Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13440, 20

В угорському Пакші влаштують концерт, де збиратимуть гроші для садочку у Вишково

55 рок-блюзових музикантів збере у цьому році 25-й Міжнародний фестиваль Гастроблюз, що відбудеться в угорському місті Пакш.

Цієї неділі в Закарпатській обласній філармонії лунатиме орган

12 червня на головній сцені краю гратиме лауреат міжнародних конкурсів, солістка Закарпатської обласної філармонії Катерина ГАЖО (орган).

На вулиці Корятовича в Ужгороді нарешті запрацює світлофор

(мовою оригіналу)Проблема установления светофора на оживленном перекрестке улицы Корятовича возле центрального рынка назрела уже давно, пишет журналист korzonews.info Константин Черкай,

На Закарпатті поблизу кордону діятимуть строгі обмеження руху

Мукачівський прикордонний загін інформує про запровадження додаткових тимчасових режимних обмежень у прикордонній зоні.

Розклад телевізійних трансляцій ЄВРО-2016

У п’ятницю, 10 червня, почнеться 15-й Чемпіонат Європи футбольних збірних команд континенту. Триватиме турнір рівно місяць і закінчиться 10 липня.

Петанк-клуб із Данії передав для Закарпаття 25 наборів куль

У рамках одного з найбільших в Європі міжнародних турнірів з петанку, який пройшов у столиці Данії Копенгаген, відбулася приємна акція: клуб-організатор турніру "Боул Гедебо" передав 25 наборів куль для гри в петанк для Закарпаття.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні четвер, 9 червня. Нехай приємні думки про прийдешній день наповнюють вас теплом зсередини. Насолоджуйтеся ароматною ранковою кавою, успішно плануйте свій день і здійснюйте все задумане. Внутрішньої вам гармонії і вдалого четверга!

Водне поло. Ужгородська команда перемогла на Чемпінаті України

Вперше в історії Українського водного поло Закарпатські спортсмени 2004 р.н. стали чемпіонами України.

Мукачівська міськрада додатково обмежила права ЗМІ

У затвердженому Мукачівською міською радою (Закарпатська область) Положенні про порядок акредитації засобів масової інформації є пункти, що не передбачені Законом “Про інформацію”, а також є безліч додаткових обтяжень на журналістів та ЗМІ.

Допомога Угорщини Закарпаттю не свідчить про сепаратистські наміри

Один з центральних телеканалів України, 1+1, використав матеріал видання prozak.info щодо фінансування урядом Угорщини так званих загонів самооборони в районах Закарпаття, де компактно проживають угорці

По магазину "Корзо" залишено у силі рішення Господарського суду Закарпатської області

7 червня 2016 року Вищий господарський суд України за касаційною заявою ТОВ "Магазин Взуття" ("Корзо") скасував незаконне рішення Львівського апеляційного господарського суду від 15 березня 2016 року та залишив в силі рішення Господарського суду Закарпатської області

Американський меценат передав бійцям 128-ої бригади спецобладнання

Прилад нічного бачення та комплекти переносних ємностей для води – нові спецзасоби отримають військові 128-ї окремої гірсько-піхотної механізованої бригади.

Як угорці святкували День національної єдності

Днями в Закарпатському обласному музично-драматичному театрі відбулись урочисті заходи, при­урочені до Дня єдності угорського народу

До уваги ужгородців, що проживають в районі аеропорту!

Працівниками водоканалу водопровідної мережі наразі не вдалося ліквідувати аварійну ситуацію, пов’язану з витоком у будинку №152 по вулиці Собранецькій. Проблема виявилась масштабнішою та складнішою, ніж очікувалося.

Москаль: Скоро всі перестануть вірити у святість Ющенка

(мовою оригіналу) Москаль: Скоро все перестанут верить в святость Ющенко: компромата на него больше, чем во всей "амбарной книге" ПР

Що знайшли археологи на розкопках таємничого костелу в Мужієві

«Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього» – чудовий вислів, мудрий і неоднозначний.

Очільник МІД Польщи – українцям: тут для вас більше нема роботи

Украинским гражданам больше не следует рассчитывать на получение работы в Польше. Об этом заявил глава МИД Польши Витольд Ващиковский в эфире польского радио.

Збройні Сили України розшукують дезертирів із Закарпаття

В умовах складної суспільно-політичної обстановки, постійної готовності до ведення бойових дій з російсько-терористичними угрупуваннями абсолютна більшість військовослужбовців Збройних Сил України залишаються вірними Військовій присязі

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі середа, 8 червня. Нехай ваш екватор тижня буде максимально сприятливим для гарних справ. Прокидайтеся з горнятком ароматної кави, даруйте щиру усмішку оточенню -   й воно віддячить вам тим же. Приємного прокидання й гарної середи!

ФОТОРЕПОРТАЖ із нового медичного центру в Ужгороді

7 червня, в Ужгороді на вул. Швабській пройшло урочисте відкриття надсучасного медичного центру «Діамед». В цій п’ятиповерховій будівлі розташований повний комплекс для обстеження та лікування дорослих та маленьких пацієнтів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат