У ДТП на Мукачівщині постраждало 7 осіб, загинув водій

09.09.2019 12:49 КРИМІНАЛ

На автодорозі Київ-Чоп в Мукачівському районі водій автомобіля «Daewoo Lanos» не впорався з керуванням та допустив зіткнення із зустрічним автомобілем. Винуватець ДТП   від   отриманих   травм загинув, ще 6 осіб травмовано, серед яких вагітна жінка та 3-річна дитина. Поліція розпочала за фактом автопригоди слідство.

Учора, 8 вересня, близько 09.50 год до Мукачівського районного   відділення поліції надійшло повідомлення про автопригоду з потерпілими на автодорозі Київ-Чоп неподалік смт.Чинадієво.

На місці події слідчо-оперативна група встановила попередні обставини автопригоди. Як з’ясували правоохоронці, 40-річний водій «Daewoo Lanos», мешканець Сваляви, рухаючись у напрямку Мукачева, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив лобове зіткнення з автомобілем «Skoda Octavia» під керуванням 27-річного мукачівця.

Внаслідок зіткнення водій «Daewoo Lanos» помер на місці аварії. Його дружину та 35-річного пасажира, жителя Львівської області, з тяжкими травмами госпіталізовано до Мукачівської ЦРЛ.

Вагітну 34-річну жінку та її 3-річного сина, які були пасажирами «Skoda Octavia», також помістили до медзакладів для надання допомоги. 27-річний водій та його 26-річна дружина перебувають на амбулаторному лікуванні.  

За фактом ДТП з   тяжкими   наслідками відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Транспортні засоби поміщені на спецмайданчик поліції. У справі призначено ряд експертиз, у ході яких буде з’ясовано усі обставини автопригоди.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області:

https://zk.npu.gov.ua/news/porushennya-pravil-dorozhnogo-ruxu/policziya-mukachivshhini-vstanovlyuje-obstavini-dtp-u-yakij-postrazhdalo-7-osib-z-yakix-odna-lyudina-zaginula/

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат