Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13680, 20

Говерла - Волинь - 1:4. Фоторепортаж

В останньому матчі сезону ужгородська "Говерла" програла луцькій "Волині". До вашої уваги фоторепортаж з матчу від кореспондента "Rionews" Яноша Немеша.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні вівторок, 17 травня. Запрограмовуйте себе на вдалий день і заряджайтеся горнятком ранкової кави. Цінуйте яскраві хвилини життя, а також того, поруч із ким проживаєте їх. Нехай нині буде якомога більше радості, гармонії й тепла. Гарного вівторка!

Футбол. Пісял 5-го туру Чемпіонату Закарпаття лідирують команди з Ужгородщини

Минулими вихідними відбулися матчі 5-го туру Чемпіонату Закарпаття у Вищій та Першій лігах.

Проходять перевірки: виявлено 45 тисяч фальшивих пенсіонерів

Про це йдеться у прес-релізі інформаційного відділу Партії Пенсіонерів України.

Програма форуму щодо децентралізації в Ужгороді

18 травня в Ужгороді пройде форум “Децентралізація: виклики та можливості для міста Ужгорода”.

У середу в Ужгороді пройде Форум щодо децентралізації для Ужгорода

У середу, 18 травня 2016 року о 14 годині у залі Вченої ради Ректорату УжНУ (площа Народна, 2, м. Ужгород, 2 поверх) відбудеться Форум на тему «Децентралізація: виклики та можливості для міста Ужгорода».

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні понеділок, 16 травня. Прокидайтеся з горнятком ароматної кави й налаштовуйте себе на вдалий день. Слухайте своє серце у всіх важливих випадках. Нехай успіх супроводжує вас. Гармонійного понеділка й гарного настрою нині!

Аналітика: Позитивні моменти у призначенні Луценка очільником ГПУ

(мовою оригіналу) В текущей ситуации генпрокурором Украины должен был стать кто угодно, вовсе не обязательно Юрий Луценко, но только не прокурор. Иначе никаких позитивных подвижек не произойдет, а судебная реформа останется пустым разговором.

Економічний факультет УжНУ запрошує на навчання

Економічний факультет Ужгородського національного університету запрошує абітурієнтів на навчання за сучасними та вкрай затребуваними спеціальностями

Текст переможної пісні на Євробаченні Джамалі написав ужгородець

Браво, Джамала! Через 12 років перемога на Євробаченні знову за Україною

Закарпаття: Тридцять тисяч троянд прикрасили замок Сент-Міклош

Замок Сент-Міклош, що в смт. Чинадієві Мукачівського району, приймає унікальний фестиваль квітів «Кохання в Сент-Міклош»

Водій однієї з ужгородських маршруток придавив дверима 4-річну дівчинку

В Ужгороді продовжує "процвітати" нахабність водіїв громадського транспорту. Днями на маршруті № 3 трапився випадок, який у соцмережах підняв хвилю обурення серед містян.

В Ужгороді презентували першу в Україні книжку-гру

Перша в Україні сімейна книжка-гра та книга, ілюстрована живим ляльками, презентовані сьогодні в Ужгороді. Обидві – особливі, адже призначені не тільки для широкого загалу, а й дружні до діток з особливим потребами.

Тепер на Закарпатті є два Москаля

Маленьку копію губернатора Закарпаття Геннадія Москаля виготовила художниця Оксана Скакандій.

Голова Закарпатської облради підписав угоду про міжнародне співробітництво

Днями в угорському місті Солнок керівники 10 обласних рад трьох країн: Закарпатська (Україна), Марамуреш та Сату-Маре (Румунія), Воєводина (Сербія) та 7 областей Угорщини

"Говерла" програла "Волині" в заключному турі сезону

"Говерла" завершила виступи у Прем’єр-лізі сезону 2015/2016. У останньому матчі команді Грозного не вдалося гримнути наостанок дверима, натомість це зробила команда гостей.

«Лісовий майдан» розкручується штучно групою олігархів

Лісова тема останнім часом чи не найпоширеніша у пресі. Щодня ми стаємо свідками гучних повідомлень про тотальні незаконні вирубування. Але ліс вирубували і раніше, то чому не було такого масового психозу навколо вирубок?

Москаль змусив владу приструнити контрабандистів

Цього тижня сталася неординарна подія в українському політикумі — голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль змусив владу рахуватися з собою і приструнити контра­бандистів.

Міська влада Ужгорода почала боротися з неугодними

Кілька днів тому окремі закарпатські інформаційні ресурси опублікували матеріал про те, що екс-голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко, мовляв, отримав від міської влади земельну ділянку в понад 2 га всього за мільйон гривень.

Вбивця собаки страждає   на психічні розлади

У минулих числах «РІО» інформувала про справу навколо живодера, який не так давно в одному зі спальних районів Ужгорода привселюдно відрізав собаці голову, а потім ще деякий час ходив із нею вулицями міста, допоки хтось із перехожих не викликав поліцію.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат