Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13520, 20

Закарпатська влада визначила собі найкращих журналістів

Відбулося засідання відбіркової конкурсної комісії з присудження обласних премій у галузі журналістики імені Михайла Бабидорича та імені Василя Ґренджі-Донського

Закарпатці разом з угорцями відзначатимуть День Дунаю

Щорічно наприкінці червня у 14 країнах басейну річки Дунай під егідою Міжнародної комісії із захисту р. Дунай відзначається спільний пан-європейський захід – День Дунаю.

На утримання закарпатських ПТУ потрібно 160 мільйонів гривень щорічно

Відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань освіти, науки, культури, духовності, молодіжної політики, фізкультури і спорту, національних меншин та інформаційної політики, яку очолює Ільдіко Орос.

На Закарпатті зменшується кількість інтернатів

Впродовж п’яти місяців цього року на Закарпатті всиновлено 36 дітей, з них 24 - громадянами України та 12 – іноземцями.

Ужгородська міськрада продовжить сесію наступного тижня

Кілька питань сьогоднішнього порядку денного засідання сесії Ужгородської міськради відклали і розглянуть наступного тижня.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі 1 червня, середа. Зустрічайте перший літній день зі сподіваннями на краще. Будьте впевнені у собі, не втрачайте оптимізму. Перед щирою усмішкою і вірою в серці не може встояти жодна перешкода. Нехай все літо буде теплим і сонячним, а ваше ранкове кавування незмінно хорошим!

Результат по ремонту доріг на Закарпатті стане відомий вже в червні

Запитання голові облради: - Питання доріг та їх ремонтів – це те, що люди відчувають щодня, їдучи на роботу. Ви та Геннадій Москаль, у т.ч. і в цій студії, заявляли про важливість цього питання і що робота буде вестися в цьому напрямку.

Москаль: «Ниточки від «чорної каси» Партії регіонів тягнуться до Ющенка»

Що ми шукаємо в «чорній касі» Партії регіонів на два мільярди доларів, якщо майже один мільярд забрали за здачу влади Януковичу колишній президент України Ющенко та його глави адміністрацій Балога і Ульянченко?

Біля кордону на Закарпатті стоить 173 вагона з лісом: Москаля атакують з усіх боків

Глава Закарпатской ОГА прокомментировал резонансную ситуацию, которая сложилась в Закарпатской области. По данным Геннадия Москаля на границе стоит почти 200 вагонов з древесиной, которую под видом дров пытаются перевезти в ЕС.

Єдиноборства. Едіта Чемердовська перемогла у Чемпіонаті України і виборола право виступати на Чемпіо

24-28 травня в Харкові відбувся Чемпіонат України з вільної боротьби серед юнаків і дівчат 1999-2001 років народження.

Як страждає закарпатський ліс (ФОТО)

Цими вихідними співробітники ДП «Рахівське ЛДГ» провели прес-тур для представників засобів масової інформації Закарпаття. Журналістам показали катастрофу наших лісів.

Коні намагалися потрапити у ЄС через Закарпаття (ФОТО)    

У Закарпатті, у Рахівському районі   прикордонники Мукачівського загону під час реалізації наявної інформації щодо ймовірної протиправної діяльності на кордоні затримали шестеро осіб.

Голова Закарпатської ОДА їде в Угорщину, аби вирішити питання з дорогами у Берегові

Геннадій Москаль відвідав угорське с.Тарпа, що неподалік кордону з Україною, і взяв участь у відзначенні Дня Куруців (учасники визвольних повстань в Угорщині 17-18ст.).

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні вівторок, 31 травня. Проведіть останній день весни в гармонії з собою і світом. Нехай ароматна ранкова кава надихає на хороші справи, а все, що ви замислили, неодмінно здійсниться. Вдалого вівторка і цікавих розмов до кавування!  

"Ужгородські Лісоруби" змагалися зі "Львівськими Левами"

29 травня ужгородська команда «Лісоруби» провела свій перший домашній матч в рамках регулярного сезону Української ліги на шляху захисту титулу чемпіонів України з американського футболу.

Мукачівець Олександр Касьянов став абсолютним переможцем ЧУ з орієнтування на велосипедах

Мукачівець Олександр Касьянов привіз "повний комплет нагород" з чемпіонату України зі спортивного орієнтування на велосипедах серед дорослих

У півмарафоні імені Федора Фекети переміг ужгородець Орест Бабяк

У неділю 29 травня відбувся Перечинський півмарафон імені листоноші Федора Фекети. 32 спортсмени долали дистанцію 22 км, що пролягала від Ужгорода до Перечина. Крім спортсменів з України участь у змаганнях взяли також представники Польщі та Угорщини. Кращим марафонцем став ужгородець Орест Бабяк, який здолав дистанцію за 1 годину 23 хвилини та 19 секунд.

Що вирішували опозиціонери на з'їзді в Києві

  27 травня у   Києві пройшов VII з'їзд політичної партії Опозиційний блок. На з'їзді були внесені зміни до Статуту партії та обрані нові керівні органи. Співголовами партії одноголосно обрано Юрія Бойка і Бориса Колесникова.   Лідер Опозиційного Блоку в Закарпатті Олесандр Ледида прокоментував рішення, які були прийняті на з’їзді:  

На Міжгірщині   урочисто провели отари на полонину

  Після дворічної перерви у Міжгірському районі у неділю, 29 травня, відбулося традиційне свято «Проводи отар на полонину».

Прокуратура підозрює керівника закарпатського Правого сектору у 15 злочинах (ДОКУМЕНТ)

Керівнику "Правого сектору" Закарпаття Олександрові Сачко вручено підозру від Генпрокуратури про вчинення особливо тяжких злочинів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат