Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13540, 20

Аналітика: Сало, алкоголь, коштовності: як викорінити «дипломатичну» контрабанду?

(мовою оригіналу) Какие товары нелегально перевозят за рубеж украинские дипломаты? Как эффективно бороться с контрабандой сотрудников украинских посольств и консульств.

12-річна закарпатка вийшла у фінал національного талант-шоу в Угорщині

Естер Голожої, 12- річна дівчина з берегівського Оросієва, виборола право боротися за найвищу нагороду у талант-шоу "Віртуози", яке проводить угорська телекомпанія "Дуна".

Виступ Івана Дорна в Ужгороді під загрозою зриву?

Через те, що відповідні умови організатори не виконали. Керівництво замку навіть не знає про концерт, що має відбутися на його території. Сподіваємося, що вся ця метушня не є спробою піару популярного співака

Закарпатське місто Перечин святкує День народження

У мережі з’явилася інформація про святкування Дня Перечина.

75% туроператорів можуть лишитися без ліцензій

Майже 2 тис. туркомпаній із 2550 ігнорують діючі умови ліцензування в Україні.

Ужгородський національний університет – серед найкращих в Україні

Центр міжнародних проектів “Євроосвіта” презентував 9-й академічний рейтинг вищих навчальних закладів України “Топ-200 Україна”.

Вандали в місті: Кому заважають міні-скульптурки Ужгорода

Ужгородців обурив черговий акт вандалізму в місті: зникла скульптурка князя Лаборця

Іспит на ринкову зрілість: чи зможуть закарпатські товаровиробники об’єднатися

«Досить ховатися», - з таким закликом звернувся відомий туризмознавець Федір Шандор до учасників зустрічі виробників традиційних продуктів харчування Закарпаття.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні понеділок, 30 травня. Нехай горнятко ароматної кави додасть вам гарного настрою на початку дня. Насолоджуйтеся приємною ранковою прохолодою. Хай ваші думки будуть спокійними, а успіх не забариться. Гарного понеділка!

Москаль хоче відкрити на Закарпатті ще десяти додаткових пунктів пропуску

Геннадій Москаль направив звернення міністру закордонних справ України Павлу Клімкіну з проханням посприяти у відкритті на державному кордоні України, що пролягає в межах Закарпатської області, десяти нових міжнародних пунктів пропуску.

На Закарпатті є цілительниця, яка видить людину наскрізь, а хвороби лікує пальцями

О Марии Ивановне Штулер из села Родниковая Гута, Свалявского района Закарпатской области, которой 2 августа исполнится 89 лет, в селе говорят, что она необычная человек- все болезни видит насквозь, а диагностирует их пальцами. И так, не имея медицинского образования.

Влада України   сама викопала собі яму   в особі Савченко

Надія Савченко повернулася з російського ув’язнення в Україну.

Сільрада під Ужгородом “втерла носа” керманичам обласного центру

Фото асфальтування доріг населених пунктів Баранинської сільради виклав голова Юрій Марусяк.

Контрабандний скандал:   Балога відгородився   від кума

На українсько-угорському кордоні в КПП «Лужанка» біля Берегова митники зупинили мікроавтобус із дипломатичними номерами. Водій Сергій Ліщишин відмовився надавати авто для догляду, показав дипломатичний паспорт та лист із посольства у Словаччині про те, що везе дипломатичний вантаж. Далі спробував утекти назад, в Україну, але не вдалося.

Втрачений Ужгород:   історія палацу Фріда

В Ужгороді є чимало будівель, які ще сотню років тому знали не за номером, а за «іменем»: палац Фріда, пасаж Вайди, будинок Гізелли, «Білий корабель», Рафанда. Деякі з цих назв ще досі побутують серед мешканців міста, а інші вже геть забулися. Про решту ми розкажемо пізніше, а нині почнемо з палацу Фріда. Чому його так назвали, яка тяжка доля спіткала родину багатія Фріда — знає «Про Захід».

«Срібний Татош»: Півсотні лицарів, тисячі гостей і справжні татоші

У Чинадійові вже вп’яте відбувся унікальний фестиваль середньовічної культури.

Як тисячі ужгородців ночували у музеях

Минулої суботи Ужгород долучився до європейської акції «Ніч у музеї». Мешканці та гості міста на кілька годин поринули у неповторну нічну атмосферу, яка панувала у п’яти музейних закладах обласного центру.

Дякую, мамо! Звіт про мам компанії P&G

Наприкінці 2015 року компанія P&G здійснила опитування, в якому взяли участь більш як 14 000 мам з 15 країн усього світу. Його головна мета – показати, що означає бути мамою в сучасному суспільстві, звернути увагу, скільки сил їй доводиться вкладати в своїх дітей і які виклики приймати. Водночас, використовуючи отримані дані, компанія прагне не тільки зайвий раз акцентувати на ролі матері в сім'ї та суспільстві, а й створити кращу продукцію для мам і їхніх сімей, щоб полегшити їх нелегку працю.

В Ужгороді назвали переможців книжкового фестивалю (ФОТО)

26 травня наприкінці книжкового ярмарку нагородили переможців конкурсу «Фест-книга» у 13 номінаціях та вручили подяки від облдержадміністрації видавництвам з-за меж області   та організаторам виставки.

Як на закарпатських дорогах залатали ями

Службою автомобільних доріг у Закарпатській області продовжується виконання ремонтних робіт на дорогах загального користування. Роботи тривають по всій території області із застосуванням традиційних технологій:

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат