Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13460, 20

Перша заступниця очільника Закарпатського Держгеокадастру погоріла на великому хабарі

(мовою оригіналу) СБУ задержала первого замглавы управления Госгеокадастра в Закарпатской области во время получения $25 тыс. взятки, - Москаль

Незаконні посіви маку виявили на території Чопської митниці

На території митного поста у м. Чоп місцева жителька висіяла й доглядала 580 рослин снодійного маку, повідомляють у відділі комунікації ГУ НП в Закарпатській області.

Прошу повернути втрачені документи за винагороду!

ОГОЛОШЕННЯ: 6 червня 2016 року в районі села Барвінок були загублені документи. Прошу повернути за винагороду!  

Команда з Ужгорода перемогла у турнірі Шкіряний м’яч

У місті Вишневе завершилася фінальна частина Всеукраїнського турніру «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola» у молодшій віковій групі. У турнірі за результатами групового етапу команда Ужгорода посіла перше місце і в грі за чемпіонський зустрілася з ЗОШ № 301 із Києва.

Москаль розповів, хто вивозить за кордон український ліс цілими партіями

Очільник Закарпаття також розповів, в які країни експортується українська деревина

Апеляційний суд в Ужгороді переніс резонансну справу по "Корзо"

Відбулося засідання в резонансній справі щодо захоплення магазину "Корзо" в частині скасування державної реєстрації права власності колишніх власників.

В Ужгороді презентують книгу про Першу світову

У четвер, 9 червня, о 17:00 в Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Ф. Потушняка відбудеться презентація книги

У Берегові відбулося засідання Об’єднання прикордонних органів самоврядування  

Днями відбулося засідання Об’єднання прикордонних органів самоврядування, повідомляє Берегівська районна державна адміністрація.

Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева нагадує водіям-великоваговикам

У час літньої спеки рух для автомоболів великоваговиків буде обмежено.

Адвокати "Кірпічки" здобули чергову судову перемогу

6 червня 2016 року Львівським апеляційним адміністративним судом скасовано ухвалу Ужгородського міськрайонного суду у справі №308/14018/15-а за позовом Андріана Опачка до Ужгородської міської ради

Закарпатські депутати ділять гроші на спортивні майданчики

У понеділок, 6 червня, відбулося засідання постійної комісії Закарпатської обласної ради під головуванням Василя Кошелі.

Кучеренко: "Балога брав по 600 тисяч доларів у жадаючих отримати звання Герой України"

Олексій Кучеренко: "Будучи главою Секретаріату президента Ющенка, Віктор Балога брав по 600 тисяч доларів у бажаючих отримати звання Герой України".

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні вівторок, 7 червня. Прокидайтеся в доброму гуморі з горнятком ароматної кави в руках. Нехай новий день приносить приємні несподіванки й буде легким на всілякі справи. Запрограмовуйте себе на успіх, хай він супроводжує вас у всьому!

На посаду прокурора Закарпатської області розглядається кандидатура Олександра Пересоляка

Генеральний прокурор України Юрій Луценко намагається доказати, що безжально позбуватиметься старих корумпованих кадрів у прокурорській системі.

Ужгородці – у фіналі «Шкіряного м’яча – Кубку Coca-Cola»

На Київщині у містечку Вишневе стартувала фінальна частина молодшої вікової групи всеукраїнського турніру «Шкіряний м’яч – Кубок Coca-Cola». У цій групі між собою змагаються 8 кращих шкільних команд України – переможці всеукраїнських зональних турнірів.

Аналітика: Чи   переживуть українці чергове зростання комунальних тарифів?

(мовою оригіналу) С 1 мая 2016 года в Украине уравнена стоимость природного газа для населения и предприятий теплокомунэнерго с ценой для промышленных предприятий.

Якою має бути їжа для довголіття, - лікар-дієтолог із Закарпаття

Щасливе довголіття цілком можливе, якщо дотримуватися елементарних правил у харчуванні, займатися фізичними навантаженнями й уміти радіти життю.

Закарпатців запрошують до навчання за програмою Британської Ради «АКТИВНІ ГРОМАДЯНИ»

«Активні громадяни» – програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку.

Завтра в Ужгороді поспілкуються з письменником з Америки

У вівторок, 7 червня, о 17:00 у Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Ф. Потушняка відбудеться завершальне засідання другого сезону літературного клубу «Читаємо разом».

На Закарпатті введено новий принцип виклику поліції

6 червня в Ужгороді запрацював оновлений колл-центр поліції. Диспетчери Головного управління Національної поліції у Закарпатській області з 12 години почали приймати всі дзвінки на телефон «102» у режимі єдиного вікна.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат