Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13160, 20

Що буде далі з проектом по "пересічці"?

Законопроект народного депутата Віктора Балоги про спрощення «пересічки» (щодо створення сприятливих умов для використання автомобілів з іноземною реєстрацією) застряг у Верховній Раді України.

Чиновники просять покарати закарпатця, який незаконно рубав ліс на Виноградівщині (ФОТО)

13 липня поточного року близько 17-ої години лісовою охороною Виноградівського лісництва в кварталі № 81 заказника «Чорна гора» було виявлено «на гарячому» при здійсненні незаконної вирубки дерев мешканця Виноградова громадянина Михайла Шаланкі.

Закарпатські депутати хочуть заборонити підвищення цін і тарифів

Закарпатські депутати хочуть заборонити підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги для населення

"Жити по-новому": Щороку в Україні розкрадається $10-15 млрд

Щороку в Україні розкрадається $10-15 млрд. А державі не повернули навіть 1 млрд. грн. (далі — мовою оригіналу)

Верховна Рада перейменувала одне з сіл Хустщини

На черговому засіданні Верховна Рада України прийняла постанову "Про перейменування деяких населених пунктів Закарпатської, Одеської та Чернігівської областей" .
Про це повідомляє офіційний сайт парламенту.

У Рахівській районній лікарні перебуває вже 16 туристів, які занедужали під час відпочинку в горах

Станом на 06:00 15 липня до Рахівської районної лікарні госпіталізовано та перебувають на стаціонарі інфекційного відділення 16 мешканців м. Дніпро.

В Мукачеві зруйнували радянський меморіал

Міська влада Мукачева розпочала руйнацію створеного у радянські часи меморіалу у парку Перемоги.

Кількість загиблих від теракту у Ніцці зросла до 84 осіб

Про це повідомляє Le Figaro з посиланням на інформацію МВС Франції. Крім того, як повідомляється, стан 18 поранених "абсолютно критичний".

Як ужгородці на Івана Купала гуляли

«Ой на Івана, та й на Купала, Там дівчинонька квіти збирала, Квіти збирала, в пучечки клала, До річки несла, в воду пускала», — співають у народній календано-обрядовій пісні. Так відзначали останнє свято літнього сонячного циклу давні слов’яни. Крім того стрибали через вогонь, ворожили на суджених, шукали цвіт папороті, адже свято вірили, що ця ніч магічна, тож здатна втілити в життя найпотаємніші бажання.

Москаль зустрівся з фінськими інвесторами, які будують сміттєпереробний завод у Тячеві

Геннадій Москаль зустрівся з представниками фінської   фірми Еколоджікал Систем Солюшнс – панами Пенті Патосалмі та Тімо Койвумакі, котрі будують сміттєпереробний завод у Тячеві. У зустрічі також взяв участь міський голова Тячева Іван Ковач.

В Ужгороді вода буде зранку 15 липня — Водоканал

До уваги абонентів КП «Водоканал м. Ужгорода»!

На даний момент завершено основний об’єм робіт по переключенню аварійної ділянки водогону діаметром 630 мм по вулиці Перемоги.

Закарпатські рятувальники вивезли з Карпат 15 дітей-туристів, які захворіли у поході

О 04:40 13 липня в оперативно-рятувальну службу повідомили, що під час проходження туристичного маршруту між горами Переспіл та Стара у Рахівському районі погіршилося самопочуття 5 дітей. Вони перебували у складі туристичної групи з 39 чоловік, що прибула на Закарпаття з м. Дніпро.

Закарпатські депутати просять не підвищувати ціни на компослуги

На розгляд крайових обранців під час четвертої сесії облради, яка відбудеться 28 липня п.р., подається проект рішення про встановлення тимчасового мораторію (заборони) на введення з 1 липня 2016 року в дію підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги для населення Закарпатської області.

В Італії затримали підозрюваного у контрабанді наркотиків в Україну

В Італії Інтерпол затримав зловмисника, якого Служба безпеки України підозрює в контрабанді в нашу країну особливо небезпечного наркотичного засобу.

Хто "замовив" заступника голови Закарпатської облради

Хто міг оприлюднити старі документи про фальшивий диплом заступника голови Закарпатської облради Петра Грицика

Доброго ранку, любі читачі!

Сьогодні четвер, 14   липня. Заваріть собі горнятко ароматної кави і подумайте про щось хороше на початку дня. Цінуйте те, що маєте і робіть щось для свого майбутнього. Нехай успіх супроводжує вас на кожному кроці. Смачної кави і гарного дня!

Москаль: У Ющенка рахували каву, яку випила моя донька. Частина 1

16 липня - рівно рік, як головою Закарпатської обласної державної адміністрації став одіозний і досвідчений політик Геннадій Москаль. "Знай" відправився в гості до Геннадія Геннадійовича на Закарпаття та поговорив про життя, політику і відносини з нинішнім керівництвом країни.

Михайло Ряшко: Після виключення "Говерли" з УПЛ, обрав "Іллічівець"

«Іллічівець» в це літнє міжсезоння поповнив свої ряди вже чотирма новачками. Михайло Ряшко, один з новобранців приазовської команди, в минулому сезоні добре себе зарекомендував у Прем'єр-лізі. В інтерв'ю прес-службі «Іллічівця» Михайло розповів про себе.

Журналісти дізнались про доходи та майно обласних та місцевих прокурорів Закарпаття

Про роботу всієї прокурори Закарпатської області можна судити по її керівництву. Вже колишній головний прокурор регіону Володимир Янко не тільки далекий від поняття законності, а, навпаки, сам є втіленням корупції, а свої доходи за краще приховувати від громадськості.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат