Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13420, 20

Москаль шукає бажаючих літати між Ужгородом та Києвом

"Мотор Січ" відмовилася виконувати рейси між Ужгородом і Києвом через збитковість. Розпочати авіасполучення готова інша авіакомпанія

Мільярд гривень за п’ять місяців – бюджети Закарпаття перевиконали плани надходжень

Впродовж п’яти місяців року до загального фонду місцевих бюджетів області надійшло більше мільярда гривень податків та зборів, що на 320 мільйонів більше від запланованого.

34-річний закарпатець загинув у зоні АТО

Чергова втрата у 128-й окремій гірсько-піхотній бригаді ЗСУ. Сьогодні вночі після перебування в комі помер 34-річний мешканець Перечина Іван Бабич.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі п’ятниця, 10 червня. Налаштовуйте себе на вдалий день вже з першим ковтком ароматної кави. Нехай усе, що ви задумали, неодмінно здійсниться. Цінуйте кожну хвилину свого життя й не сидіть склавши руки, бо успіх сам не приходить. Бажаного вам релаксу на вихідних і швидкого завершення робочого тижня!

Закарпатці відкрито їздять на розшукуваних Інтерполом крадених   елітних автівках

8 червня, екіпажі патрульної поліції Ужгорода та Мукачева перехопили автомобіль Mercedes Benz CLS 350 білого кольору, який була викрадений в Італії у 2015 році, передає   УНП у містах Ужгород та Мукачево.

У вівторок облрада звільнить директора аеропорта «Ужгород», а мукачівку Галай нагородить за Еверест

У четвер, 9 червня, депутати Закарпатської облради, представники різних політичних партій обговорили питання, включені до порядку денного другого пленарного засідання третьої сесії, яке відбудеться наступного тижня у вівторок.

Москаль домовляється про передачу двох тепловозів із Миколаївщини Боржавській вузькоколійці

Голова ОДА зустрівся з делегацією із Миколаївської області, яка приїхала на Закарпаття для переговорів про передачу двох паровозів для Боржавської вузькоколійки.

Закарпатські фермери представили свою продукцію на Міжнародній виставці «АГРО-2016»

На території національного комплексу «Експоцентр України» (м.Київ) за участі представників провідних аграрних компаній України та інших країн світу протягом 8-11 червня триває XXVIII Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2016».

Нова автобусна зупинка з’явиться в Новому районі

Автобусна зупинка з’явиться на вулиці Заньковецької біля будинку № 77 (поруч із ТЦ “Токіо”). Таке рішення прийняли члени виконкому на сьогоднішньому засіданні.

Поїздом закарпатці можуть їхати вже не тільки з двома колесами, а й із чотирма

Для покращення сервісу і зручності пасажирів Укрзалізниця призначила курсування вагона-автомобілевоза у складі поїзда № 81/82 Київ – Ужгород.

Екс-міністр оборони Гриценко: Мене зняли з посади через відмову надати землю сину Ющенка

(мовою оригіналу) Сын тогдашнего президента хотел бесплатно получить землю, стоимостью 1 млрд грн.

Ужгород знову залишився без авіасполучення

Вже вчора літак Київ-Ужгород не прилетів до обласного центру Закарпаття. Придбати квитки на рейс не можливо.

Експерт пояснив, чому українцям годі сподіватись на дешеві авто з Європи

Верховна Рада ухвалила закон №3251, який передбачає зниження акцизів на б/в автомобілі.Закон може набути чинності, якщо його підпише президент. Тим часом автолюбителі ведуть суперечки: обваляться ціни на машини з пробігом, чи ні.

Через халатність лікаря на Тячівщині помер пацієнт

Тячівською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч.1 ст. 140 КК України (неналежне виконання медичним працівником своїх професійних обов’язків внаслідок недбалого до них ставлення, якщо це спричинило тяжкі наслідки для хворого)

В Ужгороді заборонять рух гужового транспорту

Більше двох десятків питань, у тому числі й за депутатськими зверненнями, розглянули на черговому засіданні комісії з безпеки дорожнього руху та координації роботи автотранспорту Ужгородської міськради.

Ужгородська міськрада знову шукає головного архітектора

Ужгородська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад.

На Закарпатті сформовано 3 із 7 запланованих атестаційних комісій поліції

Відповідно до наказу №582 від 06.06.2016 р. ГУНП в Закарпатській області сформовано 3 із 7 запланованих атестаційних комісій. Ці комісії атестуватимуть правоохоронців

Гройсман пропонує боротися з контрабандою спільно з країнами Вишеградської групи

Володимир Гройсман висловився за обмін інформацією про обіг товарів між митними органами країн. Про це прем’єр міністр заявив під час зустрічі з послами країн Вишеградської групи, повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.

Москаль доручив звільнити усю зміну на митниці через хабар у $300

На митному пості "Солотвино" Закарпатської митниці ДФС затримала митного інспектора під час отримання хабара в $300. Службовець узяв гроші за нестворення перешкод у переміщенні великої партії біжутерії без належного митного оформлення з Румунії на територію України.

Під КПП "Чоп-Захонь" затримали велику партію опію, який провезли через кордон з Угорщини

Наркотики перевезли три кур'єра, громадянина Угорщини на двох автомобілях марки "Опель" і "Сітроен".

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат