Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13780, 20

Ужгородський коледж культури   і мистецтв втілює у сценічне життя мрії, надії та сподівання

Жодного дня не проходить, щоб у стінах Ужгородського коледжу культури і мистецтв коледжу не відбувалися цікаві та змістовні творчі заходи. І все це завдяки талановитим, високопро-фесійним педагогічним працівникам коледжу. Своєю самовідданою працею вони готують достойну зміну для закладів культури нашого краю.

Рекламники закликають міську владу ввести мораторій на зовнішню рекламу

На наступний виконком виноситься проект рішення «Про демонтаж об’єктів зовнішньої реклами». Як значиться в супровідній записці за підписом в. о. директора департаменту міського господарства О. Пайди, ухвалення даного проекту дозволить зменшити негативний вплив зовнішньої реклами через її кількісну перенасиченість на території м. Ужгорода, що буде досягнуто шляхом поступового зменшення кількості площин у межах зазначених відрізків автомобільних доріг.

Штрафи у Словаччині — до 1000 євро за перевищення швидкості

(мовою оригіналу) Наиболее серьезные штрафы в Словакии за нарушение скоростного режима в населенных пунктах страны, в зависимости от скорости - штраф до 1000 евро.

Харлан: Мама завжди намагається стежити за моїми змаганнями

Пропонуємо вашій увазі бліц-інтерв’ю з чемпіонкою Світу та Олімпійською чемпіонкою з фехтування Ольгою Харлан.

Червоний Хрест у Закарпатті прозвітував щодо своєї діяльності

З 1 по 30 квітня 2016 року в краї проходить традиційний Всеукраїнський місячник Товариства Червоного Хреста України під гаслом: «Там, де потрібна допомога – 2016. Приєднуйся до руху   Червоного Хреста».

В Ужгороді звучатиме інді/блюз-рок від Old Tree Fellows (АФІША, ВІДЕО)

Житомирський гурт “Old Tree Fellows” (indie/blues rock) цьогоріч вже вдруге виступатиме в Ужгороді.

В Ужгороді почали частіше грабувати квартири

Ріст злочинності відбувся за рахунок злочинів проти власності. Зросла кількість квартирних крадіжок, грабежів. Причому частка злочинів даної категорії у структурі всіх злочинів, вчинених у місті, становить 53%.

Чи врятує iPhone SE компанію Apple від зниження продажів?

Флагман у сфері продажів девайсів Apple Inc. здивував споживачів неочікуваною новинкою. Наприкінці березня анонсували маленький смартфон iPhone SE, а вже у квітні почалися світові продажі.

Москаль: Рішення Івановецької сільради   – це плювок в обличчя всім патріотам, які захищають Україну

Москаль: «Рішення Івановецької сільради про зміну назв вулиць, перейменованих на честь загиблих на Донбасі героїв, – це плювок в обличчя всім патріотам, які захищають Україну на Донбасі»

Прокуратуру Закарпатської області продовжує лихоманити

Після креативного флешмобу із запуском обласного прокурора Янка в небо, появилися повідомлення, що мітинг під стінами прокурорської цитаделі в Ужгороді організовував перший заступник прокурора Іван Шимон.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі п’ятниця, 29 квітня. Насолоджуйтеся весняним прохолодним ранком з горнятком ароматної кави в руках. Будьте щасливі там, де ви є, особливо цінуйте тих, хто поруч. Нехай радість прийдешнього Великодня відгукнеться у вашому серці любов’ю і теплом!

Футбол. У першому півфіналі Кубка області "Ужгород" розбив "Дийдо"

Сьогодні відбулися півфінальні матчі Кубка Закарпаття.

Поведінка при перетині кордону з Польщею автомобілем

Кожному,   хто хоча б раз перетинав кордон України, вже відома приблизна послідовність   дій, які треба виконати на шляху до іншої країни. Однак, на різних митних переходах процедура перетину кордону з Польщею має свої особливості і нюанси.

Москаль залишиться головою ОДА і депутатом

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль залишиться на своїй посаді і буде обласним депутатом.

На Закарпатті заблукали туристи з Харківщини

    Учора   на Закарпатті, у Рахівському районі поблизу населеного пункту Богдан   заблукала   група   туристів з Харкова.   Туристичний маршрут по якому рухалися   п’ятеро чоловіків та жінка   проходить у безпосередній близькості до кордону України з Румунією.

Закарпаття знову провалило презентацію на Днях України в Кошице (ФОТОРЕПОРТАЖ)

За інформацією prozak.info: Вдруге в словацькому місті Кошице проходять Дні України. Цього року Закарпаття знову, як і торік,   було представлене дуже слабо.

Ужгородець Петро Гойс залишив запис у Книзі почесних гостей мера словацького міста Кошице

Почесний президент Федерації петанку України, головний редактор газети "РІО" Peter Hois взяв участь в урочистому підписанні Книги почесних гостей древньої ратуші міста Кошице в рамках Днів України в Словаччині (19-28 квітня) під час зустрічі української делегації з керівниками міста.

Мотоспорт. На Берегівщині відбувся 1-й етап кубка України

У селі Великі Береги Берегівського району відбувся 1-й етап Кубку України з мотокросу. У змаганнях взяли участь представники Західної України.

Графік освячення пасок у православних і греко-католицьких храмах Ужгорода

До уваги ужгородських вірників графік освячення пасок у храмах мукачівської єпархії української православної церкви та української греко-католицької церкви мукачівського патріархату.                                                        

Закарпаття перше почало третій етап декомунізації, пролунавши на всю Україну з Джоном Ленноном

Про особливості виконання закону про декомунізацію на Закарпатті розповів під час брифінгу директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Ярослав Галас.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат