Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13560, 20

Як витрачаються бюджетні гроші на закарпатську освіту

Фінансування професійно-технічних навчальних закладів, забезпечення учнів підручниками та шкільними автобусами – проблеми, які постали перед освітянами Закарпаття протягом минулого навчального року.

Помічник закарпатського нардепа Івана Балоги може потрапити за грати

Державна фінансова інспекція завершила перевірку будівництва хоспісу у Виноградові, довкола якого минулого року спалахнув міжнародний скандал.

Словацькі правоохоронці підстрелили українського бракон’єра

Надзвичайна подія сталася в селі Моровани, окрес Міхаловце.

Берегово відвідав держсекретар міністерства людських ресурсів Угорщини Карой Цібере

26 травня Берегово вдруге за останній рік відвідав державний секретар міністерства людських ресурсів Угорщини з соціальних питань Карой Цібере.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі п’ятниця, 27 травня. Нехай ваш ранок буде гармонійним і світлим поруч із коханими людьми й горнятком ароматної кави у руках. Будьте щасливі з того, що маєте, бо внутрішній спокій – перший крок до щастя. Водночас занадто не розслабляйтеся, бо життя чекає вашої участі в ньому. Вдалої вам п’ятниці!

Закарпатці зможуть дістатися будь якого куточку Світу з Кошице

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція з нагоди відкриття нового авіарейсу з міста Кошице до Стамбула. Закарпатці отримають нову можливість літати на відпочинок із сусіднього словацького міста. Про деталі та нові можливості розказали представники аеропорту Кошице та турецьких авіаліній.

Вагони лісу, що застрягли на Закарпатті, – деревина, яку росіяни намагаються вивезти в Чехію

Із понад сотні вагонів із лісом, які прямували на експорт у країни Євросоюзу й застрягли на Закарпатті, 28 належать ТОВ «Укрліскомплекс».

Політолог популярно пояснив, чому митники покарали дипломатів за контрабанду

На думку експерта, дипломатичну машину з контрабандою затримали не випадково

Ужгородські поліцейські шукають серед себе "шпіона"

Фігурант стрілянини в Ужгороді, депутат міськради Іван Волошин озвучив на прес-конференції секретну інформацію

Фінінспекція: На будівництві хоспісу в Закарпатті вкрали мільйон гривень

Фінінспекція підтвердила, що на будівництві хоспіса у Виноградові було вкрадено значні суми коштів

Влада Мукачева починає мститися ПТУшникам

Владі Мукачева важко визнати поразку від голови Закарпатської ОДА Москаля щодо фінансування закладів профетехосвіти в місті і Балога провокує перевірки керівництва ПТУ щодо дерибану майна

Останній дзвоник пролунає для понад 150 тисяч закарпатських школярів

Свято останнього дзвоника у п’ятницю, 27 травня, відзначатимуть усі 668 шкіл Закарпаття. Як повідомила директор департаменту освіти і науки Закарпатської ОДА Ганна Сопкова, навчальний рік завершують понад 156 тисяч учнів краю.

В Ужгороді буде киснева станція

Про це йдеться у повідомленні Ужгородської міської ради.

ФОТОРЕПОРТАЖ: як в Ужгороді ремонтують транспортний міст

В Ужгороді розпочали ремонт аварійного транспортного мосту.

Золота риба плаває у Закарпатті (ФОТО)

Цього тижня працівники державної лісової охорони Чорнотисянського лісництва ДП «Ясінянське ЛМГ» зарибнили мальком струмкової форелі потічки лісництва.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні четвер, 26 травня. Запрограмовуйте себе на хороший день, і нехай нині у вас вийде все задумане. Додавайте до ароматної ранкової кави улюблені солодощі і щирі розмови. Цінуйте тих, хто поруч із вами. Яскравого вам четверга й успіхів у всіх починаннях!

"Зелені берети" зі всієї країни змагались в Ужгороді

У місті Ужгород у Боздоському парку культури та відпочинку, на базі Чопського прикордонного загону, завершилися змагання з легкоатлетичного кросу.

"Міні-Лаборця" забрали, аби додати міцності кріпленню

Виявляється, хтось вже нагло спокушався на скульптурку. Тож у такий спосіб фігурку від вандалів тимчасово зберегли самі творці цього міні-шедевра.

Родзинки Закарпаття: у селі Тур’я Бистра на Перечинщині є камінь, що зцілює хворих

Село Тур’я Бистра на Перечинщині має легенду, яку в усіх родинах з діда-прадіда переказують. Вона про те, як зустрілися в тутешньому урочищі Чурова Лавка янгол і чорт.

Москаль за заборону діяльності українофобської організації «ЗУБР», яка хоче осісти на Закарпатті

Найближчими днями в Ужгород планує приїхати така собі Олена Мазур, голова громадського об’єднання «За Україну, Білорусь, Росію» (ЗУБР), яка хоче розбудувати свою організацію на рівні Закарпаття.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат