Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13620, 20

Закарпатські сенсації: Дивовижні хмари зафіксували на дорозі між Рокосовом і Хустом

Нещодавно між Хустом і Рокосовом було зафіксовано незвичні хмари у вигляді вершників на конях.

Ужгород запрошує на п’ятиденний тренінг, де фотографуватимуть стереотипи (ОГОЛОШЕННЯ)

В Ужгороді у червні пройде п’ятиденний тренінг зі стереотипів. Учасники власними фото, зробленими під час заходу, покажуть стереотипи. Тренінг закінчиться відкриттям фотовиставки. Публікуємо інформацію від організаторів, подавайте заявку на участь.

Москалева радість: законопроект про "пересічку" підтримали

Парламентський комітет у закордонних справах підтримав законопроект про "пересічку"

Стрілянина в Ужгороді – пшик, який відлякає туристів, — розповідає ужгородець Іван Сікорський

Як відомо, одного з активістів Ужгорода Євгена Рахімова було поранено з травматичної зброї на місці реконструкції готельно-ресторанного комплексу «Корона». Євген з посмішкою на обличчі виклав в інтернет фото поранень, а сьогодні вже спокійно дає прес-конференцію   про цей інцидент.

Поліклініки на Закарпатті перетворяться на комерційні товариства з обмеженою відповідальністю

Верховна Рада в першому читанні прийняла законопроект про автономізацію клінік (№2309а).Згідно з документом медустанови перетворюються в комерційні товариства з обмеженою відповідальністю, а їхні послуги стануть платними.

Бути чи не бути Ужгородській об'єднаній громаді?

18 травня 2016 року відбувся Форум на тему «Децентралізація: виклики та можливості для міста Ужгорода» на якому обговорювали вплив реформи децентралізації на міське самоврядування та кожного ужгородця зокрема.

Бойова техніка їде Закарпаттям. Це навчання  

Сьогодні 20 травня, з 9:00 на території Мукачівського полігону «Шипка» закарпатські поліцейські проводитимуть тактико-спеціалізовані навчання.

Другий день бізнес-форуму в Мукачеві: обговорення європейсько-українського бізнесу

Другий день Мукачівського бізнес-форуму розпочався з дискусійної панелі "Європейсько-українські бізнес та інвестиційні можливості".

Папа Римський Франциск зустрівся з дітьми із Закарпаття і попросив молитися за нього

18 травня відбулася загальна аудієнція Папи Франциска на площі святого Петра у Ватикані, яка була особливою – адже на ній були присутні не тільки численні українські паломники, але й багато дітей із України, в тому числі із Закарпаття.

Ужгородців дурять фіктивні фірми, які нібито створені замість ЖРЕРів

Міська влада Ужгорода застерігає: в місті починають роботу фірми, які мають на меті без проходження належних процедур якомога швидше заробити на законодавчих змінах, котрі вводяться з 1 липня щодо обслуговування багатоповерхівок та прилеглих до будинку територій.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі п’ятниця, 20 травня. Наприкінці тижня прокидання стає більш приємним, ніж зазвичай, чи не так?) Нехай ранкова кава бадьорить вас і спонукає до швидкого завершення справ. Насолоджуйтеся життям і добре проведіть вихідні!

Автоспорт. Трутнєв переміг на етапі Чемпіонату України

14—15 травня на Івано-Франківщині відбулися 2-й та 3-й етапи Чемпіонату України з гірських перегонів! Ужгородець Вадим Трутнєв став переможцем (1 місце в класі) 2-го етапу "Трембіта-Гірська", ставши при цьому третім в абсолюті (2-й кубок), та здобувши 2-е місце етапу "Трембіта-Буковель".

На закарпатських перевалах буде митний контроль

Для ефективнішої боротьби з контрабандою підакцизних товарів (у першу чергу сигарет) на Закарпатті вживаються посилені заходи з контролю за вантажопотоками не тільки безпосередньо на державному кордоні, але й при в’їзді в область із сусідніх регіонів.

У ці вихідні у Закарпатті буде атмосфера середньовіччя (ПРОГРАМА ФЕСТУ “СРІБНИЙ ТАТОШ”)

21-22 травня в Чинадіївському замку Сент-Міклош Закарпатської області запанує дух старовини й Середьовіччя! Задзвенять мечі, а дами сердець відважних лицарів та заінтригована публіка вболіватимуть за своїх фаворитів.

Пенсiонерка на конкретному прикладi вщент розбила iдею урядовця

Із липня вартiсть опалення та гарячої води знову зросте -- майже вдвiчi, втiм оригiнальний вихiд iз ситуацiї нещодавно запропонував вiце-прем'єр-мiнiстр Павло Розенко. Вiн закликав українцiв вiдмовлятися вiд газу. І ось що з того виходить

В Ужгороді відбудеться концерт «Музика нас єднає»

19 травня 2016 року в приміщенні Закарпатської обласної філармонії відбудеться концерт викладачів та студентів Ужгородського коледжу культури і мистецтв «Музика нас єднає». Початок концерту о 18.00.

Мер Ужгорода Богдан Андріїв побував у поліцейському відділку

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв побував у поліцейському відділку Корваліса (США), ознайомився з роботою поліцейських, детективів та диспетчерів служби 911.

Незабаром в Ужгороді пройде “КНИГА-ФЕСТ”

Два дня в Ужгороді проходитиме масштабна акція – виставка «КНИГА-ФЕСТ 2016»

Ужгород: Євген Рахімов запрошує на прес-конференцію

Шановні представники ЗМІ, сьогодні, о 12.00 у приміщені Ужгородського прес-клубу (пл.Жупанатська 15/4), я і Роман Богуславський розповімо про влаштовану Іваном Волошиним вчорашню стрілянину на території комплексу Корони. Будемо раді всіх бачити.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат