Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13840, 20

Магазин інтимних товарів по-ужгородськи: тут купляють здебільшого «для кума»

Інколи магазини, в яких скуповуються ті чи інші товари, є певним показником статусу. В розмові одні не забудуть підкреслити, що оцю сукню купили в дорожезному бутіку – цим підкреслюється власна платоспроможність.

Власників машин на транзитних номерах чекають масштабні комплексні перевірки

Українцям, які купили авто за схемою тимчасового ввезення, але ухиляються від "пересічок", загрожують масштабні перевірки, пишуть "Вести".

На закарпатському смітті зароблятимуть …скандинави

На території Тячівського району зведуть сучасний сміттєпереробний завод. Та спочатку фінам доведеться вкласти у будівництво десятки мільйонів євро.

Ужгородський “Бліц” може поїхати на чемпіонат з хіп-хопу в Лас Вегас

Це єдиний колектив з Закарпаття, який має право брати участь у події світового масштабу.

В Ужгороді проведуть дитячу велогонку «Тур де Уж»

Змагання з велоспорту-маунтенбайк серед дітей та молоді (аматорів) „Тур де Уж”   присвячені 15-річниці відновлення діяльності Закарпатської обласної організації ФСТ „Спартак”

Віктор Суворов: Україна має повне моральне право відновити свій ядерний потенціал

(мовою оригіналу) Известный разведчик рассказал, что ждет Путина

Великдень на Закарпатті буде дощовим та прохолодним

На всі свята синоптики прогнозують безперервні опади та невелике похолодання.

Перлиною українських Карпат можна назвати гори Говерлу і Петрос

Це дві з п'яти найвищих гір України. Підйом на ці гори є найпопулярнішим туристичним маршрутом у Карпатах. Говерла і Петрос входять до складу гірського масиву Чорногора.

В Ужгороді оголосили володарів найкращих голосів "Яскравої Країни"

Нині на сцені Закарпатської обласної філармонії феєричний гала­-концерт представили учасники Всеукраїнського відкритого дитячо-­юнацького хорового фестивалю-­конкурсу "Голоси Яскравої Країни".

Керівники ГУ ДФС Закарпаття висадили символічну для Ужгорода виноградну лозу

Сьогодні багато розмов точиться про залежність найбільшого людського скарбу – здоров'я – від чистоти довкілля. Ми не повинні забувати про екологічний стан природи та наш власний вплив на нього.

Площа Народна перетворилась в улюблене місце відпочинку ужгородців

Усього за якихось півтора року площа Народна перетворилась в улюбене місце відпочинку ужгородців та ще одну родзинку для туристів. Про це в мережі Фейсбук пише Інна Конар.

Закарпатські підприємства започаткували соціальні навчальні програми

Закарпатські підприємства започатковують навчальні соціальні програми та планують надалі активно розвивати напрямок професійної підготовки кадрів.   Нещодавно відбулося виїзне засідання Ужгородського прес-клубу на підприємство із продажу будматеріалів “Беркут”.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні понеділок, 25 квітня. Нехай вам буде легко і просто розпочинати новий тиждень. Заряджайтеся ароматною ранковою кавою й позитивними емоціями. Вірте у краще, й воно обов’язково настане. Нехай понеділок буде вдалим на корисні справи й креативні рішення!

Uzhgorod Open в Ужгороді: 2 дні приголомшливих виступів (Фото)

Поблизу обласного центру (с. Барвінок) у спорткомплексі «Золота Гора» у суботу успішно стартували міжнародні змагання зі спортивного танцю.

Очільники МЗС 12 країн сказали "так" безвізовому режиму для українців

Міністри закордонних справ країн Північної Європи, Балтії та Вишеградської групи заявили про необхідність надати право безвізового в'їзду до ЄС громадянам України і Грузії.

Чи має шанс на відновлення   одне з найвідоміших місць в Ужгороді?

Розмови навколо скверу, розташованого навпроти Хрестовоздвиженського кафедрального греко-католицького собору, не стихають із часу падіння муру, який огороджував цю територію. Поки дві протилежні думки дискутують щодо вже втраченої частини стіни, вартує нагадати ужгородцям про весь комплекс, відомий ще з 1640 року. Саме з цього скверу найкраще видно Кафедральний собор, тож його відновлення могло би стати ще одною принадою Ужгорода.

Чарівна натурниця Розіка

3 квітня Магдалині Ерделі виповнилося б 100 років.

Чому у двох сусідніх будинках різні тарифи на електроенергію

На електронну скриньку газети «РІО» надійшов лист-звернення від Левка Козича, якого він попередньо надсилав депутатові Верховної Ради України Робертові Горвату та депутату від Закарпаття Валерієві Пацкану і в якому просив розглянути його заяву, та вжити дієвих заходів для припинення порушень конституційних прав громадян при оплаті за спожиту електроенергію.

"Говерла" зустрічається з "Карпатами"

У суботу ужгородці зіграють у Львові з «Карпатами». У матчі першого кола перемогли львів’яни 2:0. Всього в УПЛ команди зіграли 13 разів: +7=3=3.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат