Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13100, 20

Москаль не бачить хто би міг   розкрити вбивство Шеремета

Геннадій Москаль про замовне вбивство Павла Шеремета:

Скільки заробляють закарпатці у різних районах?

Заробітна плата мешканців краю різниться відповідно до району їх проживання. Відмінною є і кількість відпрацьованих годин.

Фіни будуватимуть сміттєпереробний завод на Закарпатя після того, як отримали «копняка» у 94 містах

Фінська компанія, яка у Тячеві збудує сміттєпереробний завод, об’їздила всю Україну і понад 90 міст у пошуках згоди на розташування свого сумнівної екологічної якості заводу. Востаннє фіни отримали відмову у Львові. від якого відмовився Львів.

У Закарпатті літературним вечором вшанували Юрія Керекеша (ФОТО)

Пам'ять про великого уродженця Великих Лучок
вчора вшановували односельці, близькі та колеги по перу.

Чому у Закарпатті треба створити новий лісгосп — ДУМКА

Наталія Катреняк: «Створення нового лісгоспу – це крок до збереження лісів».

У Туреччині звільнили всіх ректорів та деканів університетів

Рада з питань вищої освіти Туреччини у вівторок, 19 липня, ухвалила рішення про звільнення 1577 керівників - ректорів та деканів - усіх університетів країни.

УжНУ бере участь у реалізації проекту Британської Ради

У рамках співпраці УжНУ та Британської ради триває реалізація проекту «Англійська мова для університетів», до якого УжНУ приєднався в травні 2016 року і став одним з 13 ВНЗ – учасників.

Як бюджетно подорожувати Західною Європою: Нотатки закарпатського туриста

У суспільстві побутує стереотип, що для подорожей потрібно багато грошей. Мовляв, «це розвага для багатих». Проте мало хто знає про такі поняття, як «автостоп», «лоу кост», «couchsurfing» тощо. Ця стаття присвячена саме бюджетній мандрівці до Західної Європи.

Сергій з Корзо: «Я молюсь за кожного, хто дає мені милостиню»

Ужгородці бачать його на вулиці Корзо, біля «Астіки», майже кожного дня. Перехрестя, за словами Сергія, його місце. Там він звик стояти. Там він просить милостиню. Каже, що вірить у силу Божу, адже вона змушує не покладати руки.

ГУ ДФС у Закарпатській області розглянуло 47 скарг на податкові рішення інспекцій

Головним управлінням ДФС у Закарпатській області впродовж першого півріччя 2016 року розглянуто 47 первинних скарг платників податків.

До Закарпаття завітали потенційні інвестори з Чехії

Після нещодавньої поїздки голови Закарпатської облради Михайла Рівіса до Устецького краю (Чехія) та зустрічі з тамтешньою бізнес-елітою до нашого краю навідався перший потенційний інвестор.

Здобутки та проблеми шахів на Закарпатті: відверто з Аркадієм Воровичем

Сьогодні відзначається Міжнародний день шахів. До свята журналісти поспілкувалися з кандидатом у майстри спорту, триразовим чемпіоном області, віце-президентом обласної шахової федерації – Аркадієм Воровичем.

Соцмережі про вбивство Павла Шеремета, особистого ворога Лукашенка та друга Нємцова (ДОПОВНЕНО)

Павло Шеремет, який прославився роботою в Україні та Росії, народився у Білорусі в Мінську у 1971 році

Сергій Ратушняк про "турецьке АТО"

"Эрдоган "поимел" Турцию. Будучи с малым рейтингом, мечтал устранить препятствия к полной узурпации власти по примеру РФ и Украины".

Журналісти на карті зобразили масштабні вирубки лісів у Карпатах

Де і скільки лісів вирубали в Карпатах: Texty.org.ua презентували інтерактивну карту, на якій видно вирубки лісів за чотири роки — з літа 2011-го до червня 2015 року.

Берегівські посадовці зазіхнули на земельну ділянку професійного ліцею сфери послуг

Берегівською місцевою прокуратурою розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.366 КК України, а саме службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки.

Поліція визначила місця де на Закарпатті найчастіше стаються аварії

Протягом липня правоохоронці спільно зі Службою автодоріг Закарпатської області та Державним науково-дослідним інститутом Укравтодору провели аналіз місць концентрації ДТП та аварійно-небезпечних ділянок дороги.

Олександру Шуфричу пригрозили в’язницею через борги перед гравцями «Говерли»

Юрист Дмитро Коробко, який представляє інтереси екс-футболістів "Говерли" Дмитра Трухіна та Сергія Кузнєцова, розповів про те, як не залишає боротьбу з Шуфричем та збирається повертати борги своїх клієнтів.

ГК Карпати отримали імовірного суперника у єврокубку

У Відні відбулось жеребкування Кубка ЄГФ та Кубка виклику.

Дарія Новікова: Мрію показати найкращий можливий результат у спорті

«Головне в житті – це перемога над собою, удосконалення своїх умінь та навичок» - каже Дарія Новікова – дівчина з Ужгорода, яка зайняла цьогоріч 1-ше місце у Кіровограді на Всеукраїнській першості серед юніорів. Вона трудолюбива та амбіційна. Ця перемога дала Дарії ще більше сил для того, щоб впевнено крокувати до Олімпійських вершин.  

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат