Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13340, 20

Водоканал Ужгорода бере 25 млн. євро позики і підвищує тарифи до 16,43 грн. за куб. м

У п’ятницю 17 червня ужгородські депутати зібралися на позачергове засідання з метою підтримати участь КП «Водоканал м. Ужгорода» у проекті «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України». Цим проектом передбачається залучення коштів позики від Європейського інвестиційного банку на суму 25 млн. євро для фінансування субпроекту «Реконструкція системи водопостачання та водовідведення міста Ужгорода». На отриману позику планують провести реконструкцію мереж та об’єктів питного водопостачання і водовідведення м. Ужгорода, які перебувають на балансі Водоканалу.

На переконання біолога, влада Ужгорода висадила нестійкі до захворювань каштани

В Ужгороді висадили молоді каштани, які не є стійкими до збудника мінуючої молі, повідомив завідувач кафедри ботаніки УжНУ Олег Колесник.

Колесо історії не розвернути: аналітик Олег Пономарь пояснив значення Brexit для України

Скорочення Brexit — це Британія-екзіт (вихід із ЄС). Далі — мовою оригіналу. "Альтернативой выходу Британии из ЕС может стать Балто-Черноморский Союз с сильной Украиной, говорит политаналитик и блоггер, к мнению которого прислушивается мировая бизнесово-политическая элита, Олег Пономарь".

Три тисячі закарпатців призвали в армію

Протягом шести хвиль мобілізацій в армію призвали три тисячі закарпатців.

Радіоактивні годинники перевозив закарпатець в Угорщину (ФОТО)

Сьогодні близько першої години ночі прикордонники Мукачівського загону у пункті пропуску «Лужанка » виявили громадянина України, який намагався перемістити до Угорщини два радіоактивні годинники.

Віктор Балога побив гендиректора каналу "М-студіо"

23 червня в Мукачеві близько 16.00 народний депутат України Віктор Балога увірвався в приміщення телекомпанії «М-студіо» (яка належить йому особисто), влаштував там дебош і побив гендиректора Володимира Шубця. Усе відбулося на очах інших журналістів «М-студіо».

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні п’ятниця, 24 червня. Нехай ранок буде наповнений приємними емоціями від спілкування з близькими людьми й ароматного ранкового кавування. Прокидайтеся в доброму гуморі, налаштовуйте себе на успіх – і він не забариться. Гарного дня й корисних справ нині!

Як закарпатцям пережити пекельну спеку: ТОП-9 порад (ІНФОГРАФІКА)

Настрої погоди цього тижня на Закарпатті дуже мінливі – після градопаду в області наступила спека.

Віктор Балога погрожував фізичною розправою співробітникам ТРК на Закарпатті (ДОПОВНЕНО)

Народний депутат України Віктор Балога прийшов сьогодні на місцеву ТРК у м. Мукачево і погрожував фізичною розправою працівникам телебачення. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Закарпатській області.

Протягом шести хвиль мобілізацій в армію призвали три тисячі закарпатців

Протягом шести хвиль мобілізацій в армію призвали три тисячі закарпатців
На Закарпатті завершується черговий призов на строкову службу, військові комісаріати продовжують відбір кандидатів та прийняття на службу за контрактом.

В Ужгооді пройшов Чемпіонат області з пауерліфтингу

55 спортсменів з семи районів Закарпаття взяли участь у чемпіонаті області з класичного пауерліфтингу серед чоловіків і жінок, що пройшов у приміщенні ужгородського спортивного клубу «Проспект». На відкритті   турніру атлетів привітали перший заступник міського голови Ужгорода Іштван Цап, начальник управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради Євгеній Бобров і депутат Ужгородської міської ради Євгеній Прозор.

Закарпатська облрада, можливо, допоможе постраждалим від граду районам області

За інформацією, що надійшла до обласної ради з адміністративно-територіальних одиниць області, станом на 22 червня руйнівні наслідки стихії зафіксовані у Виноградівському, Іршавському, Свалявському, Тячівському та Хустському районах, а також у місті Мукачеві.

30 закарпатських посадовців заплатять штраф за незаконну рубку лісу

Лісомисливське господарство своєю діяльністю завдало шкоди на суму 124669 гривень.

Невдовзі розпочнеться   ремонт автодороги до Верецького перевалу

Угорці беруться за ремонт автодороги до Верецького перевалу й переглянуть на пропозицію Москаля схему фінансування будівництва Берегівської окружної дороги

Щорічний освітній наметовий табір «A.L.L. RightS» на Закарпатті

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес- конференція організаторів щорічного освітнього наметового табору «A.L.L. RightS».

500 тисяч виділяють гривень Хустському району, мільйон — Виноградівському — на ліквідацію наслідків

Сьогодні (22.06) зранку Геннадій Москаль провів термінове засідання Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якій розглядалося питання ліквідації наслідків стихійного лиха в Хустському та Виноградівському районах.

Ірина Галай розповіла у Закарпатті, як підкорювала Еверест

На території комплексу «Термальні Води «Косино» відбулася прес-конференція Ірини Галай, закарпатки, яка перша з українок піднялася на Еверест.

СТАТИСТИКА: У Закарпатті мешкають 137 вовків, понад 23 тисячі зайців, понад 3 тисячі лисиць

У Закарпатській області проведено щорічну важливу справу - таксацію (облік) дикої фауни у всіх мисливських господарствах.

Москаль: «Усі кошти резервного фонду області направлені на ліквідацію наслідків стихійного лиха»

Сьогодні зранку Геннадій Москаль провів термінове засідання Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якій розглядалося питання ліквідації наслідків стихійного лиха в Хустському та Виноградівському районах.

Чому провал України на Євро - це класно (ДОПОВНЕНО)

Ганебне Євро-2016 для України, насправді, дуже класна штука, якщо правильно нею скористатися і вбити в собі "ньюсовків"

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат