Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13300, 20

Закарпатськими дорогами займуться aвстрійці

Про це підписано відповідну угоду. Згідно з нею до кінця року намічене будівництво 17 кілометрів доріг. На дані роботи буде виділено 92,31 мільйона гривень.

Рівіс скликає сесію Закарпатської облради

Сьогодні, 30 червня, голова обласної ради Михайло Рівіс підписав розпорядження (№ 60/01-49) про скликання четвертої сесії обласної ради сьомого скликання, яка відбудеться 28   липня   2016 року

У Закарпатській санепідстанції проводять обшук

У Закарпатській санітарно-епідеміологічній станції проводять обшук, пише УНН.

Ярослав Козарь здобув срібну нагороду на ЧУ з легкої атлетики

У Кіровограді на стадіоні «Зірка» відбувся Чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків 1999 р. н. та молодші. Упродовж трьох днів (27—29 червня) спортсмени боролися за путівки на юнацький чемпіонат Європи, який 14—17 липня прийматиме Грузія.

Контрабандисти чинять супротив прикордонникам

Військовослужбовці Державної прикордонної служби продовжують активно протидіяти протиправній діяльності на державному кордоні.

Туристичні автобуси швидше проїжджатимуть кордон через Закарпаття

У зв’язку з тим, що літній туристичний сезон перейшов у активну фазу та з метою уникнення накопичення автобусів з туристами, на пунктах пропуску Закарпатської митниці ДФС впроваджуються додаткові заходи.

Незабаром в Ужгороді запрацює дитяча залізниця

На Ужгородській дитячій залізниці тривають інтенсивні роботи з ремонту рухомого складу, вокзалу, зв’язку, сигналізації та іншого обладнання.

Можливо, літак із Кошице до Києва матиме зупинку в Ужгороді

Словаки розглянуть можливість здійснення авіаперельотів між Ужгородом і Києвом.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні четвер, 30 червня. Нехай ароматна ранкова кава надихає вас на нові звершення й додає впевненості прийдешньому дню. Будьте відкриті до світу, даруйте йому свою усмішку – й він віддячить вам тим же. Гарного четверга й смачного кавування!

Яким був сьомий закарпатський парад наречених (ФОТО)

У День Конституції України Ужгород заповнили наречені – учасниці сьомого Закарпатського параду наречених. Організатори свята дивували глядачів різними винахідливими досягненнями, зокрема, рекордною краваткою нареченого довжиною 32 метри.

Обласні депутати просять збільшити обсяг споживання електроенергії   для горян

Крайові депутати   Закарпаття ухвалили відповідне рішення і звернулися до Прем’єр-міністра України Гройсмана В. Б., голови   Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Вовка Д. В.

Москаль - про гроші потерпілим від градобрю закарпатцям

Станом на ранок вівторка (28.06) сільські та селищні ради Виноградівського району не розподілили жодної копійки з коштів, виділених розпорядженням голови ОДА Геннадія Москаля та сесією Виноградівської районної ради, для потерпілих від градобою селян.

У Закарпатті вилучили невеличку контрабанду сигарет (ФОТО)

Учора, 28 червня прикордонники Мукачівського загону в рамках проведення спільної спеціальної операції «Кордон – 2016 », попередили чергову спробу незаконного переправлення через кордон контрабандних сигарет.

У Закарпатті ліквідовують наслідки підтоплення (ФОТО)

У Закарпатті триває ліквідація наслідків підтоплень окремих населених пунктів Рахівщини.

Така історія: 71 рік тому до України приєднали Закарпаття

29 червня 1945 року в Москві було підписано чехословацько-радянську угоду про Карпатську Україну, за якою Закарпаття було приєднано до Української РСР.

Влада Мукачева газетні кіоски зносить незаконно

У Мукачеві влада почала масштабну боротьбу з малими архітектурними формами, але останнє рішення сесії, щодо знесення МАФів було незаконним

Сьогодні в Мукачеві встановлять шаховий рекорд України

Сьогодні стартує десятий міжнародний шаховий фестиваль “Мукачівське літо”. Змагання проводяться у приміщенні ресторанного комплексу “Eventum Hall”.

Ужгородському меру "забили кілок" в голову про майбутнє "бусиків"

Богдану Андріїву, можливо, доведеться пожертвувати "маршрутками", щоб зменшити викиди вуглекислого газу

Президент України присвоїв Василю Свалявчику звання "Народний художник України"

На офіційному сайті Президента України з’явився Указ №276/2016 "Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Конституції України". Серед когорти відзначених є й ім’я Василя Свалявчика.

В Ужгороді хочуть внести зміни до детального плану території

Виконавчий комітет Ужгородської міської ради завтра, 30 червня, розгляне проект рішення про містобудівну документацію, яким пропонується внести зміни до детального плану території

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат