На Міжгірщині нетверезий водій спричинив лобове зіткнення

16.07.2019 22:36 КРИМІНАЛ

ДТП сталася сьогодні у Синевирі. Постраждалі у лікарні.

Поліція розслідує дорожньо-транспортну пригоду, що трапилася близько 17:00 у селі Синевир, на Міжгірщині. Слідчо-оперативна група, що прибула за викликом встановила, що водій автомобіля Mercedes, 41-річний житель села Присліп, не впорався з керуванням та допустив лобове зіткнення з автомобілем Fiat, під керуванням 26-річного мешканця села Негровець.

У результаті аварії, обоє водіїв отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до лікарні. За фактом ДТП з потерпілими відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Обох керманичів освідували. У крові 41-річного виявили 1, 4 проміле алкоголю. Матеріали про медосвідування долучені до справи.

У той же час, звертаємося до громадян з проханням не розповсюджувати недостовірні дані, що поширюються у ЗМІ. Інформація про причетність до ДТП співробітника поліції не відповідає дійсності, оскільки жоден з водіїв не має відношення до правоохоронного органу. У справі триває досудове розслідування у ході якого буде встановлено всі обставини даної автопригоди.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат