Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13180, 20

Бізнесмени із Саудівської Аравії хочуть збудувати на Закарпатті ареал бізнесу

Аравійські бізнесмени хочуть побудувати на Закарпатті бізнес-містечко. До нашого краю з візитом завітав очільник компанії «Альбассамі Ґруп» із Саудівської Аравії Абдулла Альбассамі.

У який український виш краще не вступати?

У вищих навчальних закладах по всій Україні зафіксовано 381 порушення. Із них – 101 випадок здирництва. 80 університетів не гарантують вибір дисциплін студентами. У понад 150 випадків ВНЗ не надають повної інформації про себе.

Пальці диявола — жахливий гриб, що вилуплюється з інопланетного яйця, росте на Закарпатті

Дехто вважає, що знайти такий гриб в Україні до щастя. Світлину та опис гриба оприлюднив на своїй сторінці в мережі Фейсбук краєзнавець Олександр Богданов.

Ужгородські дитячі садки закриють на період відсутності води

Про те, що у зв’язку з ремонтними роботами "Водоканалу" не будуть працювати дитсадки в Ужгороді, мешканці міста повідомляють у соцмережах.

Цигани із Закарпаття окупували метро у Москві та підняли на ноги всю російську поліцію

Як повідомив, заступник начальника УМВС, московського метрополітену циганський табір серйозно попсував нерви місцевим поліцейським.

Чому гальмується податкова реформа

Про необхідність податкової реформи йдеться давно. Цю реформу декларував екс-глава уряду Арсеній Яценюк, але реформи фактично не було. Все, що вдалося Яценюку, це трошки зняти навантаження на фонд оплати праці.

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні середа, 13 липня. Нехай екватор тижня буде насиченим хорошими подіями. Прокидайтеся з горнятком ароматної кави, додавайте до нього радість. Затишного ранку і вдалої вам середи!          

Закарпаття лідирує у порушенні прав журналістів

У червні Інститут Масової Інформації зафіксував випадки порушень свободи слова та прав журналістів в 11 областях. Лідером з таких порушень стала Закарпатська область

У Закарпатті є "своя" армія, своя церква, свої "русини", – заявив нардеп Княжицький

Народний депутат України Микола Княжицький висловив своє власне ставлення до подій у Мукачеві та області загалом.

Гандбол. Закарпатець виступає на Чемпіонаті світу у складі збірної України

Уродженець Хустщини, Денис Науменко, представляє Закарпатський край в складі національної збірної України з пляжного гандболу на чемпіонаті Світу в Будапешті.

Увага! У середу й четвер в Ужгороді не буде води

Як повідомив Водоканал м. Ужгорода, завтра (13 липня), розпочнуться роботи по переключенню аварійної ділянки водогону діаметром 630 мм на резервну лінію по вулиці Перемоги. У зв’язку з цим, періодом на 13-14 липня 2016 року буде припинено водопостачання з водозабору «Минай».

Змії в Карпатах: рекомендації щодо дій при зустрічі зі зміями

Активно відпочиваючи на природі, люди неодмінно стикаються зі зміями, незалежно від того отруйні вони чи ні, але як наслідок зіпсований настрій і шок гарантовано.

Ситуацію в Солотвині вивчає експертна комісія Євросоюзу

Нещодавно у Солотвино приїхала експертна комісія Євросоюзу в Україні з метою проведення оцінки ризиків і загроз у зв’язку з ситуацією, що склалася на території діяльності державного підприємства «Солотвинський солерудник».

Аналітика: Загроза підвищення пенсійного віку, або Що чекає українців

(мовою оригіналу) В Верховной Раде снова начали обсуждать вопрос повышения пенсионного возраста. При этом барьер может вырасти существенно: для мужчин — на 3—5 лет, или до 63—65 лет (женщины сейчас выходят на пенсию в 57,5 лет, но с 2021 г. — в 60 лет.)

Національний парк на Закарпатті зацікавив шотландських інвесторів

Національний природний парк «Зачарований край» минулого тижня відвідала група іноземних інвесторів.

Ужгородський театр закрив 70-й сезон "Орфеєм та Еврідікою"

10 липня у Закарпатському обласному українському музично-драматичному театрі імені братів Шерегіїв відбулося закриття 70 театрального сезону драмою « Орфей та Еврідіка».  

Коли закарпатський «Єврокар» почне випускати електромобілі?

Чеський автомобільний гігант Škoda Auto планує в 2025 році випускати чотири марки електромобілів під цим легендарним брендом.

Ужгород, площа Дружби Народів: Рекламні щити таки демонтують

Декілька рекламних носіїв, так званих білбордів, нині демонтують в Ужгороді на площі Дружби народів.

Майже половина західних українців проведе літню відпустку вдома, а третина взагалі не відпочиватиме

Такими є результати всеукраїнського опитування громадської думки, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат