Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13500, 20

Аналітика: Два паспорти: чому б і ні?

В Україні ініціюють запровадження подвійного громадянства

Закарпатці можуть цілодобово спілкуватися із "Закарпатгазом"

Для споживачів газу Закарпатської області працює додаткова послуга – інтелектуальне голосове меню IVR.

Скасували податок на пенсію

ВРУ прийняла рішення про скасування стягнення податку на пенсію, підтримавши його 274 голосами, інформує Українська правда.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі п'ятниця, 3 червня. Нехай ароматна кава подарує вам приємні хвилини ранкового затишку. Пам'ятайте, що іноді навіть неприємні для нас обставини підказують шлях до кращого. Тому мисліть позитивно і вірте у своє щастя. Гарного дня!

Рапіристки із Закарпаття вибороли "бронзу" на чемпіонаті України

У Львові триває Чемпіонат України з фехтування. І у Закарпаття вже є перші медалі!

На Закарпатті цьогоріч працюватиме понад півтори сотні мовних таборів

На Закарпатті цього літа функціонуватиме 88 шкільних таборів. Видатки на їх роботу з місцевих бюджетів складатимуть майже 3 мільйона гривень, -   повідомили в департаменті освіти і науки облдержадміністрації.

Новий тепловоз дитячої залізниці вже на березі Ужа

До Ужгорода на тягачі доставили новенький тепловоз для ужгородської дитячої залізниці. Наразі працівниками   з «Моторвагонного депо Королево» ведуться підготовчі роботи до приєднання тепловозу до вагонів вузькоколійки.

Зупинимо остаточний "дерибан" зелених зон та центру Ужгорода!

Терміново потрібна допомога громади! Зупинимо остаточний 'дерибан' зелених зон та центру Ужгорода! Боротьба проти коригувань до Генплану'2015 триває.

Москаль натякнув про причетність Балоги до "уявного" отруєння Ющенка

Голова Закарпатської ОДА знову порушив тему корупції у вищих ешелонах влади. Так, за його словами, Національне антикорупційне бюро має дати оцінку діям Глави Секретаріату Президента у 2006-2009 роках Віктора Балоги

Укрпошта в Ужгороді не приймає посилки: у всьому винуватий скотч

Цього тижня мешканців Ужгорода сколихнула новина про проблеми у роботі відділень Укрпошти. Тепер для ефективного обслуговування клієнти повинні взяти з собою ... скотч.

Снайпер з Мукачіщини загинув у зоні АТО

Військовий із Старого Давидкова Мукачівського району, який служив у 53-й бригаді, сьогодні вночі загинув від ворожої кулі.

Закарпатський гуру мистецтва цигун: "Розум, душу і тіло вилікує… цигун"

Закарпатський майстер східних єдиноборств Петро Ганчак — про таємниці древнього китайського оздоровчого мистецтва

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні четвер, 2 червня. Нехай горнятко ароматної кави додасть вам затишку й внутрішньої гармонії на початку дня. Вірте у власні сили, досягайте бажаного. І найважливіше: робіть так, як підказує серце. Гарного четверга!

У Закарпатті відкрилася виставка словацького художника з ужгородськими коренями

В останній день травня Генеральне консульство Словацької Республіки в Ужгороді радо вітало шанувальників мистецтва в арт-центрі «Галерея Ілько»

Безплатні атракціони, концерти і конкурси: як Ужгород відзначатиме День захисту дітей

Сьогодні, 1 червня, в Україні відзначається Міжнародний день захисту дітей. Святкові заходи пройдуть і в Ужгороді. Про це повідомляють у міській раді:

Пане Гройсман, чому Закарпаття знаходиться на узбіччі урядового пирога?

31 травня закарпатські обранці продовжили вивчати питання, які плануються до порядку денного другого пленарного засідання третьої сесії облради

Літо розпочинається в ужгородському «AquaRioPark»

1 червня наступило календарне літо, а разом з ним в Ужгороді стартує новий сезон в «AquaRioPark» сімейно-розважальному комплексі відпочинку.

Угорщина допоможе Закарпаттю з вакцинами для дітей

На сьогодні в Закарпатській області виникла критична ситуація з імунобіологічними препаратами. Через хронічні недопоставки вакцинних препаратів протягом минулих двох років заклади охорони здоров’я не можуть проводити імунізацію дітей у запланованому обсязі.

Картина закарпатського художника стала найдорожчою на аукціоні "Крістіс"

Стартово оголосили 30 мільйонів. Але після тривалого ліцитування доробок уродженця Мукачева, від назви якого взяв собі псевдонім, пішов за 50.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат