Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13600, 20

Москаль назвав прізвище дипломата-контрабандиста сигарет, якого затримали на Закарпатті +

Про це Геннадій Москаль повідомляє на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

Виноградів на вихідні розважався по-спортивному

У неділю, 22 травня, у Виноградові проводився Фестиваль спорту. Кількість учасників заходу становила близько 700 учасників!

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні вівторок, 24 травня. Будьте впевнені у собі й не розчаровуйтеся за жодних обставин. Життя триває, цінуйте кожну його хвилину й використовуйте її сповна. Нехай у прийдешньому дні буде місце лише для позитивних емоцій і щирих людей. Смачного кавування і вдалого вівторка!

ГК Карпати стали срібними призерами Кубка України

Відбувся фінальний етап кубка України з гандболу. Змагання проходили у Городенці (Івано-Франківщина). У фіналі чотирьох зустрілися команди жіночої Суперліги: "Галичанка" (Львів), "Карпати" (Ужгород), "Дніпрянка" (Херсон) та "Реал" (Миколаїв). Ігри відбулися 20-21 травня. Кращим гравцем турніру стала Наталя Туркало («Галичанка»).

Футбол. ФК Ужгород продовжує клепати перемоги у Чемпіонаті Закарпаття

Минулими вихідними у Чемпіонаті Закарпаття відбулися матчі 6-го туру. Лідер Вищої ліги ФК "Ужгород" розгромив ФК "Середнє" з найбільшим переможним рахунком у турі - 6:1. При цьому першими рахунок відкрили гості. Голи: Гегедош (24, 83), Пиняшко (25, 58), Реплюк (45, 75) - Мадяр (5). Роберт Гегедош, який у грі відзначився дублем, є лідером серед бомбардирів Вищої ліги. У 4-х зіграних поєдинках Гегедош забив 9 голів. Матчі наступного туру відбудуться у суботу-неділю, 28-29 травня. Початок ігор дорослих команд о 17.00.

Срібний Татош-2016. Фоторепортаж

21-22 травня в Чинадіївському замку Сент-Міклош Закарпатської області пройшов фестиваль військового мистецтва Середньовіччя.

На Закарпаття очікує землетрус?

Румунський парапсихолог Іоан Істрате, який передбачив трагедію в Бухарестському нічному клубі, де в результаті пожежі загинули 64 людини, пророкує країні руйнівний землетрус.

Москаль: «На Закарпатті накопичилося вже понад 130 готових до експорту вагонів із «дровами».

Станом на 6-ту годину понеділка (23.05) на прикордонних залізничних станціях «Чоп» та «Батєво» накопичилося 134 залізничні вагони з деревиною, готової до відправки за кордон.

Незабаром Ужгород відсвяткує фестиваль здорового способу життя (АФІША)

10 червня на площi Театральнiй в Ужгороді вiдбудеться третiй щорiчний фестиваль Здорового Способу Життя "Workout Fest 2016".

Як ужгородці стали нічними гостями музеїв (ФОТО)

З 21 на 22 травня музейні установи краю уперше офіційно та масштабно приєдналися до Всесвітньої акції "Ніч у музеї". Зокрема, в Ужгороді свої двері (та огорожі) гостинно відкрили обласні художній музей ім.Й.Бокшая, музей народної архітектури та побуту і краєзнавчий музей.

Служба безпеки затримала у Закарпатті сигарет на 600 тисяч гривень (ФОТО)

Співробітники Служби безпеки України спільно з митниками попередили на Закарпатті спробу контрабанди до Європи цигарок вартістю понад 600 тисяч гривень.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі понеділок, 23 травня. Нехай новий ранок дарує вам легкість у всьому, що сьогодні будете розпочинати. Зустрічайте день з горнятком ароматної кави в руках, налаштовуйте себе на щось хороше – й воно неодмінно станеться. Приємного вам прокидання й гарного понеділка!

«Вечір пісні» з благодійною метою вже вп’яте відбувся в Ужгороді

Щорічною традицією в Ужгороді є проведення шоу-програми «Вечора пісні» — концерт проходить за участі студентів Ужгородського коледжу культури і мистецтв, який організовують з метою благодійності. Під час п’ятого «Вечора пісні» збирали кошти для онкохворого закарпатського музиканта, а сам захід приурочили святкуванню 70-річчя з дня створення міського військового комісаріату.

Замість реконструкції — руїни. Правоохоронні органи не можуть завадити остаточному знищенню ужгородс

Що «Корона» таки «піде» безповоротно, чимало ужгородців усвідомлювали ще на початку цієї історії, в якій наразі, здається, вже розставлено останні точки.

Депутатські розбірки навколо «Корони»

У середу в Ужгороді депутат Волошин стріляв у активіста Рахімова та депутата Богуславського. В підсумку останні опинилися у лікарні. Найбільше постраждав Рахімов — у нього влучили три кулі травматичного пістолета.

В УжНУ відкрили нову спеціалізацію

Економічний факультет УжНУ, оцінивши потреби регіону та побажання абітурієнтів, у межах спеціальності ”Фінанси, банківська справа та страхування” відкрив нову спеціалізацію – «Митна справа та оціночна діяльність».

Як боротимуться із корупцією у закарпатській владі  

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція “Який партійний квиток має корупція.” Під час заходу було оголошено про створення Всеукраїнської ініціативи по боротьбі з політичною корупцією у місцевих радах «Під контролем» та її діяльність на Закарпатті.

3,0 мільйони на ІТ-технології: Ужгородська мерія створює нове комунальне підприємство  

На наступне засідання сесії Ужгородської міської ради виноситься проект рішення "Про створення комунального підприємства".

Сьогодні на площі Народній малюватимуть величезну карту Європи

Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА спільними зусиллями з учнівським самоврядуванням м. Ужгород організовують веселий захід.

Юридична версія щодо стрілянини в ужгородській “Короні”   (ФОТО)

Вчора, 19 травня в Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція громадського активіста Євгена Рахімова та депутата міськради Романа Богуславського з приводу подій, які відбулися два дні тому біля будівлі «Корони».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат