Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13480, 20

Бійці 128-ї бригади привітали журналістів із професійним святом

День журналіста - професійне свято тих, хто стоїть на "передовій" інформаційного фронту

Міський голова Ужгорода “відмахнувся” від проблеми 83-річної пенсіонерки 500-гривневою купюрою

До редакції “Трибуни” у відчаї звернулася 83-річна ужгородська пенсіонерка Ганна Василівна Пилипчинець, яка стала жертвою розвалу комунальної системи обласного центру Закарпаття.

Балога вішає закарпатцям локшину на вуха, грубо перекручуючи інформацію з угорських ЗМІ, – Москаль

Нардеп Віктор Балога на своїй сторінці у Фейсбуці повністю перекрутив інформацію Національної податкової і митної служби Угорщини щодо боротьби з контрабандою сигарет. Про це повідомляє офіційний сайт Геннадія Москаля.

На Хустщині зійшов селевий потік

4 червня о 22:10 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про зсув селевого потоку на автодорогу державного рівня Хуст-Долина-Львів

Податкові повідомлення-рішення надійдуть власникам нерухомого майна до 1 липня

Фізичні особи у 2016 році сплачуватимуть податок на нерухомість за 2015 рік, відповідно за ставками та пільгами, чинними у 2015 році.

До зведеного бюджету закарпатці сплатили на 411 млн грн більше минулорічного

Протягом січня-травня 2016 року до зведеного бюджету Закарпатської області надійшло понад 1 млрд 663 млн грн податків і зборів, що на 411,2 млн грн більше у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року.

Чому на КПП "Вилок" прикордонники просять у "пересічників" "на кавиль"?

Вчора мав нагоду в чергове побувати на унікальному митному пункті пропуску Вилок, що на Виноградівщині з метою "пересічки".

В Ужгороді пройде фестиваль "UzhgorodWorkoutFest 2016"

Закарпаття зустріне найкращих представників руху "StreetWorkout " Закарпатської, Хмельницької, Одеської, Львівської областей і не тільки.

Рятувальники не знають про вибух на "Турбогазі" від якого постраждав працівник (ДОПОВНЕНО)

У коментарі Mukachevo.net не підтвердили інформацію про вибух на ужгородському "Турбогазі", від якого, начебто, серйозно постраждав працівник.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі понеділок, 6 червня. Нехай вашим думкам буде просторо в компанії ароматної кави й прохолодного ранку. Плануйте корисні справи на прийдешній день і здійснюйте їх якомога швидше. Не зважайте на обставини, йдіть упевнено до мети. Хай щастя супроводжує вас віднині й назавжди!

Закарпатка Естер Голожі посіла друге місце на телеконкурсі віртуозів в Угорщині

На конкурсі класичної музики “Віртуози”, що проводила угорська телекомпанія "Duna", за результатами голосування глядачів у фіналі перемогу здобув Томаш Кекені.

Угорщина: За народження трьох дітей батькам даватимуть 30 000 євро

(мовою оригіналу) В Венгрии принят закон, согласно которому за обещание родить трех детей государство будет выдавать будущим родителям 30 000 евро. Получив эти деньги, семья обязуется приобрести или построить дом в Венгрии.

Хто з закарпатців отримав гроші з «чорної каси» «регіоналів»?

В Україні новий скандал: екс-заступник голови СБУ Віктор Трепак передав до Антикорупційного бюро так звану «амбарну» книгу Партії регіонів, у якій зафіксовано різні видатки на гонорари та виплату хабарів. Видання «Українська правда» опублікувало ці документи, що свідчать про чорну бухгалтерію Партії регіонів, зокрема про те, як фінансувалася партія, куди витрачалися кошти.

Які зарплати та пенсії будуть у закарпатців

Законом «Про Державний бюджет на 2016 рік» передбачено підвищення мінімальних соцстандартів із 1 травня в таких розмірах:

Прибутки мають приносити не рубки,   а рекреаційна й оздоровча складові лісу

Так сміливо стверджує молодий директор державного підприємства «Ужгородське лісове господарство» Василь Кий.

Нетрадиційність і її права: Чи варто узаконювати одностатеві шлюби в Україні

ЛГБТ-прайди – уже не   дивина для України, однак після кожного подібного заходу у ЗМІ виникає хвиля обговорень представників цих спільнот і їхніх дій. Чи не найбільше інформаційного шуму у мас-медіа спричинила інформація про можливу легалізацію одностатевих шлюбів. І хоча наразі відсутні будь-які законодавчі наслідки, які би стосувалися ЛГБТ, приводів для обговорення й надалі достатньо. Особливо, в контексті листа Нижньої палати Конгресу США, у якому політики просять забезпечити безпеку під час маршу єдності, який ЛГБТ-спільноти планують організувати на початку червня.

В ужгородський «Aqua Rio-Park» повернулося літо

Разом із літом новий сезон повернувся в сімейно-розважальний комплекс відпочинку «Aqua Rio-Park».

Штат Ужгородської мерії сесія збільшила до 308 чиновників

Перед початком роботи сесії Ужгородської міської ради 31 травня під будівлею мерії зібралися кілька десятків містян, аби висловити свій протест проти тарифно-цінового геноциду. Активісти також збирали підписи під колективним зверненням до Верховної Ради, уряду, міського депкорпусу.

Українське та угорське село з'єднає велодоріжка

Розташоване у Закарпатській області село Бадалово та угорське село Тарпа з’єднає сучасна велосипедна доріжка.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат