Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13380, 20

Олександр Ледида: Сьогодні медицина в Україні тримається виключно на клятві Гіппократа…

19   червня всі ми вітатимемо медичних працівників із професійним святом — Днем медика! Немає такої людини, яка б у своєму житті не зверталася по допомогу   до лікаря   чи   медсестри.   Всі ми розуміємо, наскільки важлива галузь медицини, але сьогоднішній стан системи охорони здоров’я, на жаль, не задовольняє навіть базові потреби суспільства.  

За фактом кривавої НП на території «Корони» відкрито кримінальне провадження

За інформацією місцевих ЗМІ з посиланням на витяг із кримінального провадження за №12016070030001932, 4 травня за фактом збройного нападу депутата Ужгородської міської ради Івана Волошина на депутата міськради Романа Богуславського та його офіційного помічника Євгена Рахімова відкрито кримінальне провадження. Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

В Ужгороді «докапіталізовується» власність за бюджетні гроші, — переконані експерти

У четвер в Ужгородському прес-клубі відбувся тренінг-семінар «Навчання техніки журналістських антикорупційних розслідувань», який організували ГО Журнал «Ї» (Львів) та Ужгородський прес-клуб за участі тренерів Наталки Онисько, журналіста-розслідувача, й Тараса Возняка, політолога, головний редактор ГО Журналу «Ї».

Водоканал Ужгорода візьме позику   на 25 млн. євро

Сьогодні на позачерговому засіданні ужгородські депутати проголосували за те, щоб КП «Водоканал м. Ужгорода» взяв участь у проекті «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України».

Дзюдо. Шість медалей з "Кубка Шацьких озер"

Вже вп’яте Шацьк приймав молодих дзюдоїстів різних вікових груп на "Кубку Шацьких озер". Цього року змагання зібрало близько 200 спортсменів з Польщі, Білорусії, Молдови і України.

Націагентство з питань держслужби:Москаль може бути на займаній посаді до червня 2019 року

Національне агентство з питань держслужби підтвердило, що Москаль може залишатися на займаній посаді до червня 2019 року

На трасі в напрямку   Ужгорода перевернулась фура

16 червня близько 6:35 на автодорозі Київ-Чоп відбулась ДТП за участю вантажного автомобіля.

Прикордонники Мукачівського загону перешкодили контрабанді   сигарет

  Сьогодні вранці прикордонники Мукачівського загону в рамках проведення спільної спеціальної операції «Кордон – 2016 », попередили чергову спробу незаконного переправлення через кордон контрабандних сигарет.

Як відпочиватимуть закарпатські діти. ІНФОГРАФІКА

На Закарпатті протягом літа функціонуватимуть 122 дитячі заклади оздоровлення та відпочинку.

Сьогодні в Ужгороді пройде публічний захист дипломів хореографів (АФІША)

16 червня у Закарпатському обласному музично-драматичному театрі ім.братів Ю.-А. та Є.Шерегіїв відбудеться захист дипломних робіт студентів 4-го курсу спеціальності "Хореографія" Ужгородського коледжу культури і мистецтв.

Закарпаття визначає, як представити свій бренд

У Закарпатті завершилося маркетингове дослідження та моніторинг туристичних потоків краю, мешканців та експертів одним із завдань якого була розробка проекту туристичного бренду області.

65% іномарок в Україні можуть не пройти новий техогляд

Небезпека полягає в тому, що акцент у технічному огляді робиться не на технічний стан автомобіля, а на екологічність.

У митних зонах Закарпаття почалася війна за д’юті-фрі

Група Мошака-Ровта має намір витіснити групу Гранца-Потьомкіна з митних зон на кордонах

Політолог Тарас Возняк проведе в Ужгороді тренінг по журналістських антикорупційних розслідуваннях

Громадська організація Журнал “Ї” (м. Львів) та Ужгородський прес-клуб запрошують журналістів, блогерів та громадських активістів   16 червня на тренінг-семінар

Чеський архітектор Осаму Окамура про Ужгород: « Це місто, на жаль, належить автомобілям»

Осаму Окамура – чеський архітектор японського походження. Осаму народився у японському мегаполісі Токіо, диплом архітектора здобув у Чехії.

Юні лісівники допомагали   лісогосподарникам Ужгородщини

На днях юні гуртківці Кам’яницького шкільного лісництва провели практичне заняття на лісовому розсаднику, який закріплений за ними.   Директор Ужгородського лісгоспу Василь Кий зустрів юних лісівників і побажав їм легкої роботи та здобути більше практичних знань у лісовому господарстві.

У Закарпатті затримали угорців з 4 кг опіуму

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області обрав запобіжні заходи у вигляді взяття під варту строком на 60 днів трьом громадянам Республіки Угорщини, які підозрюються у незаконному зберіганні, перевезенні та збуті наркотичних засобів.

Закарпаття визначило власний туристичний бренд

У середу, 15 червня, у прес-центрі Закарпатської ОДА відбудеться брифінг для журналістів директора департаменту економічного розвитку і торгівлі обласної державної адміністрації Дениса Мана.

Українці в Естонії: власні школи, гуртки, мистецтво і взаємопідтримка

Українці в Естонії навчають дітей, розвивають українські культуру і мистецтво, пропагують українську мову, проводять безліч заходів й допомагають своїм співвітчизникам в Україні.

Закарпатська облрада підтримала перейменування Мукачеве в Мукачево

За таке рішення проголосували 49 депутатів. Наступний крок – за Верховною Радою.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат