є план дій з перебудови системи влади таким чином, щоб вона стала сервісом для громадян — недорогим, чесним і зручним. Президент Сергій Тарута стане гарантом перемоги над корупцією в Україні.

«Українці втомилися від політиків, які керують нашою країною понад чверть століття. На майбутніх виборах люди хочуть голосувати за нових політиків — за тих, хто реально зможе змінити ситуацію в країні на краще. Але разом з тим, громадяни не бажають віддавати свої голоси за популістів, артистів та інших некомпетентних кандидатів, які уявляють собі управління державою як чергове шоу і не розуміють, наскільки висока відповідальність перших осіб держави», — переконаний лідер партії «Основа», кандидат на пост Президента України Сергій Тарута.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат