Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13700, 20

«Заміноване» ЗНО. Додаткова сесія складання ЗНО з мови та літератури відбудеться 14 червня

У вівторок у приміщенні міськради Ужгорода відбулася повторна зустріч із батьками учасників ЗНО, які 5 травня не змогли скласти тестування з української мови та літератури через повідомлення про замінування ЗОШ № 19. На запитання відповідали заступник міського голови Олександр Білак, начальниця міського управління освіти Оксана Бабунич та відповідальна за проведення ЗНО в Ужгороді Олена Шварц.

«Сакура» побила всі рекорди

Цьогорічний традиційний міжнародний турнір із петанку «Сакура», який проходив у Ужгороді 6—8 травня, побив усі рекорди за 9 років свого існування.

ФК "Говерла" в суботу закриє сезон в домашній грі з "Волинню"

Цими вихідними відбудеться заключний тур у Прем’єр-лізі, в якому "Говерла" зіграє з "Волинню". Гра відбудеться у суботу, початок о 14.00. У матчі першого кола команди зіграли внічию — 0:0.

ФК "Мукачево" зарахували три технічні поразки за фальшування документів

На засіданні КДК ФФЗ, що відбулося сьогодні, прийнято рішення про зняття з мукачівської команди шістьох очок у рамках Вищої ліги Чемпіонату Закарпаття.

Аюрведа — мистецтво давньої Індії

Аюрведичний масаж зміцнює й лікує не лише тіло, а й душу.

У неділю в Ужгороді буде yoga time

Цієї неділі в Ужгороді буде традиційна неділя йоги з інструкторами Оксаною Чеховою та Русланою Тимофеєвою.

“Бліц” презентує «Movements in S» у “Галерея ІЛЬКО” (ФОТО)

Студія сучасного танцю «Бліц» запрошує 26 травня у Мистецький центр "Галерея ІЛЬКО". У цей день о 19:00 тут відбудеться творчий вечір за участі української танцівниці Світлани Колесової та бельгійського музиканта Юзефа Серкю.

Програма ночі музеїв в Ужгороді

Ужгород долучається до всесвітньої акції «Ніч у музеї», що проходитиме з 21 на 22 травня.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні п’ятниця, 13 травня. Нехай цей день буде успішним для вас незалежно від дати, погоди чи інших буденних обставин. Прокидайтеся з позитивним налаштуванням, заряджайтеся ароматною кавою. А також швиденько завершуйте всі важливі справи й добре відпочиньте на вихідних!

В Ужгороді вчилися звільняти людей із понівечених внаслідок ДТП автомобілів

12 травня в Аварійно-рятувальному загоні спеціального призначення відбулося чергове заняття з майбутніми закарпатськими пожежниками.

Закарпатські мільйонери задекларували понад 65 млн грн

понад 65 млн грн. Про це свідчать оперативні результати кампанії декларування доходів громадян за 4 місяці.

Москаль пообіцяв, що Закарпаття   не годуватиме Київ готівкою від сірих схем на держкордоні

Геннадій Москаль провів робочу нараду з керівництвом правоохоронних органів, Закарпатської митниці та Мукачівського і Чопського прикордонних загонів. Керівник краю озвучив присутнім ключові завдання, які слід невідкладно виконати для наведення ладу на державному кордоні України в межах Закарпатської області.

Ужгородці просять компромісу щодо скверу навпроти собору

Більше 35 знаних і авторитетних громадян Ужгорода звернулися до Ужгородського міського голови Богдана Андріїва, єпископа Мукачівської греко-католицької єпархії Владики Мілана та засновника першого приватного скверу Марії-Терезії Алена Панова з компромісною пропозицією по вирішенню конфліктної ситуації навколо паркану навпроти Кафедрального собору.

Юних закарпатців відправили в армію (ФОТО)

Понад півсотні закарпатських юнаків в рамках весняного призову відправили до лав Збройних Сил України.

У найстарішій кав’ярні Ужгорода презентують книгу з творами Єсеніна русинською мовою

18 травня, о 17.00 у кафе-музеї “Під замком” (“Снек”) на вулиці Ольбрахта відбудеться авторський вечір русинського поета Івана Ситара, заслуженого вчителя України, лауреата літературних премій.

Екс- «регіонал» Ващук намагається через суд повернутися на посаду ректора УжНУ

Колишній ректор Ужгородського національного університету, екс-депутат Ужгородської міськради від фракції Партії регіонів Федір Ващук намагається повернутися на свою колишню посаду.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі четвер, 12 травня. Цінуйте кожну хвили ну життя, щоб потім не шкодувати про втрачений час. Кохайте шалено,   робіть добро і якомога частіше усміхайтеся жодні проблеми не встоять перед людиною з таким ставленням до життя. Гармонії вам у всьому і смачної ранкової кави!

160 юних мукачівців побували в гостях у прикордонників Мукачівського   загону

Співробітники Держприкордонслужби   продовжують славні традиції щодо військово–патріотичного виховання молоді. Так сьогодні, в управлінні Мукачівського прикордонного загону, відбулися змагання серед учнів з усіх шкіл міста Мукачева.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат