Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-09') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 13120, 20

Поліція визначила місця де на Закарпатті найчастіше стаються аварії

Протягом липня правоохоронці спільно зі Службою автодоріг Закарпатської області та Державним науково-дослідним інститутом Укравтодору провели аналіз місць концентрації ДТП та аварійно-небезпечних ділянок дороги.

Олександру Шуфричу пригрозили в’язницею через борги перед гравцями «Говерли»

Юрист Дмитро Коробко, який представляє інтереси екс-футболістів "Говерли" Дмитра Трухіна та Сергія Кузнєцова, розповів про те, як не залишає боротьбу з Шуфричем та збирається повертати борги своїх клієнтів.

ГК Карпати отримали імовірного суперника у єврокубку

У Відні відбулось жеребкування Кубка ЄГФ та Кубка виклику.

Дарія Новікова: Мрію показати найкращий можливий результат у спорті

«Головне в житті – це перемога над собою, удосконалення своїх умінь та навичок» - каже Дарія Новікова – дівчина з Ужгорода, яка зайняла цьогоріч 1-ше місце у Кіровограді на Всеукраїнській першості серед юніорів. Вона трудолюбива та амбіційна. Ця перемога дала Дарії ще більше сил для того, щоб впевнено крокувати до Олімпійських вершин.  

Як закарпатський програміст готується до перемоги на всеукраїнській олімпіаді

Серед нас є   люди, здатні розв’язувати задачі зі складною логікою, доводити власні теореми, вирішувати надскладні алгоритми та при цьому брати участь у різноманітних конкурсах та змаганнях - програмісти.

Половина соціальних об’єктів, пошкоджених градом на Виноградівщині, вже відновлена  

У Виноградівському районі, який найбільше постраждав від градобою 21 червня, тривають інтенсивні відновлювальні роботи на об’єктах соціальної сфери. Станом на сьогодні (19.07) на половині із пошкоджених шкіл, дитсадків, амбулаторій, клубів тощо вже повністю відновлена покрівля.

На Закарпатті легалізовано 869 найманих працівників

Легалізація тіньового ринку зайнятості населення є одним з пріоритетних завдань в роботі Головного управління ДФС у Закарпатській області. Завдяки роботі співробітників фіскальної служби 869 працівників офіційно працевлаштовано, вони отримали понад 1,5 мільйона гривень легалізованої зарплати. Про це зазначає Олексій Петріченко – начальник Головного управління ДФС у Закарпатській області .

Закарпатці можуть мати пільги на податок на нерухомість (РОЗ’ЯСНЕННЯ)

Про це йдеться у прес-релізі ДФС у Закарпатській області.

У Рахові проведуть семінару в рамках реалізації проекту “Європейський тиждень мобільності"

Повідомляємо, що 20 липня ц.р. об 11 годині за к.ч у малому залі засідань Рахівської районної ради ГО "Агентство сприяння сталому розвитку Карпатського регіону "Форза” буде проведено робочий семінар

Ужгородські вчителі вивчають нові методи викладання (ФОТО)

24 вчителі з ЗОШ м. Ужгород взяли участь в організованій «ПАДІЮНом» грантовій співпраці з польськими колегами.

Працевлаштування для закарпатців в Угорщині стане простішим

Уряд країни планує спростити процедуру працевлаштування для іноземців, в тому числі і для закарпатців

Скільки вступників має УжНУ цього року

Добра динаміка – до Ужгородського національного університету за 8 неповних днів вступної кампанії вже подано понад 10 тисяч заяв від абітурієнтів.

На Закарпатті вирощують дерева з Нової Зеландії

Що спільного між Новою Зеландією та Великоберезнянським лісгоспом? У Волосянківському лісництві ДП "Великоберезнянське ЛГ" функціонує унікальний розсадник посадкового матеріалу.

У першу неділю серпня в Ужгороді відбудеться традиційна Регата

Одне з найяскравіших і веселих подій обласного центру – заплив Закарпатського флоту по р. Уж на плавзасобах найрізноманітнішої конструкції анонсували організатори свята на 7 серпня.

"Боротьба" з рекламою в Ужгороді: місцева влада дозволить встановити 150 нових носіїв

ЗМІ вже повідомляли про протистояння, що виникло між міською владою Ужгорода та підприємцями, які займаються зовнішньою рекламою. Чиновники прагнуть перерозподілити рекламний ринок «між своїми», придушивши тим самим діяльність інших фірм.

Спідниці вагою в 10 кілограмів та життя за своїми законами: знайомство з ромами Королева

У гості до однієї з найбільш закритих спільнот – ромів – навідалися мандрівники етно-експедиції Ukraїner

У зоні АТО загинув закарпатець

Ввечері 18 липня бойова машина піхоти Збройних Сил України підірвалась на міні на Луганщині, після чого бойовики із засідки відкрили вогонь. У бою загинули двоє українських військових.

До УжНУ абітурієнтами вже подано понад 10 тисяч заяв

Такий показник підрахували за 8 днів вступної кампанії.

Українська #Селфіпаті: Яка вона?

Новий фільм Любомира Левицького «#СЕЛФІПАТІ»( «#SELFIEPARTY») позиціонується як українська чорна комедія з непоганою композиторською роботою. Безумовно Левицький чудовий кліпмейкер. Третину фільму складають кадри невпинної, абсолютно неконтрольованої канонічної вечірки з розривною музикою.

Місцеві бюджети Закарпаття отримали більше 100 млн грн плати за землю

В Закарпатській області юридичні та фізичні особи сплатили протягом січня-червня 2016 року 101 млн 77 тис. плати за землю. Кошти від сплати цього податку спрямовано до місцевих бюджетів краю.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат