Агонія міської влади Ужгорода

06.09.2019 14:43 РАТУША

Відбулася сесія Ужгородської міськради, яка стала не просто скандальною, а кримінально-скандальною. Депутати разом із мером пішли на кроки, які свідчать про агонію.

Зокрема, були прийняті рішення і про забудову ділянки біля драмтеатру, і про забудову зеленої зони на вулиці Генерала Свободи, і про виділення земельної ділянки під забудову навіть у Боздоському парку.

Більше того, щоб уникнути сплати за землю, депутати віддали 6 гектарів міської землі під… сільське господарство. Вони просто знайшли в законодавстві статтю, яка передбачає звільнення від земельних податків у разі виділення ділянки під сільське господарство.

Але й на цьому злочини влади міста не закінчилися. Як ми повідомляли, влада міста за певний хабар домовилася з одним із кандидатів на посаду керівника пологового будинку, що той без проблем очолить цей заклад. І лише завдяки активності громади та деяких нардепів, цей план влади не вдався. Було обрано іншого кандидата. І ось зараз на цій злочинній сесії депутати скасовують вибори керівника пологового будинку, які вже відбулися, і призначають нові.

Всі ці рішення міськради свідчать про те, що незабаром нові вибори і депутати та керівники міста просто мають намір більше накрастися. Всі ці питання повинні бути на контролі в прокуратури, бо інакше громада багато втратить.

Prozak.info

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат