Кращі лісові розсадники у Свалявському та Брустурянському лісництвах

15.05.2019 17:59 СОЦІО

 

Минуло більше місяця із того часу, коли держлісгоспи Закарпатського ОУЛМГ мали можливість подавати заявку на участь у конкурсі “Кращий лісовий розсадник”. Відтак участь у конкурсі взяли чотири держлісгоспи, серед яких Брустурянський, Свалявський, В.Бичківський та Перечинський.  

Мета конкурсу полягала у підвищенні ефективності ведення лісового господарства та лісорозведення, забезпечення лісовідтворення та лісорозведення високоякісним садивним матеріалом.

При проведенні конкурсу спеціальною комісією із числа науковців та працівників лісового господарства ЗОУЛМГ, враховувалися технологічні, економічні показники діяльності лісових розсадників і парників, які вирощують посадковий матеріал для цілей лісовідтворення і лісорозведення.

Конкурс проводився у номінаціях:

  • Кращий лісовий розсадник загальною площею до 0,5 гектарів;
  • Кращий лісової розплідник загальною площею понад 0,5 гектарів;
  • Вирощування посадкового матеріалу із закритою кореневою системою;

За результатами конкурсної комісії Закарпатського ОУЛМГ та Товариства лісівників України у Закарпатській області присвоєно перемогу у номінації кращий лісовий розсадник загальною площею до 0,5 гектарів – Ганьковицьке лісництво, ДП «Свалявське ЛГ». Кращий лісовий розсадник загальною площею понад 0,5 гектарів – лісництва, та вирощування посадкового матеріалу із закритою кореневою системою – Кедренського лісництва, ДП «Брустурянське ЛМГ».

Переможці отримали відповідні дипломи, а також грошову винагороду.

Прес-служба Закарпастького ОУЛМГ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат