Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13580, 20

У неділю на Синевирі відбудеться свято проводів та запалення вівчарської ватри

29 травня о 12:00 відбудеться урочиста хода святкової колони центром селища Міжгір’я на Синевирський перевал.

В Ужгороді може з’явитись Генконсульство Чеської Республіки

У середу, 24 травня, у Закарпатській облраді відбулася двостороння зустріч керівництва Закарпатського та Пардубицького країв.

Завтра керівник Ужгородської прокуратури дасть прес-конференцію

Завтра 26 травня, у приміщенні Ужгородської місцевої прокуратури (м.Ужгород вул. Небесної сотні 6) відбудеться спільний брифінг

Маленькі хитрощі великої політики, або Звідки взялися "підстави" для помилування у Путіна

На зустрічі Путіна з родичами загиблих російських журналістів був присутній Медведчук

Фещук: "Шарашкіну контору" під назвою "Говерла" треба закривати і пошвидше

Форвард молдавської Дачії Максим Фещук розповів, за який період вимагає заборгованості від Говерлі, й поділився цікавими деталями ужгородського етапу своєї кар’єри.

Від поцілунків Януковича до “кришування” контрабанди: історія посла Гаваші

Терміновий брифінг в МЗС, заяви митників та обладміністрації, головні новини у провідних ЗМІ, тисячі репостів та сотні коментарів під ключовими повідомленнями – таким непересічним став медійний розголос новини із Закарпаття (на фото — Сергій та Оксана Ліщишини
.

"Повірте, я нічого не боюся": Савченко вперше виступила на волі після прибуття до України

Після приземлення президентського літака в аеропорту "Бориспіль" Савченко виступила перед представниками ЗМІ. Льотчиця подякувала всім за боротьбу за неї.

На Закарпатті працює більше 30 тисяч «спрощенців»

В головному органі ДФС краю інформують, що наразі в Закарпатській області спрощену систему оподаткування застосовують 30 087 суб’єктів господарювання. Варто зазначити, що серед «єдинників» – 26 116 фізичних осіб підприємців та 3971 юридична особа.

ОБСЄ зацікавилося стріляниною між ужгородськими депутатами (ФОТО)

Міжнародні спостерігачі Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) – Мірослав Денко, Драган Габовіч та місцевий помічник з питань безпеки Анатолій Зізинський вчора зустрілися з виконуючим обов'язки міського голови Ужгорода Іштваном Цапом.

Ужгородська студентка привезла нагороду з «ГОЛОС КРАЇНИ» (ФОТО)

Студентка Ужгородського коледжу культури і мистецтв Владислава Цірик 20-22 травня   у Києві   брала участь   у Всеукраїнській музичній олімпіаді «ГОЛОС КРАЇНИ».

ФОТОРЕПОРТАЖ: Як танцював Ужгороді

Міжнародний день танцю закарпатські служителі цього виду мистецтва відсвяткували з четвертої спроби.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі вівторок, 25 травня. Нехай горнятко ароматної кави заряджає бадьорістю на прийдешній день. будьте відкриті до світу – й він віддячить вам щирістю. Постарайтеся зробити сьогодні щось корисне. Хай день буде наповнений вдалими справами і яскравими враженнями!

Петанк. Визначилися учасники Чемпіонату України від Закарпаття

Всього   Закарпаття отримало квоту на 6 учасників в індивідуальних змаганнях, та три команди триплетів

На Закарпатті триває процес передачі лісів

Відбулася нарада з питання ліквідації філії «Тячівське ЛАГ» ЗОУЛАГ та передачі лісового фонду по новоствореному державному підприємству «Тячівське ЛГ».

На Закарпатті перевіркою виявлені   558   працівників-нелегалів

Згідно з інформацією підрозділу податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Закарпатській області, протягом січня-квітня 2016 року, за результатами проведених камеральних перевірок і індивідуальних співбесід, виявлено 558 громадян, які не були оформлені відповідно до чинного законодавства.

Ніколетта Корлат завойовує "срібло" на етапі Європейського кадетського циклу

21-22 травня в румунському місті Сату-Маре відбувся етап Європейського кадетського циклу серед спортсменів 2002 року народження і молодше. Від України на цих змаганнях виступала ужгородка Ніколетта Корлат.

Аналітика від Богдана Яременка: Пам’ятка дипломата-контрабандиста

Богдан Яременко, дипломат, керівник громадської організації «Майдан закордонних справ»: "Сьогодні активно циркулює новина про затримання чоловіка першого секретаря посольства України в Словаччині при спробі контрабанди сигарет".

Сьогодні в Ужгороді перекриють рух (СХЕМА+РОЗ'ЯСНЕННЯ)

ПАТ «Закарпаттяобленерго» інформує про перекриття руху в Ужгороді у зв’язку з аварійними роботами.
Публікуємо звернення.

Завтра в Ужгороді відкривається книжковий фестиваль (АФІША)

У середу, 25 травня, о 17:00 в Закарпатські обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Ф. Потушняка відбудеться вечір почесних гостей «Книги-фесту-2016».

У бібліотеці УжНУ відкривається виставка про права людини

Сьогодні, 24 травня, об 11.30 у приміщенні бібліотеки Ужгородського національного університету (м. Ужгород, вул. Заньковецька, 89) відбудеться відкриття мандрівної виставки "Кожен має право знати свої права".

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат