Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-10') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13640, 20

Закарпатці продовжують «здавати» правоохоронцям зали з ігровими автоматами

До поліції Ужгорода подзвонив невідомий, який повідомив, що на вулиці Грушевського біля магазину «Зіна» незаконно працює зал ігрових автоматів.

Будапешт краще бачить проблеми закарпатського Берегова ніж Київ

Угорське телебачення підготувало телевізійний сюжет про проблеми закарпатського міста Берегово. Мова йде проте, що великовантажні автомобілі,які йдуть через центр міста руйнують історичний міст через канал Верке.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні четвер, 19 травня. Нехай ранкова прохолода приємно бадьорить вас на початку дня, а свіжозварена гаряча кава зігріває і пробуджує до звершень. Насолоджуйтеся гармонійними хвилинами свого життя. Внутрішній спокій іноді так важливий для того, аби зупинитися на мить і з новими силами й свіжими думками розпочати щось нове. Смачного вам кавування і гарного дня!

Стратегічний радник Гройсмана Іван Міклош має відношення до закарпатських русинів

Я знаю, що Вікіпедії не можна довіряти на сто відсотків, але в тамтешній статті про вас сказано, що ви маєте українські корені. Це правда? - кореспондент

Набір студентів до ВНЗ здійснюватиметься за новим принципом

Набір студентів до ВНЗ вперше здійснюватиметься за новим переліком галузей та спеціальностей. Про це повідомила перший заступник міністра освіти і науки України Інна Совсун, інформує kmu.gov.ua.

Ужгородська прокуратура не може зупинити руйнування “Корони”

Так вирішили українські суди. А Ужгородська міськрада таким станом справ задоволена.

Прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом стрілянини в центрі Ужгорода

За фактом хуліганських дій за участі депутатів Ужгородської міськради розпочато кримінальне провадження

Суд довів, що Балога цинічно брехав про екс-мера Ужгорода Ратушняка (ДОПОВНЕНО)

Суд визнав, що екс-голова Закарпатської облради, а нині депутат Верховної Ради Іван Балога збрехав про те, що екс-мер Ужгорода Сергій Ратушняк взяв хабар мільйон євро від фірми AVE.

Ужгород: Власник готеля "Корона" Волошин підстрелив із пістолета громадського активіста Рахімова

Близько 16-ї громадський активіст Євген Рахімов на своїй сторінці у Фесбук повідомив:"Щойно на мене та Богуславського здійснив напад Волошин. Була застосована вогнепальна зброя"
Євген Рахімов   також виставив фото своєї ноги у калюжі крові.  

Наші літаки маневруватимуть у просторі Словаччини при посадці в Ужгород і після закінчення угоди

Словаччина дозволить українським літакам маневрувати в своєму повітряному просторі при посадці в Ужгород і після закінчення відповідної міждержавної угоди

Свято морозива в Ужгороді (ФОТОРЕПОРТАЖ)

14 травня відбулась радісна подія для Ужгорода — Свято морозива від компанії «Рудь». Найбільший виробник морозива в Україні потішив жителів та гостей міста не лише «солодким холодом», а й цікавою тематичною програмою.

350 літрів вина вилучили у мандрівників на кордоні у Закарпатті

16 травня на митному посту «Тиса» Закарпатської митниці ДФС припинено три спроби ввезення на територію України без оподаткування 343,5 літрів італійського вина.

У закарпатця виявили автомат Калашникова з АТО (ФОТО)

В одному з райцентрів Закарпаття співробітники Управління СБУ в Закарпатській області спільно з Головним Управлінням Національної поліції вилучили у місцевого мешканця автомат Калашникова з магазином із набоями.

В Ужгороді пройде дводенне свято бібліофілів "Книга – Фест 2016" (ПРОГРАМА)

Протягом двох дня в Ужгороді проходитиме традиційна акція – виставка «КНИГА-ФЕСТ 2016». Програма заходів у рамках книжкового фесту:

Підрозділи територіальної оборони провели показові заняття на Берегівщині  

На базі Берегівського ОМВК проведено заняття та одноденний збір з оргядром підрозділів тероборони, на які залучались особовий склад підрозділів тероборони району, представників військкоматів, райдержадміністрацій області, силових структур району.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі середа, 18 травня. Наповнюйте свій день позитивними емоціями вже зранку. Вчіться радіти дрібницям, бо вони нерідко вказують на щось значне в житті. Нехай ранкова кава буде смачною, а розмови до неї – щирими. Вдалої вам середи!

В Ужгороді відбулось вручення медалей найкращим командам Суперліги 2015/2016

Церемонія пройшла   відразу після останньої гри, в якій чемпіон - львівська «Галичанка» -   завдала поразки володарю срібла – «Карпатам»   - 28:18. В іншому матчі дня «Дніпрянка», яка завоювала бронзу, перемогла «Спартак», що фінішував четвертим - 28:24.

Юні Ужгородці стали володарами Кубка світу з кікбоксингу

Закінчився найсильніший з турнірів світової серії з кікбоксингу — Кубок Світу Hungarian Kickboxing World Cup, який проходив з 12 по 15 травня в Будапешті.

На Чемпіонаті Закарпаття з шашок-64 перемогла ігравська команда

Особисто-командний чемпіонат Закарпатської області з шашок-64 проведено в актовій залі Іршавського районного Будинку дитячої творчості (РБДТ) 14-15 травня.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат