Доторкані

07.09.2019 20:28 ПОЛІТИКА

Парламент в Україні почав активно працювати. Одним із перших рішень було зняття недоторканності з нардепів.

Рішення ухвалили переважною кількістю голосів. Пручалися лише колишні «регіонали» з проросійської партії. Після ухвалення рішення про зняття недоторканності в депутатів була ейфорія. Фотографи зафіксували переписку однієї нардепки з Кривого Рогу від «Слуги народу», яка написала якомусь «Коханому», що у неї таке піднесення, що може кохатися з ним день і ніч.

Доторканими депутати стануть із початком наступного року, коли закон набуде чинності.

Загалом парламент працює й над іншими питаннями. Наприклад, легалізовує в Україні гральний бізнес, а також дає дозвіл на продаж землі.

До речі, два нардепи від Закарпаття ввійшли в дивну фракцію «За майбутнє» — Поляк та Балога. Ця фракція налічує 25 нардепів і дахом її вважають Коломойського. Тобто, Балога таки вирішив примаститися до нової влади, але з іншого боку.

З негативного. Влада вирішила віддати Росії головного і єдиного свідка та учасника підриву малайзійського літака — Цемаха. Після цього вже у нас не буде свідчень про те, що винуватцем трагедії є Росія. Після цього міжнародна спільнота може спокійно вважати саме Україну винною у катастрофі літака.

Ну і цей тиждень є ще цікавим тим, що влип у скандал ще один закарпатець. Цього разу неприємності у Валерія Пацкана. Обласканий Кличком та Порошенком, Пацкан очолив Рахункову палату України. Ця структура перевіряє на законність витрачання коштів держструктурами. Та, як виявилося, сама Рахункова палата при Пацкану не гребувала величезними витратами. Як повідомляє «Оглядач», бюджет Рахункової палати до Пацкана був 80 мільйонів гривень, а при ньому зріс до 462-х мільйонів. Журналістам видання також дивно, що на 11 чиновників Рахункової палати було куплено 20 дорогих автомобілів. Неважко було здогадатися, що це автомобілі «Тойота», бо саме салон «Тойоти» був у Пацкана до призначення керівником держоргану.

Коментарі :


19.10.2019 15:44 закон один для всiх

Доторканих легше притягнути до вiдповiдальностi нiж недоторканих, якi можуть грабувати, ховаючись за недоторканiстю. Тому i життя таке важке в народу, бо кримiнальники у владi.


21.09.2019 07:37 жуст

доторкани недоторкани-да какя мне от этого разница.эти зе-принимают все кроме того,что надо народу.а народ украинский интересует депутаты меньше всего.цена на газ на носу зима а газа нет и если и будет то по какой цене.и смогу ли оплитить тот газ за свои 50 эвро пенсии.говорят вот субсидии.но пошол посмотрел и плюнул.такого столпотворения я не видел даже в советских гастрономах за колбасой.по 2,20 за кило.да и вообще чего это я должен печся за ту субсидию.а получать ее будет како-то жулик.но при этом я еще и мучится должен.вот чего больше всего надо народу.а эти вот доторканни не доторкани.да пошли они эти депутаты лесом или куда подальше-в тюрму.это-ж надо пианистов в том парламенте снова полно.а за такое не штрафы платить надо,а как в польше криминал от з-х до 5-ти лет.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат