Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13740, 20

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі вівторок, 10 травня. Сподіваємося, що ви добре відпочили на вихідних і з новими силами можете розпочинати справи. Бадьоріться ароматною ранковою кавою, цінуйте своїх близьких. Нехай теплі дотики і гармонійні думки вранці надихають вас на хороший день. Вдалого вам вівторка!

Журналісти й піарники УжНУ провели День відкритих дверей

Для абітурієнтів, які мріють про ці спеціальності, є важлива новина: на спеціальності «Журналістика» та «Реклама і зв’язки з громадськістю» приймають сертифікати з будь-якого предмета. Головне – знати рідну мову й бути креативними особистостями!

У Солотвино на Закарпатті відкрили консульство Румунії

Церемонія відкриття консульства відбулася за участі міністрів закордонних справ України та Румунії Павла Клімкіна і Лазаря Коменеску, повідомляє прес-служба МЗС України.

Голова Закарпатської обласної ради: У нас де-факто відбувається жорстка централізація

З огляду на останні подіі, хочу прокоментувати свою позицію. Пише на своїй сторінці у Фейсбук Голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс.

Москаль продовжує добивати митницю

Москаль: «У Києві розглядають Закарпаття, як полігон для політичних торгів і експериментів»

Закарпатці з подвійним громадянством не зможуть бути держслужбовцями

Із-понад 100 тисяч закарпатців, переважно угорської національності, які мають ще й паспорти Угорщини, чимала кількість працює на державній службі. Закон про держслужбу, який набуде чинності з 1 травня, забороняє людям із подвійним громадянством займати держпосади.

Правила стилю: Тудор Кілару

У нашій серії про стиль ми розповідаємо секрети відомих жінок із Закарпаття. Одна з наших героїнь рубрики — журналістка і ведуча Лариса Липкань порадила писати і про чоловіків. Тому цього разу — чоловічі таємниці популярного конферансьє, ведучого ранкових прямих ефірів на радіо «Тиса FM», ді-джея, організатора тематичних вечірок «Chicarrones Shator» Тудора Кілару.

Мера Ужгорода визнано найповільнішим із міських голів

Портал «Слово і Діло» оприлюднив рейтинг очікувань від мерів Західної України. До уваги активісти руху «Слово і Діло» взяли сім обласних центрів, роботу яких постійно аналізують— Львів, Ужгород, Тернопіль, Чернівці, Луцьк, Рівне та Івано-Франківськ — і, відповідно, розглянули обіцянки міських голів цих міст.

Визначилися фіналісти Кубка Закарпаття з футболу

Відбулися повторні матчі півфіналу обласного Кубка. За їх результатами у фінальному поєдинку зійдуться ФК "Севлюш" та ФК "Ужгород". Гра відбудеться у понеділок, 9 травня, на стадіоні "Авангард" у Мукачеві. Початок о 15.00.

В Ужгороді можна прогулятися лабіринтами дизайну (ФОТО)

Вчора в обласному музеї народної архітектури та побуту відкрили вже другу за ліком виставку робіт членів Закарпатського осередку Львівського регіонального відділення Спілки дизайнерів України.

Москаль більше не хоче бути головою Закарпатської ОДА

Геннадій Москаль направив офіційне звернення прем’єр-міністру України Володимиру Гройсману, в якому застерігає від негативних процесів, які починають відновлюватися на Закарпатті з подачі окремих центральних структур.

У Закарпатті затримали автобус з 11 нелегалами

Цієї ночі прикордонники Мукачівського загону в рамках проведення активної фази   спільної операції   «Кордон-2016», на околиці населеного пункту Велика Паладь затримали групу нелегальних мігрантів.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні п’ятниця, 6 травня. Нехай ваш ранок буде затишним і теплим разом з горнятком ароматної кави в руках. Прокидайтеся поруч із коханими людьми, налаштовуйте себе на позитив. Нехай ваші справи закінчуються швидко, а прийдешні вихідні будуть вдалими на приємні несподіванки!

Юні Ужгородські таекондисти привезли 5 золотих та 3 срібні нагороди з Чемпіонату України по Таеквон-


3 15 по 17 квітня 2016 року у Кіровограді відбувся Чемпіонат України з Таеквон-До ІТФ у віці з 7-14 років. У змаганнях взяли участь 350 учасників з 20 областей України.

Для зриву ЗНО в Ужгороді "замінували" школу

Під час здавання ЗНО затефонували у поліцію і заявили, що Ужгородську ЗОШ №19 заміновано.  

За спробу перетнути кордон за чужим документом —штраф   1700 грн.  

Учора, в міжнародному пункті пропуску «Вилок», прикордонниками Мукачівського загону було припинено спробу незаконного перетинання кордону громадянкою України.

Чи звільнятимуть держслужбовців через подвійне громадянство, - експерти із Закарпаття

Із початку травня держслужбовців, у яких виявлять неукраїнський паспорт, звільнятимуть. Підстави для цього визначені у новій редакції закону Про держслужбу.

У Закарпатті стрімко гинуть смерекові ліси (ФОТО)

Ліс годує і лікує закарпатців з покон віків, дає житло, дарує естетичну насолоду. Однак за останні роки в Карпатах спостерігається пік загибелі смерекових лісів. Причина – несприятливі погодні умови, масові всихання і вітровали.

Москаля "не підуть" з Закарпатської обласної ради (ДОКУМЕНТ)

Національне агентство України з питань державної служби дало офіційне роз’яснення щодо застосування статті 10 Закону України «Про державну службу» в частині суміщення державної служби зі статусом депутата місцевої ради.

Закарпатці зможуть безкоштовно телефонувати по СНД та у Грузію

Традиційно у межах благодійної акції Укртелекому 8 та 9 травня учасники Великої Вітчизняної війни та особи, що прирівняні до них, отримають від оператора 10 хвилин безкоштовних розмов з абонентами країн СНД та Грузії.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат