Директора одного з лісгоспів Закарпаття нагородили почесним званням «ВІДМІННИК ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА

15.05.2019 17:51 ПОДІЇ

Сьогодні у конференц-залі Закарпатського ОУЛМГ, під головуванням очільника управління Валерія Мурги, відбулось робоче засідання, участь у якій взяли всі керівники держлісгоспів краю.

Перед тим як перейти до порядку денного, Валерій Мурга урочисто привітав іменинників, які нещолавно відмічали Дні народження, після чого вручив відзнаку Державного агентства лісових ресурсів України “Відмінник лісового господарства”.

Почесне звання отримав директор ДП “Брустурянське ЛМГ” Михайло Бігун. Кожна людина приходить у цей світ для виконання якоїсь місії. Лісівники – щоб завдяки висадженим і вирощеним ними лісам забезпечити здоров’я та екологічну безпеку тим, хто живе зараз і буде жити після нас.

Довідково: Нагрудний знак “Відмінник лісового господарства України”– відомча заохочувальна відзнака, що вручається працівникам Державного агентства лісових ресурсів України відповідно до наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України № 183 від 18.03.2013 р. за вагомий внесок у лісове господарство України та особливі заслуги перед державою.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат