Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13260, 20

Свято Івана Купала: звичаї, традиції і вірування

Найколоритніше та найцікавіше свято, яким закінчується літній сонячний цикл календарних дохристиянських свят – це свято молоді – Купало або Купайло

Дії перевізників Закарпаття порушують 9 законів України та Конституцію

Протокольне рішення громадської організації на противагу законам? Чи законні дії громадської організації перевізників і влади? На ці питання намагається знайти відповідь прес-служба громадської приймальні УГСПЛ в місті Ужгород.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні   четвер, 7 липня. Додавайте до ароматної кави улюблені солодощі й думайте про щось хороше на початку дня. Нехай всі життєві рішення приймаються легко. Відпускайте те, що бентежить вас і наповнюйте серце радісними емоціями. Смачної вам кави і вдалого четверга!

Прикордонники-строковики затримали   9 нелегалів із Афганістану  

Групу нелегальних мігрантів затримали прикордонники Мукачівського загону на ділянці відділу «Лужанка».

Індус Харікрішна: Два роки на Закарпатті були дуже класними

«Я дуже люблю вареники з картоплею та млинці з сиром і яблуками. Я вмію це приготувати, але вареники не вмію склеювати (Усміхається – Авт.), купую готові, а млинці можу зробити.

Угорщина оголосила про референдум щодо квот на мігрантів

Референдум із питання обов’язкового розподілу мігрантів по країнах ЄС пройде в Угорщині 2 жовтня 2016 року.

Як живеться закарпатцям за кордоном: плюси та мінуси роботи заробітчанина

Що таке заробітки – закарпатці знають не перше століття. У кожного в родині буде хоча б одна людина, яка у пошуках роботи змушена була поїхати за кордон.

Дешеві іномарки з Європи: коротко та зрозуміло про їх ввіз та розмитнення

Порошенко нарешті підписав закон про вживані авто, але на нього ще чекають зміни. Що відомо вже? Скільки тепер коштуватиме користована машина і що потрібно для її купівлі? Про це далі.

Що насправді сталося на держкордоні в Ужгороді (ДОПОВНЕНО)

Ситуація на держкордоні зі Словаччиною на КПП "Ужгород" була першим недобрим сигналом для "пересічників"

Невицький замок хочуть врятувати, створивши історико-культурний заповідник

Створення історико-культурного заповідника може допомогти врятувати Невицький замок на Закарпатті. Про це йшлося на засіданні за круглим столом в облдержадміністрації

Як закарпатські нардепи голосували по справі Онищенка

5 липня на засіданні парламенту під час розгляду питання стосовно депутата України О. Онищенка ВРУ спочатку було надано згоду на притягнення до кримінальної відповідальності

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні середа, 6 липня. Зустрічайте ранок з горнятком ароматної кави під акомпанемент хороших спогадів. Цінуйте такі миті затишку й умиротворення, а також людей, котрі вас підтримують добрим словом, щирою усмішкою, теплим поглядом. Нехай нині все складається саме так, як захочете ви. Гарної середи!

Ужгородський Орден Марії-Терезії отримав офіційний патронат Габсбургів

Ужгородський орден Марії-Терезії отримав королівське визнання – ерцгерцога та королівського принца Шандора та його дружини Герти-Маргарет.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі 5 липня, вівторок. Нехай ароматна ранкова кава додає настрою прийдешньому дню. Запрограмовуйте себе на хороші справи, будьте в гармонії зі світом, віддавайте любов – й отримуйте натомість значно більше. Смачних вам солодощів до ранкової кави і гарного вівторка!

У ФК "Минай" забрали перемогу через порушення регламенту

У неділю відбулися матчі 12-го туру у Вищій лізі Чемпіонату Закарпаття. У Першій лізі наразі триває перерва у матчах, після закінчення першого кола.

Буревій на Тячівщині повалив понад 25 тисяч м³ деревини

Вітровал на Тячівщині нашкодив лісовим угіддям Мокрянського держлісгопу.

Ситуацію на Солотвинському солеруднику вивчають експерти Євросоюзу

На Закарпатті перебуває експертна комісія Євросоюзу. Спільно зі спеціалістами Угорщини на чолі з представником Уряду сусідньої країни Іштваном Йоо фахівці проаналізують стан справ на Державному підприємстві «Солотвинський солерудник». До ЄС за допомогою з ініціативи Закарпатської облради на початку року звернувся Уряд України, у зв’язку з критичною ситуацією, яка склалася на закарпатських солекопальнях.

За 133 долари в один бік пропонують літати з Ужгорода до Києва

Можливість відновлення авіасполучення між Ужгородом і Києвом напряму залежить від економічної ситуації в Україні та купівельної спроможності громадян.

Закарпатцям допомагають захищати їхні права (ФОТО)

30 червня громадська приймальня УГСПЛ в місті Ужгород та ГО «Закарпатська громада» завершили   тижневі виїзні консультації. Цього місяця локації «днів громадської культури» охоплювали смт Великий Березний, міста Ужгород та Виноградів.

Які звіти податковій мають подати закарпатці у липні

Фахівці ГУ ДФС у Закарпатській області інформують платників, що:

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат