Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13140, 20

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі вівторок, 19 липня. Будьте впевнені у власних силах і робіть те, що вам до душі. Робота стає творчістю, коли подобається. Нехай у вас буде саме так. Насолоджуйтеся життям, щиро кохайте і віддавайте любов оточенню. Гармонійного вам настрою і смачного ранкового кавування!

В УжНУ буде американістика

З ініціативи кафедри історії України в Ужгородському національному університеті у 2016-2017 навчальному році відкривається спеціалізація «Американістика» на бакалавраті з напряму «Історія та археологія», починаючи з першого курсу.

Спілка медійників Закарпаття шукає тренера

Спілка медійників шукає експерта для проведення тренінгу зі стратегічного планування.

У Закарпатті продали 200 тисяч м³ деревини

У вівторок, 12 липня, у приміщенні актового залу Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства відбулись додаткові аукціонні торги лісоматеріалами заготівлі третього кварталу поточного року.

Закарпатських журналістів запрошують взяти участь у конкурсі

Асоціація міст України оголошує конкурс серед регіональних засобів масової інформації на краще висвітлення заходів Всеукраїнської акції «Децентралізаційний марафон».

Економічний факультет УжНУ запрошує абітурієнтів на навчання

У Консолідованому рейтингу вишів України Ужгородський національний університет за підсумками минулого навчального року піднявся з 30-31-го на 17-18-е місце серед 269 вищих навчальних закладів.

Балога доповідає Порошенкові: "Закарпатська влада прикриває дірку в держкордоні з ЄС"

Закарпатський нардеп Віктор Балога звинуватив закарпатську владу у тому, що вона прикриває бандитів, які "приватизували" частину кордону з Євросоюзом

Ендре Саліпскі - дипломат, що руйнує стереотипи

Його важко не помітити: бездоганний зовнішній вигляд, щира посмішка, зразкові манери.Навіть на тлі досконалого угорського диптовариства Ендре Саліпскі примудряється виділитися тим, що в слов'янських мовах має чітке формулювання з важко передаваним для інших мов змістом - породою!

На Закарпатті може вирости кількість термальних джерел

Компанія NAFTA A.S. (Словаччина) купила у компанії Cub Energy Inc (Канада) 50% акцій компанії CNG Holding Netherlands BV (Нідерланди)

Водій "шістки" зніс автобусну зупинку на вул.Митній в Ужгороді.

Сьогодні, на початку нової доби на вул. Митній, що в Ужгороді водій автомобіля ВАЗ не справився з керуванням та "залетів" у автобусну зупинку.

На Закарпатті масово звільняються лікарі

Днями народний депутат Золтан Ковач повідомив, що за останній місяць з районної лікарні Берегова звільнились більше 70 медиків. Головною причиною є — низька заробітня плата лікаря.

Доброго ранку, любі читачі!

На календарі понеділок, 18 липня. Нехай ранкова прохолода буде приємною для вас і підбадьорює до хороших справ прийдешнього дня. Кавуйте у насолоду разом із бажаними людьми, радійте життю, адже воно неповторне. Гарного вам понеділка!

Хто такий бухгалтер і чому ми відзначаємо його день

З нагоди Дня бухгалтера, який відзначають 16 липня, ми зібрали найважливіші відомості про професію, незамінну у наш час.

Москаль вимагає від Балог справедливості щодо фінансування профтехосвіти у Мукачеві

Голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль вимагає від мера Мукачева Андрія Балоги повного фінансування закладів профтехосвіти міста і не розмежовувати абітурієнтів на своїх та чужих.

«Культурна платформа Закарпаття»

Після Майдану гідності Україна переживає народження не лише нової свідомої нації, але й формування власного сучасного культурного коду. Одним словом — Ренесанс. Запустився новонароджений виток енергії особливого творчого розвитку. Зміни відбуваються практично в усіх сферах життя країни, але найпотужніше — в горизонті мистецтв.

Індус Харікрішна: Два роки на Закарпатті були дуже класними

Студент медичного факультету УжНУ, родом з Індії про любов до фотографії, спілкування українською мовою і випадки дискримінації на Закарпатті.

Влада далі нищить ринок зовнішньої реклами. Плату за користування землею збільшують уп’ятеро

Протистояння міської влади й ужгородського ринку зовнішньої реклами консенсусом не вирішилося попри готовність підприємців співпрацювати і підтягувати ринок до рівня європейських стандартів. Ужгородська влада продовжує реалізувати свої наміри перерозподілити ринок зовнішньої реклами у своїх вузьких інтересах і всіляко намагається придушити дрібних підприємців.

Відлуння віків у народних переказах

Відомий історик Роман Офіцинський видав книгу «Народні перекази Закарпаття».

Реформа фіскальної служби: економічний розвиток чи популізм?- думка експерта із Закарпаття

Екс-начальник Податкової служби в Закарпатській області, який входить в експертну групу податкової реформи при Кабміні, Василь Іванчо розповів виданню Prozak.info про те, як, на його думку, повинна бути реформована Державна фіскальна служба України.

У Румунії пройшов з’їзд лісівників (ФОТО)

Нещодавно в Румунії, в місті Брашов, відбувся 147-й з'їзд Угорської Асоціації лісівників.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат