Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13360, 20

Чому провал України на Євро - це класно (ДОПОВНЕНО)

Ганебне Євро-2016 для України, насправді, дуже класна штука, якщо правильно нею скористатися і вбити в собі "ньюсовків"

Як торгують землею на Закарпатській митниці

Нещодавно стало відомо, що Закарпатською митницею ДФС наказами від 06.04.2016 року надано попередню згоду на надання безоплатно в тимчасове користування Товариству з обмеженою відповідальністю «Карпаті Трейдінг» (ЄДРПОУ 40002710) земельних ділянок

Керівництвом області робиться все для того, щоби подолати руйнівні наслідки зливи з градом (+)

21 червня, на території області пройшли сильні зливи, що супроводжувалися градом та різкими поривами вітру. Внаслідок цього пошкоджено покрівлі більше ніж у 5 000 житлових будинках, частково зруйновано інфраструктуру, знищено гектари садів, виноградників та огородів.

Політична проституція закарпатського нардепа Віктора Балоги

Політична проституція закарпатського нардепа Віктора Балоги: "Дорогі друзі. Впевнений, ви розумієте, що в Україні почалася війна компроматів проти політиків, які критикують владу"

Сила духу збере в Ужгороді три сотні спортсменів з усієї країни

Сила духу збере в Ужгороді три сотні спортсменів з усієї країни

Непогода на Закарпатті. Градом побило 90% дахів у с. Корролево  

На вулицях Маяковського, Довженка, Винниченка та інших у селі Королево важко знайти бодай один будинок з цілим дахом.

Від 7 тисяч гривень зарплатні отримують закарпатські прикордонники

Грошове забезпечення прикордонників значно збільшилось.

Філармонія закриває 69-й сезон (АФІША)  

ЗАКАРПАТСЬКА ОБЛАСНА ФІЛАРМОНІЯ ЗАПРОШУЄ!
ЗАКРИТТЯ 69-ГО КОНЦЕРТНОГО СЕЗОНУ!

ПриватБанк запустив систему Сorezoid

Про це повідомляє прес-служба ПриватБанку у Закарпатській області.

Ужгородці перемогли на ЧУ з петанку

У Львові відбувся Чемпіонат України з петанку. Участь у фінальних іграх чемпіонату взяли ті гравці та команди, які пройшли відбори у своїх областях.

Студент УжНУ здобув бронзу на ЧУ з гирьового спорту

З 9 до 12 червня Одещина приймала спортсменів-гирьовиків з усіх куточків України. У селищі Кароліно-Бугаз проводився чемпіонат України з гирьового спорту серед чоловіків та жінок.

ЧЗ. У 10-му турі Вищої ліги забито 40 голів

У суботу-неділю пройшли матчі 10-го туру Чемпіонату Закарпаття.

Чи зупинить смерть поліцейського браконьєрство в Закарпатті?

Браконьєрство в Закарпатті дуже поширене. Ще з радянських часів вище чиновництво спокійно їздило на полювання в національні парки та природні заповідники. Організацією браконьєрських полювань займалися чиновники з лісового господарства.

Міжнародний аеропорт «Ужгород» закривають через позицію Словаччини

Наявність аеропорту в місті — це певний статус цього міста. Найзахідніший в Україні обласний центр залишається без аеропорту. Останнім часом міжнародний аеропорт «Ужгород» ледве дихав, але ще функціонував.

Скільки коштує земельна ділянка в міжнародному пункті пропуску?

Нещодавно стало відомо, що Закарпатська митниця ДФС наказами від 6.04.2016 року надала попередню згоду на надання безоплатно в тимчасове користування Товариству з обмеженою відповідальністю «Карпаті Трейдінг» (ЄДРПОУ 40002710) земельних ділянок у міжнародних автомобільних пунктах пропуску в сфері діяльності Закарпатської митниці для службових потреб.

Янголи над прірвою…

Розмова з відомим у Закарпатті лікарем Тарасом Шелепцем.

Зародженню водного господарства краю 170 років

Водні ресурси є національним багатством країни, однією з природних основ її економічного розвитку. Від них залежать усі сфери життя в господарській діяльності людини. Басейнове управління водних ресурсів річки Тиси забезпечує на території Закарпаття реалізацію державної політики у сфері управління, використання, збереження та відтворення водних ресурсів, розвитку водного господарства, експлуатації водогосподарського комплексу. Щороку в першу неділю червня святкується День працівників водного господарства, а воно зародилося на Закарпатті 170 років тому.

Закарпатські лісівники підписали Меморандум про співробітництво з питань сертифікації FSC

Підписано Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво з питань лісової сертифікації між Закарпатським ОУЛМГ, Національним представництвом FSC в Україні, Дунайсько-Карпатською програмою WWF, екологічними НГО та соціально і екологічно відповідальними деревообробними й лісозаготівельними підприємствами Закарпаття. Це результат добровільної лісової сертифікації за системою FSC, яка запроваджена в більшості європейських країн.

Валерій Мурга вимагає очистити Закарпаття від «чорних лісорубів»

Керівник Закарпатського ОУЛМГ Валерій Мурга зобов’язав усіх керівників і спеціалістів лісогосподарських підприємств, керівників структурних підрозділів терміново вжити заходів щодо посилення охорони лісів краю від незаконних рубок і очистити край від «чорних лісорубів».

В області знайшли газові родовища

ПАТ «Укргазвидобування» проводить обстеження Закарпатської області щодо перспективності на видобуток природного газу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат